Vprašaj me... #44
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
pri frendici na kavi v štacuni, kjer dela. oziroma pred njo. ravnokar.
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
V bistvu jih nekaj že, ampak ne veliko, predvsem zato, ker mi je redkokaj všeč Tudi če bi na lotu zadela, si pomoje ne bi imela kej preveč za nagrabit, še za kakšen posamezen kos se sto let matram, da najdem kaj res kulskega Vse je ponavadi bolj ogromno, vrečasto ali pa preveč elegantno, za zrele dame Tako da najraje imam mladostno Miu miu pa ValentinoRed Včasih mi je všeč kaj od Marca Jacobsa pa Valentino (glavna linija) tudi pogosto super izgleda, ampak pri slednjem mi še ni uspelo najti česa zase, se hecno počutim v tistih volanastih in elegantnih zadevah, pa še preširoko mi je vse... tako da ValentinoRed s krilci in oblekcami ostaja moja prva izbira. No, pa Prado bi mogoče tudi izbrala, če bi že neomejeno zapravljala, čeprav se ne spomnim, da bi kdaj videla kaj res primernega zase... škoda keša, tudi če bi ga imel neomejeno, če se ne počutiš in izgledaš kul v nečem, heh. Mi je veliko bolj kot znamka / ime, pomembno to, da mi zadeva res pristaja. Raznih Armanijev, Cavallijev, Gallianov itd. pa ne maram, ni po mojem okusu.
----------------
Pri katerih letih si si prvič pobarvala lase (če si si jih)?
----------------
Pri katerih letih si si prvič pobarvala lase (če si si jih)?
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
^ svaka čast, js o fensi znamkah ne bi znala tretjino od tega napisat nije žvaka za seljaka..
Prvič sm se pobarvala hmm... pr 12/13ih verjetno
Koga trenutno najbolj pogrešaš?
Prvič sm se pobarvala hmm... pr 12/13ih verjetno
Koga trenutno najbolj pogrešaš?
- DonCarleone
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 1. 2012
Da si z nekom imel nek intimni odnos.
Si že kdaj koga zalotil/a pri sexu/masturbiranju? Če si, koga?
Si že kdaj koga zalotil/a pri sexu/masturbiranju? Če si, koga?
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Najbolj movie cliché scena se mi je zgodila, in sicer sem staršema uletela v spalnico sred akcije. Je pa blo to že miljon let nazaj, takrat ko sta še celo skupi bla, js pa mislim da še niti v šolo nisn šla.
Tvoje mnenje o dobrodelnih organizacijah?
Tvoje mnenje o dobrodelnih organizacijah?
- dayđremer
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2012
Mi je vseeno zanje, ne zaupam jim glede tega kam gre denar, če hočem komu/čemu pomagat, mu sama ponavadi.
Je zate poljub oz. dva intimen stik?
Je zate poljub oz. dva intimen stik?
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Eno veliko okno, obrnjeno proti vzhodu (super za dneve ko moraš vstat, grozno za tiste ko ni treba )
A si bil/a kdaj omenjena v časopisu?
A si bil/a kdaj omenjena v časopisu?
-
rokerca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 7. 2010
Večkrat, ko sem še tekmovala, pa za razna priznanja, literarne večere in za raziskovalno nalogo v SŠ. Enkrat pa na naslovnici lokalnega časopisa (ne vem, če to šteje) ogromna slika s kolegico, ki je pravkrat prišla iz morja, jaz pa bela kot sneg - jaz kot da bi vidlea duha, ona pa kot lepo zapečen prašiček, grozna slika...
Največji/a vzornik/ca (če ga/jo imaš)?
Največji/a vzornik/ca (če ga/jo imaš)?
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Desa Muck-zenska na mestu, ki je dala marsikaj skozi in se o tem ne boji odkrito govoriti.
Ko gres v klub-se obleces v stilu "kespicke"(nenormalno kratka oblekca, grozno visoki stikli, kg pudra) ali ostanes ti z dodatkom elegance?
Ko gres v klub-se obleces v stilu "kespicke"(nenormalno kratka oblekca, grozno visoki stikli, kg pudra) ali ostanes ti z dodatkom elegance?
I am not an enigma, just a contradiction!
- dayđremer
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2012
Ostanem jas, z malo elegance Večinoma nosim kakšne kratke hlače, hotkice al pa kiklo pa zraven sandale brez pete, pač se mi zdi da sem še premlada da bi bi nekaj v petkah okoli skakala. Pudra pa niti doma nimam, sam korektor uporabljam. Tako na izi
Ti?
Ti?
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
moje cunje se ne delijo strogo na podkategorije, kot je to zaznati pri veliko puncah. izbiram po modelu "kaj mi je trenutno ful kul". pa če je to minič star 3 leta z rožicami, ali majica s čipkastim hrbtom, ki sem jo kupila par dni nazaj, mi je vseeno. enako pri čevljih. znam it v supergah ali v špičakih. "kešpička" oblekc sploh nimam. niti ene. ker so mi nagravžne. naličim se pa bolj hot kot ponavadi. to mi je the best na puncah, da se znajo same krasno naličit.
kakšne barve so tvoji nohti trenutno?
kakšne barve so tvoji nohti trenutno?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov