Vprašaj me... #44
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
bubble. - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 7. 2010
* pridno učenje za uspešno opravljeno maturo
* vzeti si več časa zase
* bolj aktivno športanje
Si se kdaj za božič (ali pa za novo leto) preoblekla v seksi božičko, da bi presenetila fanta? Je uspelo ali se je kaj zalomilo? (v smislu kakšnih smešnih prigod,če si imela poseben plan, kako to izpeljati. )
* vzeti si več časa zase
* bolj aktivno športanje
Si se kdaj za božič (ali pa za novo leto) preoblekla v seksi božičko, da bi presenetila fanta? Je uspelo ali se je kaj zalomilo? (v smislu kakšnih smešnih prigod,če si imela poseben plan, kako to izpeljati. )
you never know how strong you are, until being strong is the only choice you have..
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
pes, mačka
-----------------------
si kdaj streljala s pravim orožjem?
-----------------------
si kdaj streljala s pravim orožjem?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
seveda, ko sem bil star tam med 12 -15, v glavnem da sem razstreljeval stvari...sedaj mi gredo na K***c.
------------------------
zadnji obisk ZOOja, kdaj in kje?
------------------------
zadnji obisk ZOOja, kdaj in kje?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
pred kakimi desetimi leti, lj
igraš kak inštrument?
igraš kak inštrument?
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Samouk, kitara, poznam par osnovnih akordov, tako da se lahko malo poje zvečer ob kakem ognju
Siljenje otrok v glasbeno šolo:
naložba v prihodnost ali izguba časa ki bi ga lahko otrok porabil za kak drug hobi? Zakaj? So te tvoji starši silili igrat kak inštrument?
Siljenje otrok v glasbeno šolo:
naložba v prihodnost ali izguba časa ki bi ga lahko otrok porabil za kak drug hobi? Zakaj? So te tvoji starši silili igrat kak inštrument?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Izguba časa. Če otroka ne zanima, ga ne zanima in ne vem zakaj siljenje. Raje ga naj pustijo k tistemu, kar ga veseli.
Ker če nimaš interesa za nekaj, kar potrebuje veliiiko vaje, to zasovražiš,nehaš,...
Ja, mene je ati nekaj časa silil klavir. Sicer ga igram po posluhu, učenja na ukaz pa nisem marala. In sem nehala, kakor sem lahko.
S čem se ti je učitelj v osnovni šoli najbolj zameril?
Ker če nimaš interesa za nekaj, kar potrebuje veliiiko vaje, to zasovražiš,nehaš,...
Ja, mene je ati nekaj časa silil klavir. Sicer ga igram po posluhu, učenja na ukaz pa nisem marala. In sem nehala, kakor sem lahko.
S čem se ti je učitelj v osnovni šoli najbolj zameril?
The world is as you are.
-
Summer055 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
naša razredničarka- bla je čist ne fer. Do vsakega se je obnašala drugače. En je samo eno besedo preveč naglas reku pa te je že nadrla in dala kazen, drugi je pa cel čas upil, preklinjal... pa ni blo ni.
Pa še učit ni znala.
Je bla res najslabša učiteljica, ki si jo lahko zamisliš
kako ti je bilo (počutje) v oš, gimnaziji/SŠ/faksu/službi...?
Pa še učit ni znala.
Je bla res najslabša učiteljica, ki si jo lahko zamisliš
kako ti je bilo (počutje) v oš, gimnaziji/SŠ/faksu/službi...?
Don't worry, be happy!!
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
na osnovno šolo imam ful lepe spomine in precej ohranjenih kolegov, res zakon. gimnazija- bila sem tipična najstnica z izpadi raznoraznimi (šola bedna), popivanji raznoraznimi, kajenjem, odklonskim obnašanjem, s strtim srcem, z nenehnimi prepiri med"best frendicami",... zlo hudo ni blo- klasičen najstnik, ki se išče. bolj sem se navezala na šošolce, ki so bli res fajn. kontakti zabrisani, ohranjam le stik s parimi puncami. fax- !!! o, ja. fax je pa bil lih taprav cajt. ko me je minila najstniška "tragika". spoznala sem prvi dan faxa taprave ljudi in v študentskem drugo rundo pravih ljudi. še imam stike. z vsemi. ničesar ne zamenjam za vsa ta leta ljubljane. (milijon študentskih šihtov pa ne bom opisovala)
ponavljam.
ponavljam.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
v osnovni bila ena tistih, za ktero se "Zmeniš, da se ne pogovarjaš" bila uglavnem tarča sošolk, ker nisem bila njim podobna, smo imeli pa s sošolci toliko boljše odnose. Imela fanta, ki je imel čez šolski radio, mi posvečal komade in eden prvih lastil pekač in me zalagal s cdji
srednja šola, samo tri sošolke in en kup zabavnih sošolcev, s kterimi smo marsikaj ušpičli skupaj in imamo še danes kontakte...
faks mi je brezveze kar se folka tiče, ker imamo preveč razlike v letih in ker so 'tamali' še čisto frišni kar se tiče tega področja dela in kar se tiče mentalitete. Jim pa z veseljem pomagam, kadar je treba, ni pa nobenih tžkih kolegialnih vezi med nami.
----
nočno sankanje?
srednja šola, samo tri sošolke in en kup zabavnih sošolcev, s kterimi smo marsikaj ušpičli skupaj in imamo še danes kontakte...
faks mi je brezveze kar se folka tiče, ker imamo preveč razlike v letih in ker so 'tamali' še čisto frišni kar se tiče tega področja dela in kar se tiče mentalitete. Jim pa z veseljem pomagam, kadar je treba, ni pa nobenih tžkih kolegialnih vezi med nami.
----
nočno sankanje?
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
...me spomni na nočno sankanje na smučišču Luosto...blo je veselo, rahlo pijano, mrrrzlo in super fajn! Sploh, ker se je tam strogo prepovedano zadrževat izven delovnega časa, sploh pa ponoči, na smučišču. To je približno tak hudo fejst prepovedano, kot prečkat mejo s polnim avtom ganje - torej to se NE DELA =))) Seveda pa so ravno takrat morali ratrakirat proge in smo se skrivali po goši, da nas ratrag ne vidi
Vodni skuter?
Vodni skuter?
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]