Vprašaj me... #44
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Eući* - Debatorica
- Na forumu od: 8. 10. 2010
- Kraj: Ljubljana
hmm večino časa v mestu, bi mela pa tut eno hiško nekje na selu, za počitek oboje ma prednosti in slabosti, kot rudi nasplošno vsaka stvar v življenju
kje živiš blok/hiša in kje bi raje ?
kje živiš blok/hiša in kje bi raje ?
Optimist: Person who travels on nothing from nowhere to happiness.
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
sanjska; freelance grafićki designer z lastno mini printpress mašino in simpatičnim studiom, brez da bi mi bilo treba sprejemat "bedne" projekte.
najslabša; karkoli kjer moraš sedet v dolgočasni pisarni in prekladat neke liste, se delat da pišeš maile in podobno.
---
ponavljam
najslabša; karkoli kjer moraš sedet v dolgočasni pisarni in prekladat neke liste, se delat da pišeš maile in podobno.
---
ponavljam
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Ko sem še mogla študirat in se učit, sem to najrajši počela zjutraj (od 7 - 8 zjutraj naprej) v knjižnici ali čitalnici.
Definitivno ne doma, kjer sem mela računalnik, mobi in tv skos na razpolago - sam distrekšn
Na eno uro sem si potem vedno vzela kakih 5-10 min pavze, šla na wc, pit vodo, malo pretegnit noge....
Pa vedno sem mela določeno koliko snovi moram predelat na dan....ponavadi je ratalo
- - - - - -
ponavljam
Definitivno ne doma, kjer sem mela računalnik, mobi in tv skos na razpolago - sam distrekšn
Na eno uro sem si potem vedno vzela kakih 5-10 min pavze, šla na wc, pit vodo, malo pretegnit noge....
Pa vedno sem mela določeno koliko snovi moram predelat na dan....ponavadi je ratalo
- - - - - -
ponavljam
-
Trouble - Debatorica
- Na forumu od: 30. 7. 2008
Hm... jaz grem tudi najrajši v knjižnico, zato da mam mir pred računalnikom, telefonom in drugimi domačimi motečimi dejavniki... potem si pa vsako urco naredim pavzico (wc, voda) in potem dalje...
Včasih sm mela zastavljen dons se morm učit 5h recimo, zdej sm pa to taktiko obrala da si določim koliko snovi moram predelati. Je bolj učinkovito vsaj pri meni.
Kaj si zdele najbolj želiš?
Včasih sm mela zastavljen dons se morm učit 5h recimo, zdej sm pa to taktiko obrala da si določim koliko snovi moram predelati. Je bolj učinkovito vsaj pri meni.
Kaj si zdele najbolj želiš?
Motiti se je človeško, v napaki vztrajati pa slaboumno.
-
HuDoBa - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 5. 2008
- Kraj: Prekmurje
mislim da je bla zadnja v cankarjevem domu enkrat novembra/decembra. Bla pa je neka plesna predstava (kolegica je dobila karte), oziroma pač gledališka predstava s plesom al nekaj. Mi je bla všeč, čeprav nisem čist vsega dojela.
Zadnji koncert?
Zadnji koncert?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov