Vprašaj me... #44
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
na "glavno" morje še grem. to pomeni, s fantom. in pa na party v avstrijo. pa v kakšne terme za dan, dva. ostale bonuse sem izkoristila za to poletje.
zadnji obiskan koncert?
zadnji obiskan koncert?
Zadnjič spremenil claire, dne 04. Avg. 2012 12:43, skupaj popravljeno 1 krat.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Fake Orchestra na Trnfestu v torek.
Si bila že kdaj odpuščena iz službe in zakaj?
Si bila že kdaj odpuščena iz službe in zakaj?
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Iz študentske ja. Tik preden sem zgubila status so me odfijakali ker so vedli, da ne bom več mela statusa.
Najbolj neuporabno/neumno darilo, ki si ga prejel/a?
Najbolj neuporabno/neumno darilo, ki si ga prejel/a?
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Pojoča plišasta rožica. Ob takem se vedno vprašam: "Ti to resno?"
Opiši enega izmed svojih prijateljev (kako približno izgleda, je starejši/mlajši, kdaj sta se spoznala, kaj imaš na njem rada in kaj te živcira, kako skupno doživetje.......)
Opiši enega izmed svojih prijateljev (kako približno izgleda, je starejši/mlajši, kdaj sta se spoznala, kaj imaš na njem rada in kaj te živcira, kako skupno doživetje.......)
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
To je vprašanje, na kterga ne bo želel noben odgovorit - anonimnost in to
Je malo večji od mene in ima brutalno noro lepe modre oči. Taka čist posebna sorta, za se utopit v njih, recimo ala tole, ampak še hujše. S tem da tole je fotošop, obvious
spoznala sva se v srednji šoli, bil je en letnik starejši in ubistvu niti ne vem točno zakaj sva se začela družit. Presedela pa sva ure in ure na prešercu ob pingo sokcih in življenskih debatah. Enkrat me je klical na morje, ker ga je prevarala punca po petih letih in sem na vrat na nos prišla nazaj v Slo, imela pa potem zaradi tega grozne probleme z mojim takratnim fantom
Narazen sva 94km, žal pa ga zadnje čase ne slišim dosti, ker ima preveč dela s svojo novo punco in njuno tamalo punčko
---
ne bom ponovila vprašanja, čeprav je kul, ampak noben ne bo želel odgovorit
karakterno opiši svojo sestro/brata!
Je malo večji od mene in ima brutalno noro lepe modre oči. Taka čist posebna sorta, za se utopit v njih, recimo ala tole, ampak še hujše. S tem da tole je fotošop, obvious
spoznala sva se v srednji šoli, bil je en letnik starejši in ubistvu niti ne vem točno zakaj sva se začela družit. Presedela pa sva ure in ure na prešercu ob pingo sokcih in življenskih debatah. Enkrat me je klical na morje, ker ga je prevarala punca po petih letih in sem na vrat na nos prišla nazaj v Slo, imela pa potem zaradi tega grozne probleme z mojim takratnim fantom
Narazen sva 94km, žal pa ga zadnje čase ne slišim dosti, ker ima preveč dela s svojo novo punco in njuno tamalo punčko
---
ne bom ponovila vprašanja, čeprav je kul, ampak noben ne bo želel odgovorit
karakterno opiši svojo sestro/brata!
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
mil in strašno dobrosrčen dečko, len ko fuksla, včasih pretirano vzkipljiv (ampak to so posledice pubertete še), glumac pravi, z odličnim smislom za humor. odkrit, komunikativen, 1A dečko v glavnem.
no pa dejmo se še malo opisovanja.
tvoj dečko/ dečva zgleda?
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
barcelona.
_______
v kateri slovenski reki si se že kopal/a?
_______
v kateri slovenski reki si se že kopal/a?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov