Vprašaj me... #44
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
pa srednja je bila legendarna, bili smo dobra klapa, sošolke in profesorice smo npr. vedno obdarovali za 8.marec, v 4 letniku smo se vsi fantje v razredu slikali skupinsko, oblečeni le v gate in smo jim podarili slike, potem za maškare smo se skupinsko našemili in smo vsako leto pobrali 1.nagrado, imeli smo poroko, jaz sem bil nevesta, najmanjša punca v razredu ženin, potem smo imeli verouk, jaz sem bil nuna, ostali moji učenci, itd, se spomnim, ko smo imeli telovadbo, pa smo v maskah špilali fuzbal, pa grem jaz v kikli v napad pa mi sošolec iz obrambe poda visoko žogo, jaz jo s kiklo ujamem, zavijem ob sebe in z njo laufam v gol, to so bile scene, pouk so prekinjali, da so lahko čez okno naš fuzbal gledali... fino smo se imeli, ja... čeprav tudi na faksu ni bilo slabo...
dopust že bil ali še bo?:)
dopust že bil ali še bo?:)
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
že bil in še bo.
-
GnilaLimona - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 7. 2011
Otroštvo. Brez skrbi smo tekal okol in se nismo sekiral kaj bo.
Ponavljam
Ponavljam
-
bubble. - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 7. 2010
Definitivno otroštvo. Saj mi tudi zdaj ni slabo, ampak otroštvo je bilo res nekaj posebnega. Še enkrat bi podoživela prav vsak trenutek.
Kakšne kopalke imaš letos? Kupiš vsako leto nove?
Kakšne kopalke imaš letos? Kupiš vsako leto nove?
you never know how strong you are, until being strong is the only choice you have..
- DonCarleone
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 1. 2012
Imam.
Kolikokrat si delal/a izpit za avto?
Slovenc, a ti znaš karkoli drugega napisati/vprašati kot pa samo "ponavljam"? Si pa res zelo izviren, ja.
Kolikokrat si delal/a izpit za avto?
Slovenc, a ti znaš karkoli drugega napisati/vprašati kot pa samo "ponavljam"? Si pa res zelo izviren, ja.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Ko nama je s fantom totalno zalilo šotor in vse v njem (spale vreče, dodatno oddejo, oblačila), tako da sma mogla v mrazu spat v mokrem šotoru brez vsega.... Takrat sem prvič v življenju čutila bolečino v kosteh zarad mrazu, katastrofa od katastrofe.
V katero evropsko državo bi se z veseljem preselil/a?
V katero evropsko državo bi se z veseljem preselil/a?
-
snezinka* - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2008
Avstrija, ker je vsaj po pokrajini podobna Sloveniji. Gore, smučišča, Slo je blizu, jezik mi je všeč. Samo to bi se za max 2 leti, ker meni je Slo top shit, pa če je še tok bedna zarad dan današnjih razmer.
Kakšen je tvoj razgled skozi okno tvoje sobe / spalnice?
Kakšen je tvoj razgled skozi okno tvoje sobe / spalnice?
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
iz svoje sobe vidim polja in obstranske poti, ki jih poznam v nulo, saj jih načeloma vsaj 5krat na teden pretečem, prehodim, prekolesarim,... iz tadrugega okna vidim sosedovo bajto, bolj v ozdanju še cerkev in vlak (če se lih pelje). res lep razled. človek bi mislil, da živim v samoti. no, ko stopiš čez vhodna vrata ti postane jasno, da temu ni tako.
kaj boš danes naredila samo za svojo dušo?
kaj boš danes naredila samo za svojo dušo?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov