Vprašaj me... #44
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
hude halucinacije, prividi, strah da me nekdo hoče ubit. da se skriva pred mano, a me hoče ubit. nisem mogla spat. nisem mogla jest. se cela tresla. švicala ko da bi šprintala. si vidla rakave tvorbe po telesu. sposobna se bla ubit. največ pol ure še pa bi bla si sposobna žile prerezat, samo da bi minilo. največja psihična bolečina, ki se z nobeno dosedanjo fizično niti slučajno ne more primerjati. razumem raznorazne "psihopate" ker sem to doživela.
ponavljam.
ponavljam.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
Fizična bolečina...
Bi spremenil/a svojo preteklost v katerem delu ali misliš, da niti ene stvari ne bi spremenil/a, če bi imel/a možnost? Kaj bi spremenil/a, če bi lahko?
Bi spremenil/a svojo preteklost v katerem delu ali misliš, da niti ene stvari ne bi spremenil/a, če bi imel/a možnost? Kaj bi spremenil/a, če bi lahko?
Zadnjič spremenil Ajča, dne 05. Feb. 2012 17:26, skupaj popravljeno 1 krat.
A goal without a plan is just a wish.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
^^ bog pomagi kake probleme imata vidve...
glede na podatke, ki sem jih takrat imela, sem naredla tako kot se mi je takrat zdelo najbolje, če pa bi lahko zavrtela čas nazaj in vedela to, kar vem zdaj, bi ga pa za kakih pet let, spremenila marsikaj, med drugim bi na it. lotu vpisala prave cifre
najboljša in najbolj smotana zmagovalka antm?
glede na podatke, ki sem jih takrat imela, sem naredla tako kot se mi je takrat zdelo najbolje, če pa bi lahko zavrtela čas nazaj in vedela to, kar vem zdaj, bi ga pa za kakih pet let, spremenila marsikaj, med drugim bi na it. lotu vpisala prave cifre
najboljša in najbolj smotana zmagovalka antm?
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
Najboljša: McKey Sullivan
Najslabša: Whitney Thompson
Ponavljam...
Najslabša: Whitney Thompson
Ponavljam...
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
najboljša: Yoanna (2)
najslabša: Lisa (17)
Ali boš spremljala slovenski X Factor?
najslabša: Lisa (17)
Ali boš spremljala slovenski X Factor?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- spice girl
- Cosmofrik
Ne vem, odvisno kako bom s časom.
Najljubši praznik?
Najljubši praznik?
-
lemurka - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 9. 2010
Nič, ker delam za fax, če bi, bi skuhala rjavi riž in popekla zelenjavo, če bi bila kakšna v hladilniku, za zraven pa radič...
Ko moraš kaj prijeti (gumb za zeleno luč, drog v avtobusu...), a se kaj obremenjuješ s tem, da se drugi tistega dotikajo z umazanimi rokami?
Ko moraš kaj prijeti (gumb za zeleno luč, drog v avtobusu...), a se kaj obremenjuješ s tem, da se drugi tistega dotikajo z umazanimi rokami?
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Navadna goveja, močan koncentrat in soljena.
-----------------------------------------
Imaš playliste za določene zadeve (tek, motivaion, sex), in če znaš deliti kakšen seznam ?
-----------------------------------------
Imaš playliste za določene zadeve (tek, motivaion, sex), in če znaš deliti kakšen seznam ?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- spice girl
- Cosmofrik
Nimam.
Imaš kakšno priljubljeno obmorsko destinacijo? Katero?
Imaš kakšno priljubljeno obmorsko destinacijo? Katero?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov