Vprašaj me... #44
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
ne bom zadela
ful se mi mlečnega gresa lušta, pa nimam kakava, a misliš, da bi bil s čokolado v prahu tud dobr?
ful se mi mlečnega gresa lušta, pa nimam kakava, a misliš, da bi bil s čokolado v prahu tud dobr?
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
z bratom sva Fifo igrala in rekreacija je pomenila skakanje po sobi ko je padel gol, zmagovalni ples in kazanje sredinca poražencu
--------------------------------
seks: rekreacija ali sprostitev, in ne sme biti oboje
seks: rekreacija ali sprostitev, in ne sme biti oboje
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
Včeraj, ko sem se nagnila naprej, da bi nekaj odložila (bila na vseh 4), on pa me tako prijel, da nisem mogla nič narediti in mi dal odličen orgazem
Že samo to kako me je prijel, da nisem mogla nič in je bil dominanten, mi je pognalo kri po žilah .
Koliko približno na leto zapraviš za šport?
Že samo to kako me je prijel, da nisem mogla nič in je bil dominanten, mi je pognalo kri po žilah .
Koliko približno na leto zapraviš za šport?
A goal without a plan is just a wish.
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Full malo. Trenutno samo toliko, da kupim dnevno karto za smučanje.
Drugače pozimi gonim sobno kolo, ki ga dobila za Božič 1 leto nazaj, preostanek leta pa se vozim z biciklom okoli, ki sem ga dobila za rd...tko da....v fitness ne hodim, na organizirano vadbo tut ne.
Drsam ne, tek je pa itak zastojn.
Da bi pa neke bajne denarje zapravlala za oblačila pa tut ne. Mogoče na leto 100€ ali pa še to ne...
- - - -
ti?
Drugače pozimi gonim sobno kolo, ki ga dobila za Božič 1 leto nazaj, preostanek leta pa se vozim z biciklom okoli, ki sem ga dobila za rd...tko da....v fitness ne hodim, na organizirano vadbo tut ne.
Drsam ne, tek je pa itak zastojn.
Da bi pa neke bajne denarje zapravlala za oblačila pa tut ne. Mogoče na leto 100€ ali pa še to ne...
- - - -
ti?
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
nič kaj dosti. kakšno uro tenisa plačam, en teden smučanja + par enodnevnih kart, kupim kakšno majico, tekaške hlače, rokavice na znižanju, kakšen mini pripomoček ala kolebnica, uteži,... kaj pa vem. za smučanje 300€, ostalo pa do 100€. (razen ko je treba kupit obutev, takrat se reskira več denarja, ampak to ni vsako leto). letos je še + 80€ za smučarsko jakno (je bla pa znižana iz 150 )
poznaš S2H uro?
poznaš S2H uro?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
cca 500 eurov za fitnes/aerobiko, ene 300 za opremo (superge, trenirke, majce), cca 200 eurov za športno prehrano, kakšnih 50 za razne evente (štartnine). Aja, pa kolo me bo koštal celo premoženje, sam upam, da bo pol par let mir. Pozabla na 20 eurov za tenis igrišče, cca enkrat mesečno.
Ti?
ne.
kaj je S2H ura?
Ti?
ne.
kaj je S2H ura?
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
ma to je ena ura, ki beleži telesno aktivnost. stane 25€, za vsako uro vadbe dobiš 60 virtualnih točk. pol so pa tam nagrade, ki jih prevzemaš tako, da vnovčiš določeno št. točk. od ipada do grelnih blazinic (vsakič kaj dodajo). razmišljam da jo bom kupila.itak vsak dan športam.
ti je tak način motivacije ok? ^^
ti je tak način motivacije ok? ^^
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov