Vpliv Covid19 na vsakdanje življenje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 443 prispevkov
• Stran 29 od 30
•
Prejšnja
1 ... 26, 27, 28, 29, 30
Naslednja
- mayaeb
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 8. 2020
Ne vem kakšne težave imaš z mano...mene lahko vedno kontrolirajo, imam potrdila, ki jih zahtevajo za prehod, povem samo kar doživim.
Očitno tudi s tega foruma nisem edina, ki je imela tako izkušnjo...
Očitno tudi s tega foruma nisem edina, ki je imela tako izkušnjo...
Ne živi v preteklosti, ne sanjaj o prihodnosti, osredotoči se na sedanji trenutek.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
če preverjajo, je čisto odvisno od tega kakšen policist je na katerem prehodu, koliko se mu ljubi in kako stroga navodila ima. lahko da te sploh ne pogleda, lahko pa pregleda v detajle tebe in še avto.
jaz osebno se držim tega, da imam vse porihtano, pomožnosti več kot je treba.
kdor pa raje tvega, pa naj
jaz osebno se držim tega, da imam vse porihtano, pomožnosti več kot je treba.
kdor pa raje tvega, pa naj
hej norci
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
MA v katerem mestu si?
Verjetno, če bi te mela na fbju bi vidla, ker en čas dokler me nisi blokiral, je delovalo da vsak korak objavljaš gor.
Ojej, kar malo pogrešam to guzvo od nočnih klubov. Mi zdaj čas tako beži, sploh ne opazim, da je vikend ponavadi.
Verjetno, če bi te mela na fbju bi vidla, ker en čas dokler me nisi blokiral, je delovalo da vsak korak objavljaš gor.
Ojej, kar malo pogrešam to guzvo od nočnih klubov. Mi zdaj čas tako beži, sploh ne opazim, da je vikend ponavadi.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
- žveplenka
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 5. 2021
me ta tema niti ne zanima toliko, ampak eno vprašanje...če se sedaj ne želiš cepit ker se bojiš: stranskih učinkov, da ti bodo v telo dali čip in podobne zadeve..kaj je zdaj drugačnega z zdravili? A te bodo pa čudežno brez stranskih učinkov ? Nevem neumno se mi zdi da nekdo ki se iz principa noče cepit je pa vesel za zdravila ki so zaenkrat veliko manj testirana od cepiva...
Niti nočem odgovora ali kaj podobnega, ampak stvari so iz dneva v dan bolj bizarne kar se tega tiče, jaz pa itak nimam pojma o teh stvareh tako da bom rajši kar tiho še naprej kar se te tematike tiče.
Niti nočem odgovora ali kaj podobnega, ampak stvari so iz dneva v dan bolj bizarne kar se tega tiče, jaz pa itak nimam pojma o teh stvareh tako da bom rajši kar tiho še naprej kar se te tematike tiče.
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Glede okvare sluha, poznam primer, punca, pri kateri sva prvi dan prespala v Bukarešti, je prebolela covid in od okužbe naprej ni slišala na eno uho. Se nama je zdelo zelo čudno. Ona je govorila, da je še vesela, ker itak ima še eno delujoče uho in da so bolj nastradali tisti, ki imajo probleme s srcem, pluči, krvnim obtokom..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Prvi neprebran prispevek • 443 prispevkov
• Stran 29 od 30
•
Prejšnja
1 ... 26, 27, 28, 29, 30
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov