Vprašaj me... #44
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Jutri mal do morja in po hribih v zaledju, da dobimo olivno olje Mogoče še kak postanek kje v Kopru, potem pa do konca vikenda diplomska. Hvala bogu bo slabo vreme.
A daš brisačo po enkratni uporabi po tuširanju prat al maš isto brisačo za večkrat obrisat?
A daš brisačo po enkratni uporabi po tuširanju prat al maš isto brisačo za večkrat obrisat?
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Za večkrat, itak. Saj pa se čista not obrišem...
Ponavljam vprašanje od prej, torej pomivaš na roke ali pomiva stroj?
Ponavljam vprašanje od prej, torej pomivaš na roke ali pomiva stroj?
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
Summer055 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
pri nas je tak sistem. ko pojemo splaknemo krožnik in damo direktno v stroj.
razen kaki večji lonci se pomivajo. ali pa kak krožnik, na katerem je blo recimo samo sadje in ubistvu ni nič kaj dost umazano.
kako pogosto menjaš zobno ščetko?
razen kaki večji lonci se pomivajo. ali pa kak krožnik, na katerem je blo recimo samo sadje in ubistvu ni nič kaj dost umazano.
kako pogosto menjaš zobno ščetko?
Don't worry, be happy!!
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Uf, mislim, da jih mam ene 5 odprtih in izmenjavanje uporabljam- L'occitane mandljevo olje, The body shop- mango, karitejevo, jagoda, oliva
ponavljam!
ponavljam!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Trudim se porabit prvega do konca, ker se potem sam tiste flaške valjajo okoli.. Trenutno mam pa od Fa nekega pomarančnega, pa enga kremastega olivnega (Palmolive)
Ponavljam
Ponavljam
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
uf, jaz jih mam najmanj 5 vedno odprtih. trenutno: bionsen (modri), rexona (tudi moder), neko papajo limited edition balea, vandini oliva kremni gel pa še 2 piling gela (en limona-oliva pa še nek sadni- oboje balea) balea na splošno mi tuš geli fuuul dišijo (in poceni so, zato mi za kak lak ostane ).
katere parfume imaš?
katere parfume imaš?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov