Vprašaj me... #44
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
zdaj grem počasi gospodinjit (perilo obesit, pospravit, skuhat kosilo), pol grem spet delat na projektu, pa laufat, pa delat na projektu. pa zvečer gledat film friends with benefits lepo na postelji na toplem.
kaj kuhaš če kuhaš (ali kaj boš jedla za kosilo)?
kaj kuhaš če kuhaš (ali kaj boš jedla za kosilo)?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- brandibelle
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 9. 2011
ZA ker nocem vegetirat 10let na napravah nek v eni jeb**i bolnci...
Koga hocs videt na ZOO srecanju?
Koga hocs videt na ZOO srecanju?
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Za, ker se mi zdi neumno, neetično in nesmiselno nekomu odrekat pravico do tega, da konča svoje življenje oziroma da se mu pri tem pomaga. Vpliv krščanstva, bi rekla.
Edini argument, ki ga imam za proti, je pa ta, da bi se dogajale "zlorabe" in da bi bil nadzor nad izvajanjem ter cel proces (like odobrit evtanazijo) zapleten. Kaj naredit z neprištevnimi? Kdo odloča za njih? Kako resno jemati voljo za evtanazijo od nekoga, ki ga npr zelo boli in z diagnozo raka? Bi si naslednji dan premislil? Se zaveda, kaj zahteva, ali je pod vplivom zdravil/depresije/bolečine ipd.
Ti?
--------------------------------
Videt hočem delu, Claire, Nesanico in Đekija.
Ti?
Edini argument, ki ga imam za proti, je pa ta, da bi se dogajale "zlorabe" in da bi bil nadzor nad izvajanjem ter cel proces (like odobrit evtanazijo) zapleten. Kaj naredit z neprištevnimi? Kdo odloča za njih? Kako resno jemati voljo za evtanazijo od nekoga, ki ga npr zelo boli in z diagnozo raka? Bi si naslednji dan premislil? Se zaveda, kaj zahteva, ali je pod vplivom zdravil/depresije/bolečine ipd.
Ti?
--------------------------------
Videt hočem delu, Claire, Nesanico in Đekija.
Ti?
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
dodajam še sirovo, Jochie-ja, Flori, Purple in tebe
Prideš na ZOO srečanje?
Prideš na ZOO srečanje?
-
Jap.
Ti (in koga)?
Ti (in koga)?
-
Vem pa ne povem A je lahko še kakšen bol "debilen" odgovor?
Zakaj odgovarjate na vprašanja, na katera ne smete/nočete/ne znate/ne morete odgovorit?
Zakaj odgovarjate na vprašanja, na katera ne smete/nočete/ne znate/ne morete odgovorit?
-
Po moje da ne. Bi bilo pa treba vprašat koga, ki me je v živo spoznal. Sem pa že dobila odziv, da sem na forumu ful bolj "napdalna", v živo pa bolj "skulirana".
Če bi naključno naletela nekoga s foruma, bi "opazovala iz ozadja", like Slovenc79, al bi se identificirala in dejansko spoznala osebo? Bi mela jajca in rekla, živjo, jst sem ta pa ta, se poznave iz foruma?
Če bi naključno naletela nekoga s foruma, bi "opazovala iz ozadja", like Slovenc79, al bi se identificirala in dejansko spoznala osebo? Bi mela jajca in rekla, živjo, jst sem ta pa ta, se poznave iz foruma?
- brandibelle
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 9. 2011
Ker sm edini (al ne?) 190+ na forumu... mislm da ene velke predstavitve ne bi rabil
Ti?
Ti?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov