Vprašaj me... #44
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
dal sem deko na pol čez 3 delni jogi, čez sem dal belo rjuho ki sem jo enakomerno razporedil čez posteljo, zatlačil rob rjuhe pod jogi in prepognil in naredil pismo na vsakemu robu postelje, potem sem drugo rjuho na posteljo in jo enakomerno razporedil čez posteljo, čez njo sem potem dal novo deko, skupaj z kompanjonom sva potem stekla na rob postelje kjer sva, en zgoraj in en spodaj na isti strani postelje prijela za rob rjuhe in deke in ju vrgla na sredino jogija, to sva ponovila tudi na drugi strani. Potem sva razporedila da je bilo vse na točni polovici, nato je vsak odšel na svojo stran postelje, kjer je vsak položil levico na četrtino dolžine postelje in istočasno potegnila en konec deke preko levice, to sva ponovila tudi iz druge strani. Ko sva dobila 2/4 sva tudi te zložila skupaj in dobila sva ŠTRUDL.
Štrudl sva zasukala okoli osi in ga postavila na konec postelje, potem sva oblekla še povšter in zložila dvodelno pižamo pod njega. Zgornji del levo, spodnji desno...nato sva iza omarice vzela lopatko za kuhat z katero sva zatlačila rob rjuhe popolnoma za rob 3 delnega jogija, en je držal jogi, en je tlačil.
Nato sva vzela kovanec in ga vrgla na sredino postelje, če je odskočil sva naredila kot je treba.
Isto sva naredila tudi z drugo posteljo, imela sva omejen čas.
Postavila sva se ob rob postelje in stala pri miru in čakala višjo vodnico. Višja vodnica je vstopila v sobo in pregledala posteljo, ko je rekla da je dobro sva imela 1 minuto časa da vse kar sva naredila podreva in vrževa rjuhe, in vse ostalo na sredino sobe, 3 delni jogi pa sva zložila na rob postelje, to sva storila tudi z drugo posteljo.
Ko sva to storila sva tekla v hodnik si ubula vojaške škornje, nataknila kapo ko sva tekla iz stavbe, postavila sva se v postroj in čakala pri miru da rpide višja vodnica.
Ko je prišla višja vodnica sva dobila ukaz da vse ponovno ponoviva, in vsakič sva imela 1 minuto manj časa.
Stekla sva v hodnik in se preubula v natikače, stekla v sobo, potegnila posteljo na sredino sobe in začela ponovno.
To sva ponovila 5x zapored.
In naučila sva se pomembne stvari: "Nikoli ne pozabi natikačev ko greš v učilnico, in ne hodi v nogavicah po šolskih prostorih."
------------------------------------------------------
Pa ti?
Štrudl sva zasukala okoli osi in ga postavila na konec postelje, potem sva oblekla še povšter in zložila dvodelno pižamo pod njega. Zgornji del levo, spodnji desno...nato sva iza omarice vzela lopatko za kuhat z katero sva zatlačila rob rjuhe popolnoma za rob 3 delnega jogija, en je držal jogi, en je tlačil.
Nato sva vzela kovanec in ga vrgla na sredino postelje, če je odskočil sva naredila kot je treba.
Isto sva naredila tudi z drugo posteljo, imela sva omejen čas.
Postavila sva se ob rob postelje in stala pri miru in čakala višjo vodnico. Višja vodnica je vstopila v sobo in pregledala posteljo, ko je rekla da je dobro sva imela 1 minuto časa da vse kar sva naredila podreva in vrževa rjuhe, in vse ostalo na sredino sobe, 3 delni jogi pa sva zložila na rob postelje, to sva storila tudi z drugo posteljo.
Ko sva to storila sva tekla v hodnik si ubula vojaške škornje, nataknila kapo ko sva tekla iz stavbe, postavila sva se v postroj in čakala pri miru da rpide višja vodnica.
Ko je prišla višja vodnica sva dobila ukaz da vse ponovno ponoviva, in vsakič sva imela 1 minuto manj časa.
Stekla sva v hodnik in se preubula v natikače, stekla v sobo, potegnila posteljo na sredino sobe in začela ponovno.
To sva ponovila 5x zapored.
In naučila sva se pomembne stvari: "Nikoli ne pozabi natikačev ko greš v učilnico, in ne hodi v nogavicah po šolskih prostorih."
------------------------------------------------------
Pa ti?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
^^tole se bo pa gvišn dal komu prebrat
js sploh ne vem, da bi kdaj kako kazen dobila..
katere časopise/revije bereš?
js sploh ne vem, da bi kdaj kako kazen dobila..
katere časopise/revije bereš?
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Hotela sem si vzeti zivljenje zaradi bivsega fanta. Hvalabogu mi ni useplo!
Tvoja?
Tvoja?
I am not an enigma, just a contradiction!
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
(^^^kje najdete tipe ki so vredni vsega tega? )
Hmm.. največja napaka. Lol lih par dni nazaj sm gledala en video na katerem to vprašanje postavljajo slavnim/politikom/etc, pa noben ne zna odgovorit tako da bom tud jaz rekla - ne vem.
En opravek, ki ga imaš trenutno 'na grbi'?
Hmm.. največja napaka. Lol lih par dni nazaj sm gledala en video na katerem to vprašanje postavljajo slavnim/politikom/etc, pa noben ne zna odgovorit tako da bom tud jaz rekla - ne vem.
En opravek, ki ga imaš trenutno 'na grbi'?
-
arrow - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 11. 2007
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov