Vprašaj me... #44
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Če je stanje na računu zadovoljivo, potem ČEVLJE Če ni dnarja za čevlje, pa lak za nohte.
Trenutek, ko ti je nazadnje bilo najbolj nerodno?
Trenutek, ko ti je nazadnje bilo najbolj nerodno?
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
v ponedeljek v gymu ko me je ogovarjal lušn tipček, jaz pa sem pozabila "odhaklat" štango z vodil in me je lepo zabilo
tebi?
tebi?
Houd de wereld tegen
- CaliLove*
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2011
ko sem se sla k zdravniku cepit in sem med cakanjem, da mi podpisejo se neke papirje, v cakalnici skor skup zlezla (ne prenesem igel in samo da vidim vse tiste zdravniske pripomocke v ordinaciji, mi postane slabo). cakalnica pa polna folka. nerodno mi je bilo, ker so me samo cepili, jaz pa cela bleda in na pol omedlela. sem rabla dobrih 5 minut, da sem cist k sebi prsla.
za kaj si nazadnje zapravil/a vecjo vsoto denarja?
za kaj si nazadnje zapravil/a vecjo vsoto denarja?
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
za laptop, 3 tedne nazaj
--------------------------------------------
koliko bi najvec placala za eno res orng, okusno vecerjo?
--------------------------------------------
koliko bi najvec placala za eno res orng, okusno vecerjo?
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
Neminem - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 2. 2011
za 2?
hmm, načeloma niti ne maram tistih jedi ki so kao neki fancy, vse lepo v dekoraciji in porcije za 2 grižljaja potem pa ti ponudi še vino ki je 1dcl 50€...ne vem no...amm recimo da bi mi blo vse ql, romantično večerjo ob svečkah, na peščeni plaži pod palmo, ali nekje v inkovskih ruševinah v džungli...do 1000€ za cel aranžma -samo večerja.(pa če bi se že res potrudu, bi bil potem še kak zaročni prstan v igri...ampak to je pa pol že čist druga zgodba )
naslednja destinacija za tvoje potovanje
hmm, načeloma niti ne maram tistih jedi ki so kao neki fancy, vse lepo v dekoraciji in porcije za 2 grižljaja potem pa ti ponudi še vino ki je 1dcl 50€...ne vem no...amm recimo da bi mi blo vse ql, romantično večerjo ob svečkah, na peščeni plaži pod palmo, ali nekje v inkovskih ruševinah v džungli...do 1000€ za cel aranžma -samo večerja.(pa če bi se že res potrudu, bi bil potem še kak zaročni prstan v igri...ampak to je pa pol že čist druga zgodba )
naslednja destinacija za tvoje potovanje
-
rachka_ - Cosmofrik
ne razumem najbolj od kje bi ga naj odlozila.. ne nosim ga skoz v roki itk je v torbi, ponavadi tam ostane, dokler mi ne zazvoni al pa ga rabim.. pol pa ga pustim kjerkoli..zadnja skrb
----------------------------------------------------
kaj imas obleceno?
----------------------------------------------------
kaj imas obleceno?
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
rachka_ - Cosmofrik
pomoje 3 min.. vsekakor manj kot 5 (krema, puder, lyner, maskara, lasje)
------------------------------------------------
najljubsi parfum?
------------------------------------------------
najljubsi parfum?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot], Google Adsense [Bot]