Vprašaj me... #44
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
windows. nič mi ne manjka na temu, tako da macu zarad mene sploh ni treba obstajat pa še vse je kompatibilno za windows, tako da ni nobenh zajebancij
ni ravno moj dan, ne noč. navadna noč, nič posebnega
ne, ne mislim ga obiskat, niti ne vem kaj je to xD
ponavljam o festivalu..
ni ravno moj dan, ne noč. navadna noč, nič posebnega
ne, ne mislim ga obiskat, niti ne vem kaj je to xD
ponavljam o festivalu..
hej norci
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Gosh, ne spomnim se zdej. Jamska cesta v Postojni?
Katere zavihke/okna imaš trenutno še odprte, poleg cosmota?
Katere zavihke/okna imaš trenutno še odprte, poleg cosmota?
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Facebook, isohunt, eztv.it, wunderground.com
Kaj imaš odprto poleg brskalnika?
Kaj imaš odprto poleg brskalnika?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
DangerRoss - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 9. 2011
Eva Boto je simpatična punca z lepim glasom, njen edini minus je oblizovanje med petjem.
Njena pesem na Evrosongu mi ni všeč, ne gre mi v uho. Pasala bi ji kakšna bolj lahkotna pesem, ta je nakako pretežka (ne vokalno, ampak vsebinsko-še to ne vem če je prava beseda. pač tko neki bolj v izi, bolj živahno). Če lahko še pokomentiram nastop in ostale stvari:D glede na to da so vse back vokalistke že nekajkrat bile na evrosongu, mislim, da je čas za malo spremembe. Back vokalisti pri vseh državah zraven še na polno plešejo, naše pa tam mahajo z rokami. Če bi jih dali vsaj v kakšno plesno šolo al pa neki, če jih zamenjat ne morjo, da bi bilo bolj atraktivno za pogledat vse skupi. Niti se mi ne zdi, da je kakšen napredek od tiste oddaje v Misiji..(vsaj oblizovanje bi lahko odpravl ) No bom kr zaključla, da ne nabijam preveč, uglavnem Eva je glede na dane možnosti opravila nastop odlično.
ponavljam vprašanje par postov nazaj - katere tabe maš odprte?
Njena pesem na Evrosongu mi ni všeč, ne gre mi v uho. Pasala bi ji kakšna bolj lahkotna pesem, ta je nakako pretežka (ne vokalno, ampak vsebinsko-še to ne vem če je prava beseda. pač tko neki bolj v izi, bolj živahno). Če lahko še pokomentiram nastop in ostale stvari:D glede na to da so vse back vokalistke že nekajkrat bile na evrosongu, mislim, da je čas za malo spremembe. Back vokalisti pri vseh državah zraven še na polno plešejo, naše pa tam mahajo z rokami. Če bi jih dali vsaj v kakšno plesno šolo al pa neki, če jih zamenjat ne morjo, da bi bilo bolj atraktivno za pogledat vse skupi. Niti se mi ne zdi, da je kakšen napredek od tiste oddaje v Misiji..(vsaj oblizovanje bi lahko odpravl ) No bom kr zaključla, da ne nabijam preveč, uglavnem Eva je glede na dane možnosti opravila nastop odlično.
ponavljam vprašanje par postov nazaj - katere tabe maš odprte?
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Da sem se naučila da misli res tisto kar pove in nehala iskat skrivne pomene med vrsticami. S tem se je najin odnos izboljšal za 131%.
Najbolj ogabna jed, ki si jo kdajkoli poskusil/a?
Najbolj ogabna jed, ki si jo kdajkoli poskusil/a?
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
trenutno mam un colgate iz tv-ja, pa tut nasploh kupujem drazje zobne paste, ker ene poceni se nisn nasla taksne, da bi mi vredo spucala zobe+pustila omembe vredno svezino ustne votline
za katero stvar si se zaklel/a, da je ne bos nikoli naredila?
za katero stvar si se zaklel/a, da je ne bos nikoli naredila?
I am not an enigma, just a contradiction!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov