Vprašaj me... #44
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Shimmie_ - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 4. 2008
Ko sem bila še majhna, smo s sestrami gledale eno grozljivko. No, in se odpravimo spat, jst prva.. pa počakam sestro na vogalu, tko da me ni vidla.. jo ustrašim.. ona pa v nezavest Najbrž mi ni treba pojasnjevat kok sta bla starša huda
Ponavljam, kul vprašanje
Ponavljam, kul vprašanje
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
bil sem star 5 let, sestra pa 3. nekam smo se odpravljali na obisk, pa so naju starši najprej zrihtali, potem so se pa zrihtali še oni, midva pa sva čakala zunaj...pred hišo je bil velik kup peska/kamenja, tisto za zidat, pri sosedih pa kokoš, ki je bila privezana za nogo na nek drog, okoli pa polno piščancev...in midva sva začela kamenje metat...in kura se je seveda drla...bolj se je drla, bolj sva midva uživala in metala kamenje! ne vem točno, koliko piščancev sva pomorila, verjetno sem jih fasal od fotra, v živo se pa spomnim, ko smo šli k sosedom in je bilo rečeno, da bova morala svoja hranilnika izpraznit, da bova poplačala piščance...to je bila mora...
ponavljam...
ponavljam...
- brandibelle
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 9. 2011
Že cel lajf pojem velik sadja (tko like 3banane pa 3jabučke na dan) in en poletje je mtka dobla šiht v trgovini in je vsak dan prnesla domov 2 polne vrečke sadja, ki sem ga zmazal na kavču pred tv... in pač najeda vsak olupek nest v smeti pa sem jih metal skozi okno (3.nadstropje) na teraso od soseda... in to sem počel skoraj cel tedn, ko en dan zaslišim en dretje pred blokom... Pogledam wtf se dogaja... Sosed je vrgel čik, ki ga je kadil na balkonu in jih je pokasiral še zame - mogu je pobrat vse smeti (ker so pač predvideval, da je on zmetal vse moje olupke dol) + mel je 1mesec haus aresta, ker je bil star 15 - mamica pa prej ni vedla, da kadi
(zdj ne mečem več smeti skozi okno - da me navte napadl )
REPEAT
(zdj ne mečem več smeti skozi okno - da me navte napadl )
REPEAT
-
SheShy - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 9. 2010
S sestro sva ble stare 7 pa 10 let, mama je mogla v trgovino in naju je pustila same doma. Mel smo psa, Pikota, tak luštn mešanc. In medve sma se spomnle, da je pes ziher lačn in sma se zmenle, da bova juho skuhale. Pa sma vzele eno čebulo, jo nasekale, jo vrgle u lonc, zalile z vodo itd... (kuhale sva na mizi, ker je bil štedilnik prepovedan, hvala bogu). V tisto brozgo sma nametale vse, kar sma najdle: sol, vegeto, magi, peteršil, poper, papriko, ma vse! in sva tisto juho ''postregle'' psu, k jo je itak pojedu (kr je pojedu vse, kar si mu dau). Mama je pršla čez 15 minut nazaj, je vidla nered v kuhni in itak sma ble mal kregane, ampak popoldne je pes začel bruhat pa driskat in ko je mama zvedla, kaj sma ušpičle, sma pa itak dobile vsaka en hausarest pa no TV week xD Bogi pes, še dons se mi smil
Ponavljam, ker je res kul vprašanje =)
Ponavljam, ker je res kul vprašanje =)
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
No, bom pa kr jaz na svojega
Enkrat ko sem bla stara kakih 6 let sem bla pri babici na morju in en dan, smo skupi iz kartonske škatle nardile 'barbie hišo' no in popoldne ko sta šla z nonotom mal počivat, sem se jaz lepo zabavala z tisto hiško. Potem pa prideta pogledat, mene kr naenkrat nikjer več... Pa sta šla po hiši - me ni blo; okol bajte - me ni blo; do sosedov - me ni blo; po celi vasi - mne pa še kr nikjer.. Na koncu so me že vsi zaskrbljeno iskali ker so se bali da sem padla v vodo al neki.. In na koncu gre nona šenkrat pogledat v sobo kjer me je nazadnje vidla, odkrije uno škatlo in Ta-Da, jaz pod njo, ki spim ku polh mater sem jih slišala takrat...
A se boš ošemil/a za pust?
Enkrat ko sem bla stara kakih 6 let sem bla pri babici na morju in en dan, smo skupi iz kartonske škatle nardile 'barbie hišo' no in popoldne ko sta šla z nonotom mal počivat, sem se jaz lepo zabavala z tisto hiško. Potem pa prideta pogledat, mene kr naenkrat nikjer več... Pa sta šla po hiši - me ni blo; okol bajte - me ni blo; do sosedov - me ni blo; po celi vasi - mne pa še kr nikjer.. Na koncu so me že vsi zaskrbljeno iskali ker so se bali da sem padla v vodo al neki.. In na koncu gre nona šenkrat pogledat v sobo kjer me je nazadnje vidla, odkrije uno škatlo in Ta-Da, jaz pod njo, ki spim ku polh mater sem jih slišala takrat...
A se boš ošemil/a za pust?
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
niti slučajno...ne maram pusta in mask...ta odpor sem dobil, ko sem v srednji šoli spoznal brata sošolke, ki je imel nekoč neko masko iz vate, pa se mu je vžgala, tako da ima rit transplantirano na obrazu...poleg tega pa si zakrinkani ljudje, če te prepoznajo, "upajo" pošaliti s tabo, kar zna biti neprijetno...
ti?
ti?
-
*pikapoka* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 5. 2009
Tud men je ta pust varianta bolj za otroke (vem, čudna sem )in se sama že par let nisem našemila, edino tko kakšno staro obleko za nasmejat kakšnega soseda. Drugače pa ne.
Ponavljam.
Ponavljam.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
Ne bom. Mi je pa sicer všeč, če je kaka luštna maškara, če ima pa kdo kako grdo masko čez obraz, mi pa ni všeč, ker ne morš vedet kak norc je za tisto masko. Pa tud kurentov ne maram. Jih samo enkrat, ko sem bla še mlajša, nepričakovano vidla v živo in sem se jih takrat prestrašla če je pa to taka grda, glasna, kosmata gmota...
Kaj vse si že bil/a za pusta?
Kaj vse si že bil/a za pusta?
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
ja, ko sem bila mala, sem bila vsaj 2 leti zaporedoma princesa/vila, ne vem več, kaj točno je kostum predstavljal. Zakaj? Ker mi je bila oblekica tako všeč, da sem jo še kadar ni bilo pusta nosila, ko je le bila priložnost (aja, kostum mi je pa stara mama zašila)
Si kdaj s kako pustno masko dobil/a kakšno nagrado?
Si kdaj s kako pustno masko dobil/a kakšno nagrado?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov