Vprašaj me... #44
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
kake dva dni sem se ponavadi učila. ampak pri nas so bili bolj praktični izpiti problem, kjer je blo treba risat risat risat, kot pa učenje.
-
GnilaLimona - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 7. 2011
Glasba, glasba, glasba. Ful naglas.
Ponavljam
Ponavljam
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
No jaz se skori vedno nekomu izpovem. Če pa res ne gre, se poskušam zamotit (z risanjem/družbo/pospravljanjem..), dokler ne pridem v situacijo ko sm npr. pod tušom ali v avtobusu. Pa pred spanjem. Takrat ne moreš ubežat svojim mislim
Naj kosmiči?
Naj kosmiči?
- dayđremer
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2012
Spar Vital, ker nimajo cukra. Tudi neki misliji s Hoferja, k majo rozine pa jabolka pa hruške vmes, niso slabi.
Kaj ma ponavadi notri tvoj sendvič ?
Kaj ma ponavadi notri tvoj sendvič ?
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
izsiljevanje prednosti, ko na prazni celovški nekdo namest 70km/h nekdo fura 45km/h, k se mi kdo za rit pripopa...
tebe?
tebe?
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Najbolj ko me kdo izsiljuje (sploh izven naselja, ko mam kr lepo hitrost not) in moram pol bremzat na polno in se potem pelje pred mano ful pod omejitvijo. Al pa ko v krožiščih folk ne daje žmigavca, pol pa čakaš ko majmun pa bi že 6x lahk not spelo. Pa tovornjakarji ki se ne odmaknejo na kaki avtobusni, za sabo delajo pa konkretno kolono.
The Simpsons ali Futurama in zakaj?
The Simpsons ali Futurama in zakaj?
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Futurama. Ne vem, Simpsoni so še iz časov, ko sem bila premala, da bi jih štekala. Zato tudi kasneje nisem nekaj zavzeto gledala, le tu in tam, če je bila priložnost. Futurama je bila pa ljubezen na prvi pogled. Liki so mi čist zakon.
Si čokolina narediš po postopku najprej mleko, nato čokolino ali čokolino in čez mleko?
Si čokolina narediš po postopku najprej mleko, nato čokolino ali čokolino in čez mleko?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov