Vprašaj me... #44
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Tisto ni Evelyn
osebno spoznala Tammy_De, purple_rain, emanuelo
Damn, me že prehiteli
---------------
oblečeno imam roza majico
kaj si oblečena trenutno?
osebno spoznala Tammy_De, purple_rain, emanuelo
Damn, me že prehiteli
---------------
oblečeno imam roza majico
kaj si oblečena trenutno?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Spodnje perilo,zokne, spodnji del pižame, sivo majico s kratkimi rokavi in rjav hudi.
Najljubši ''live'' album (se pravi album posnet na koncertu)?
Najljubši ''live'' album (se pravi album posnet na koncertu)?
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Nevermore- The year of the voyager
Kdaj si si nazadnje umil/a roke?
Kdaj si si nazadnje umil/a roke?
It was forever..but it didnt last long..
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
definitivno Madonna - The Confessions Tour
orng prehiteli
..ja nevem, po vsakem obisku wc-ja, pa vedno ko pridem domov, trudim se pred vsako jedjo..
najljubsi caj?
orng prehiteli
..ja nevem, po vsakem obisku wc-ja, pa vedno ko pridem domov, trudim se pred vsako jedjo..
najljubsi caj?
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Haha mi smo na poti v Pariz na busu 10x gledal ta Madonnin koncert, nam je vsem že presedal
najlubši čaaaj hmm..gozdni sadeži/borovnica z vanilijo/jaoda z vanilijo/pomaranča/božični rada mam čaj.
Kaj zdaj poslušaš?
najlubši čaaaj hmm..gozdni sadeži/borovnica z vanilijo/jaoda z vanilijo/pomaranča/božični rada mam čaj.
Kaj zdaj poslušaš?
It was forever..but it didnt last long..
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Davida Bowieja, zdle se mi vrti Ashes To Ashes.
Kire 5 izvajalcev (pevk, pevcev, skupin) bi rad/a videl/a da bi šli skupaj na turnerjo, da bi bil zate popoln koncert?
Kire 5 izvajalcev (pevk, pevcev, skupin) bi rad/a videl/a da bi šli skupaj na turnerjo, da bi bil zate popoln koncert?
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
lady gaga
anouk
tracy chapman
christina aguilera
ronnie spector
taprva bi imela karto.
katera od mojih top 5 ti je najljubša in kateri njen komad?
(OT: barbi; ki je spregledala vse uporabnike, ki odgovorijo z "ne vem", "me ne zanima", in ne postavijo nobenega vprašanja razen "ti" (like vesna) se je itak zapičila v moj odgovor. ne povem osebe, ker ta oseba sama ne ve da jo poznam iz foruma. basta. evo častna četniška da ne bom več odgovarjala "nepopolno" ok? a bo mir zdaj?)
anouk
tracy chapman
christina aguilera
ronnie spector
taprva bi imela karto.
katera od mojih top 5 ti je najljubša in kateri njen komad?
(OT: barbi; ki je spregledala vse uporabnike, ki odgovorijo z "ne vem", "me ne zanima", in ne postavijo nobenega vprašanja razen "ti" (like vesna) se je itak zapičila v moj odgovor. ne povem osebe, ker ta oseba sama ne ve da jo poznam iz foruma. basta. evo častna četniška da ne bom več odgovarjala "nepopolno" ok? a bo mir zdaj?)
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
Madonna, Chemical Brothers, Rammstein, Depeche Mode, Anthony Rother
tvoj prvi obisk diskoteke/koncerta..pri katerih letih?
tvoj prvi obisk diskoteke/koncerta..pri katerih letih?
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Jst mam razgled na parkirišča in sosednji blok.
Kaj si zajtrkoval/a in kdaj?
(Claire, nisem spregledala vseh uporabnikov bla bla, nisem policaj. Ne vem, zakaj bi jih mogla "opazit". Je pa ena uporabnica na moje vprašanje dala butast odgovor (koga si spoznal - ne povem). Tko da ne, nisem se zapičla v TVOJ odgovor, ampak na odgovor na moje vprašanje Ti si sam ena zblojena oseba tlele, k je še opazila ne bi, če se ne bi konstantno neki ven metala z bedarijami, like s tem OT men. Sprašuješ, če bo mir zdaj...bil je mir, do malo prej, dokler nisi ti z OT zasmetila In ja, me ne čudi, da si ostala "inkognito" pred punco s foruma. Mene bi bilo tud sram povedat, če bi mela tlele nick Claire )
Kaj si zajtrkoval/a in kdaj?
(Claire, nisem spregledala vseh uporabnikov bla bla, nisem policaj. Ne vem, zakaj bi jih mogla "opazit". Je pa ena uporabnica na moje vprašanje dala butast odgovor (koga si spoznal - ne povem). Tko da ne, nisem se zapičla v TVOJ odgovor, ampak na odgovor na moje vprašanje Ti si sam ena zblojena oseba tlele, k je še opazila ne bi, če se ne bi konstantno neki ven metala z bedarijami, like s tem OT men. Sprašuješ, če bo mir zdaj...bil je mir, do malo prej, dokler nisi ti z OT zasmetila In ja, me ne čudi, da si ostala "inkognito" pred punco s foruma. Mene bi bilo tud sram povedat, če bi mela tlele nick Claire )
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
trenutno - kava in Grancereale piškoti
zadnja 3 potovanja
zadnja 3 potovanja
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]