Vprašaj me... #44
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
Dve leti starejši od mene, izkušen, geek , zelo pameten, črne goste lase, imel očala, 6 pack. Sem vesela, da je bil on moj prvi, ker me je štopu na začetku, ko sem js želela hiteti in izkušnje so tudi zelo prav prišle.
Kakšen pa je bil tvoj prvi fant? Vizualno in karakterno? kaj te je najbolj motilo?
Kakšen pa je bil tvoj prvi fant? Vizualno in karakterno? kaj te je najbolj motilo?
A goal without a plan is just a wish.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Bil je zelo postaven, nogometaš, en mesec mlajši od mene, ampak ker sem jaz decembra, on pa januarja, je bil potem on osmi razred, jaz pa prvi letnik. Mel je svetle lase, ful visok in mišičast, precej bolj od mojih sošolcev. Poslušal je metal, najrajši pa je mel Slipknot Bil je luškan, ampak čist preveč samozavesten, mel se je za nekaj več. Nato sva se razšla po 3 mesecih, ker je meni prijateljica povedala, da je na avtobusu čula od njegovih kolegov, da je baje neke mel z eno, pol smo pa mi šli na en izlet s šolo v Metliko, tam pa je mene en Špelek Pretnar (pač pretnar se je pisal, pa ni hoto povedat imena) osvajal, in sm se "maščevala" in to "pomotoma" zaupala njegovi najboljši prijatlci Pač otroci.
Aja, zdaj se je ful zredil, sploh ni več luškan, ampak zgleda ko ena luna v faco. Postal je nek povprečen primitiven tip, senca samega sebe.
Opiši fanta/punco, ki ti je vzel/a nedolžnost.
Aja, zdaj se je ful zredil, sploh ni več luškan, ampak zgleda ko ena luna v faco. Postal je nek povprečen primitiven tip, senca samega sebe.
Opiši fanta/punco, ki ti je vzel/a nedolžnost.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
GnilaLimona - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 7. 2011
Modre oči, dolgi rjavi lasje, rocker, skor eno leto starejši od mene.
Tvoj?
Tvoj?
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
techno al pa kake klasike v stilu diska, kjer se lahko na vse pretege zajeBavaš
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Led Zeppelin III, Vivaldija, Sigur Ross
--------------------------------------------
najbolj spontana zadeva ki si jo naredila?
--------------------------------------------
najbolj spontana zadeva ki si jo naredila?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
čokolešnik. ampak sta oba topšit, tako da težko rečem.
kaj bi naredila, če v tem trenutku zanosiš/ zanosi tvoja punca? (selitev nazaj k staršem, dobit redno službo, obsesivno vse bejbicentre preletat in vso literaturo o frocih, splav, posvojitev....plan pač
kaj bi naredila, če v tem trenutku zanosiš/ zanosi tvoja punca? (selitev nazaj k staršem, dobit redno službo, obsesivno vse bejbicentre preletat in vso literaturo o frocih, splav, posvojitev....plan pač
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Naslednje jutro grem na obrambeno ministrstvo podpišem 10 letno pogodbo za vojaka, v kratkem dobim 5000 evrov nagrade.
Pogovorim se z njo, njeno družino...upoštevam njene želje, potem začnem reševati zadevo z mojo hišo, namontiram radiatorje, pobelim stanovanje, vse povprašam za vozičke, obleke, greva na predporodni tečaj, zmerim razdaljo do zdravstvenega doma...aja pa njo pitam in pazim kot eno dragocenost.
pa ti?
Pogovorim se z njo, njeno družino...upoštevam njene želje, potem začnem reševati zadevo z mojo hišo, namontiram radiatorje, pobelim stanovanje, vse povprašam za vozičke, obleke, greva na predporodni tečaj, zmerim razdaljo do zdravstvenega doma...aja pa njo pitam in pazim kot eno dragocenost.
pa ti?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
v roku 4ih mesecev bi se s fantom preselila v svoje stanovanje in ga porihtala, klko bi ga pač lahko. iz vseh koncev bi si sposodila čimveč opreme. živela od socialne podpore, dodatkov in fantove plače. takoj ko bi se čutila sposobna bi pa šla v bilokakšno službo (skoraj bilokakšno!). in zraven AKTIVNO iskala zaposlitev v svojem fahu. babici bi itak imela na dosegu 10 min z avtom, večino prijateljic tudi. nebi blo strašne panike. pač rahla denarna kriza, ki je itak že sedaj prisotna. (ja pa fax bi furala 100% naprej- sem sposobna v roku 9ih mescev, torej pred porodom sfurat vse z odliko. ) brala bi kakšne dobre knjige o dojenčkih. telovadba za nosečnice OBVEZNA. to bi se sama pobrigala. fant bi me pa vsak večer božal po trebuščku in me cele noči držal za roko
kaj bi storila če bi zanosila brez da imaš fanta?
kaj bi storila če bi zanosila brez da imaš fanta?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Hah, čeprov je moj odgovor namenjen LZ, je praktično enak. Sicer dvomim, da bi se slednje zgodilo, ker imam precej močna načela.
Errr..prekurcam tabletke in vso medicinsko sranje, prekolnem boga in vse nadnaravno, zmerim razdaljo do ginekološke klinike, se naročim, se temeljito stuširam in odidem na pregled, splavim, se temeljito tuširam nadaljnje tri dni pod vročo vodo, ne seksam bohve kok časa in živim dalje.
Kako lahko čimbolj slikovito opišeš tvojo največjo občuteno bolečino do danes?
Errr..prekurcam tabletke in vso medicinsko sranje, prekolnem boga in vse nadnaravno, zmerim razdaljo do ginekološke klinike, se naročim, se temeljito stuširam in odidem na pregled, splavim, se temeljito tuširam nadaljnje tri dni pod vročo vodo, ne seksam bohve kok časa in živim dalje.
Kako lahko čimbolj slikovito opišeš tvojo največjo občuteno bolečino do danes?
It was forever..but it didnt last long..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov