Vprašaj me... #44
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
black_ariella - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 1. 2010
Odvisno od situacije (v večini primerov padejo v javnosti samo "nedložni" poljubčki).
Ps. "se rada ližeš v javnosti, pred vsemi v kakšni vrsti?" - Tega v celoti nisem zastopla... "Pred vsemi v kakšni vrsti?" -ta del mi ni glih jasen...
-------------------
O čem trenutno razmišljaš?
Ps. "se rada ližeš v javnosti, pred vsemi v kakšni vrsti?" - Tega v celoti nisem zastopla... "Pred vsemi v kakšni vrsti?" -ta del mi ni glih jasen...
-------------------
O čem trenutno razmišljaš?
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
kdaj naj grem na pošto.
ti?
ti?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
GnilaLimona - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 7. 2011
polovico jih še mam, druga polovica pride v naslednij dneh. ponavadi ne tekam zadnje dni po trgovinah, ker sem pol samo živčna
ti?
ti?
- brandibelle
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 9. 2011
ja, sam ne vem kolk bi se to prodajal
TI?
TI?
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
nekaj bi dal družini, dal v dobrodelne namene, kupil potovalni motor in prepotoval svet, razbil tv...lokal in razžagal mizo z motorko.
ti?
ti?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
OranGina - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 11. 2011
kolk je? milijon?
hmmm....eno dooolgo potovanje za začetek, kupila bajto ali pa kako fancy stanovanje, potem bi pa definitivno probala živet od tega, s kakšnimi obrestmi od depozitov, skladi, ali pa bi se z delnicami začela ukvarjat..
(aja pa nekaj bi dala najožjim, seveda)
Ti?
hmmm....eno dooolgo potovanje za začetek, kupila bajto ali pa kako fancy stanovanje, potem bi pa definitivno probala živet od tega, s kakšnimi obrestmi od depozitov, skladi, ali pa bi se z delnicami začela ukvarjat..
(aja pa nekaj bi dala najožjim, seveda)
Ti?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]