Vprašaj me... #44
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
la_estrella - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 7. 2008
- Kraj: Povsod po malo
Dons grem v UK
Julija bla v Švici in lanski september v Španiji.
Dež vs. sneg?
Julija bla v Švici in lanski september v Španiji.
Dež vs. sneg?
-
la_estrella - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 7. 2008
- Kraj: Povsod po malo
Thai inn,k so do 11h use kave po 0,80€
Barva tvoje sobe?
Barva tvoje sobe?
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Zeleno-bela.
Kako pogosto menjaš posteljnino?
Kako pogosto menjaš posteljnino?
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Jap. Vsi prijatelji sicer ne vedo, dve vesta. Če tema nanese, povem. PArtner pa itak - nisva lih debatirala o forumu in temah, je pa dostkrat lohk vidu odprto stran, zaznamke in mene tipkat. Ni ga pa pretirano zanimalo, kva pišem. Vsaj pokazal ni . Je bolj redno spremljal en drug forum, kjer sem sodelovala.
Katere forume še obiskuješ?
Katere forume še obiskuješ?
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
še ful enih drugih.
(smetit si začela ti, in me kurcat. sicer pa nimaš pojma koga sem spoznala in verjemi, ne bi ji/mu povedala da sodeluješ. no way. sicer pa imam jaz dovolj družbe in celo klapo v rl, zato nimam potrebe po spoznavanju forumašev. meni ste virtualne osebnosti intakšni boste tudi ostali. tudi s svojimi rl prijatelji nimam potrebe si kar naenkrat namesto it na kavo začet pisat po fb. pa nehajte že z neko sramoto in ne vem čim me podjebavat. forumi so zato, da smo anonimni in to ni nobena sramota. mogoče se ti bolj sramotiš tu gor kot jaz,... vesna ti pa zapri.)
ti?
(smetit si začela ti, in me kurcat. sicer pa nimaš pojma koga sem spoznala in verjemi, ne bi ji/mu povedala da sodeluješ. no way. sicer pa imam jaz dovolj družbe in celo klapo v rl, zato nimam potrebe po spoznavanju forumašev. meni ste virtualne osebnosti intakšni boste tudi ostali. tudi s svojimi rl prijatelji nimam potrebe si kar naenkrat namesto it na kavo začet pisat po fb. pa nehajte že z neko sramoto in ne vem čim me podjebavat. forumi so zato, da smo anonimni in to ni nobena sramota. mogoče se ti bolj sramotiš tu gor kot jaz,... vesna ti pa zapri.)
ti?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
ah kaj pa vem, 8-10.
ti?
(pravilo pametnejši odneha so si izmislili šibkejši ko ne vejo več kaj bi. a to ti je babi dala tak nasvet? al si sama pogruntala da se ne moreš z mano prerekat? jaz tudi grem. ti pa kar odgovarjaj na svoja vprašanja. )
ti?
(pravilo pametnejši odneha so si izmislili šibkejši ko ne vejo več kaj bi. a to ti je babi dala tak nasvet? al si sama pogruntala da se ne moreš z mano prerekat? jaz tudi grem. ti pa kar odgovarjaj na svoja vprašanja. )
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- brandibelle
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 9. 2011
0
____
koga s foruma NE bi rad/a spoznal .D
____
koga s foruma NE bi rad/a spoznal .D
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
nimam pojma.. tebe?
-------------------------------------------------
kateri film ti je tako kul, prijeten in blizu, da nebi imela nic proti, ce bi zivel/a v njem?
-------------------------------------------------
kateri film ti je tako kul, prijeten in blizu, da nebi imela nic proti, ce bi zivel/a v njem?
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
shinee - Debatorica
- Na forumu od: 5. 2. 2011
A nightmare on Elm street. XD
Step up 1, bi bla s Channingom, hahaha. The Notebook, itak.
----------------------
V kateri pesmi se trenutno najbolj najdeš?
Step up 1, bi bla s Channingom, hahaha. The Notebook, itak.
----------------------
V kateri pesmi se trenutno najbolj najdeš?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]