Vprašaj me... #44
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
- moja sončica
- trenutki in doživetja (življenje samo)
- družina in prijatelji
Novoletne zaobljube?
- trenutki in doživetja (življenje samo)
- družina in prijatelji
Novoletne zaobljube?
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Da. In upam da si bom naslednje leto zastavila lažje dosegljive. Ker me je letošnji rezultat čisto potolkel - 12/18 izpolnjenih
Ti?
Ti?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
OranGina - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 11. 2011
Meni se pa to zdi čisto lepa številka. Respect!
Jaz si jih zastavim bolj tako na splošno, v glavi, pa potem kaj hitro pozabim na njih. Za naslednje leto sem si pa zadala, da si jih prav napišem in se jih poskušam držati...ker moram drastično spremenit neke stvari v svojem življenju, leto 2011 je bilo obupno (da še jaz malo pojamram )
božič ali novo leto?
Jaz si jih zastavim bolj tako na splošno, v glavi, pa potem kaj hitro pozabim na njih. Za naslednje leto sem si pa zadala, da si jih prav napišem in se jih poskušam držati...ker moram drastično spremenit neke stvari v svojem življenju, leto 2011 je bilo obupno (da še jaz malo pojamram )
božič ali novo leto?
Life isn´t about finding yourself....it´s about creating yourself! (George Bernard Shaw)
-
OranGina - Komunikatorka
petarde...hate them, in ljudi, ki jih majo tolk veselje metat pod noge.
rakete, v smislu ognjemeta, pa je prav fajn videt in čist pašejo v kontekst new year & celebration
tradicionalne božično-novoletne jedi pri vas?
rakete, v smislu ognjemeta, pa je prav fajn videt in čist pašejo v kontekst new year & celebration
tradicionalne božično-novoletne jedi pri vas?
Life isn´t about finding yourself....it´s about creating yourself! (George Bernard Shaw)
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
...
Zadnjič spremenil barbie_girl_85, dne 22. Dec. 2011 12:35, skupaj popravljeno 1 krat.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
OranGina - Komunikatorka
kosilo, nič kaj extra
zvečer, ko se pa zbere, like all familly, pa imamo na mizi francosko, biftek, narezek (pršut je vključen), pa ponavadi še kak ribji namaz, sadni kruh, potica, piškoti,..
kdaj odpirate darila...zvečer 24. ali zjutraj 25.?
zvečer, ko se pa zbere, like all familly, pa imamo na mizi francosko, biftek, narezek (pršut je vključen), pa ponavadi še kak ribji namaz, sadni kruh, potica, piškoti,..
kdaj odpirate darila...zvečer 24. ali zjutraj 25.?
-
OranGina - Komunikatorka
4/10
-bila bi bolj spontana, se več smejala, več hodila ven in se družila z ljudmi
-več časa bi namenila osebni rasti
-bolj zdravo bi se prehranjevala in bolj redno športala
ponavljam..
-bila bi bolj spontana, se več smejala, več hodila ven in se družila z ljudmi
-več časa bi namenila osebni rasti
-bolj zdravo bi se prehranjevala in bolj redno športala
ponavljam..
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
5/10
- manj bi/bom kadila
- več bi/bom telovadila
- več bi/bom zapravljala
- res več si bi/si bom privoščila, ker šparat za čez 15 let je k***c, zdaj uživat, ker mi bo na stara leta žal vsake cunje, ki je nisem kupila pa bi jo lahko in vsake šanse ko bi lahko sexala pa nisem in vsake prilike za it na kavo se družit,... res, kažem sredinca vsej krizi. (ne vse čist dobesedno)
3 novoletne zaobljube.
- manj bi/bom kadila
- več bi/bom telovadila
- več bi/bom zapravljala
- res več si bi/si bom privoščila, ker šparat za čez 15 let je k***c, zdaj uživat, ker mi bo na stara leta žal vsake cunje, ki je nisem kupila pa bi jo lahko in vsake šanse ko bi lahko sexala pa nisem in vsake prilike za it na kavo se družit,... res, kažem sredinca vsej krizi. (ne vse čist dobesedno)
3 novoletne zaobljube.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov