Vprašaj me... #44
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- dayđremer
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2012
Summer055 napisal/-a:pospravljam svojo sobo (sepravi sesanje, brisanje prahu, čiščenje oken...), pomivanje kopalnice, potem pa še za sabo naprimer posodo pomit, zložit iz stroja...
Kako skrbiš za svoje lase?
na tri dni si jih operem, dvakrat zaporedoma s šamponom za barvane lase, 15 min mam regenerator gor, ravnam jih največ dvakrat na teden,
perem jih pa takrat ko vem da bom mela čas da se bojo na zraku posušli, bolj redko jih fenam. pa na dva mesca si dam konice postričt pa pobarvat
Kako se boriš proti celulitu če ga maš ?;)
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
-
la_estrella - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 7. 2008
- Kraj: Povsod po malo
1x na leto...mogoče.Pa še takrat grem ponavadi samo na sladoled
Kolo/rolerji?
Kolo/rolerji?
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Zaspim vedno na trebuhu z rokami iztegnjenimi vsako na svojo stran in rahlo pokrčenimi koleni. Potem se pa mal obračam, zbujam se pa pogosto v fetus položaju. Ahhh spanec, zdaj me je spet premamilo da bi šla nazaj lježat
Najbolj neumen izgovor v šoli (bodisi za špricanje, manjko naloge, ....) ki si ga izustil/a?
Najbolj neumen izgovor v šoli (bodisi za špricanje, manjko naloge, ....) ki si ga izustil/a?
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
smo špricali fUl. ogromno sem prešpricala. iz neznanih vzrokov sem bla simpatična gospe razredničarki in mi je vsa opravičila sprejela. sploh pa sem bla majster v tem. niso bla to ena obična opravičila ala "mama", to je blo prav iz "klinike", datumi, ure, vse je štimalo. in zgovarjanje na prostovoljno delo, gospod osebni zdravnik je bil zverziran za pisat večdnevna opravičila zaradi menstre,... vglavnem ja... fUl.
ponavljam.
ponavljam.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Uf, ja. Sploh v 4. letniku smo skoz ostajali v dijaškem, al smo spali, al smo kofetkali opravičil na koncu niti nosili nismo več, razrednik nam je pa vse opraviču, ker je bil pač dbest razrednik Pa uro pred testom smo se dostkrat skrivali po wcjih in se učili (who could blame us?)
Kdaj veš, da se zaljubljaš?
- dayđremer
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2012
saarijarvi napisal/-a:Uf, ja. Sploh v 4. letniku smo skoz ostajali v dijaškem, al smo spali, al smo kofetkali opravičil na koncu niti nosili nismo več, razrednik nam je pa vse opraviču, ker je bil pač dbest razrednik Pa uro pred testom smo se dostkrat skrivali po wcjih in se učili (who could blame us?)
ko nemorem več jest pa na nič drugo mislit, pa ga poslušam ko govori o stvareh ki jih pri drugih nebi oziroma bi se mi bedne zdele
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov