voznice/vozniki in vedenje na cestah

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 22. Maj. 2006 7:48

kar se cest v italiji tice, ne vem, kje ste se vozili...

avtoceste imajo taksen asfalt, da voda pronica vanjga, to pomeni, da tudi ko je najvecji naliv, se za avtom ne dviga meglica ne glede s kaksno hitrostjo vozi.

moja opomba se je nanasala na to, da je na razriti cesti najlazje postaviti znak za omejitev hitrosti ter radar, nic se pa ne naredi za izboljsanje kvalitete ceste.
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a SSarchy » 22. Maj. 2006 15:04

cat85 napisal/-a:Pa jezi me, da policaji pišejo kazni zarad malenkosti (kot so neprižgane luči, pas.. - ko bi te lahk sam opozorili), nekoga ki pa bi ga res mogli zašit pa se ne lotijo..

Se strinjam! Eni prow frajerje špilajo, medtem ko te popisuje pa najmanj trije avtomobili pridejo mimo, ki vozijo krepko čez omejitev...
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bejbika » 22. Maj. 2006 15:21

_kocka_ napisal/-a:Js tud dajem totalno kritiko na slovenske ceste. To ni normalno in take niso v nobeni evropski drzavi, da ne govorimo o Ameriki (Americani bi se pr nas vsi pobil na cest).

LOL ... ceste so povsod katastrofalne .. pa naj bo to "Evropa" ali pa "Balkan" ... sicer ne vem, kje si se vozila, ampak Italija in Avstrija imata katastrofalne ceste, da o Nemčiji ne govorim ... Sicer ne vem kako je v glavnih mestih, ampak severni del Italije je ena sama luknja ... zdej so neki začeli popravljat, odkar so kazni zrastle za kar nekaj 100 €, ampak vseeno ... Avstija - ajoj :( ... je pa res, da so Avstijci bolj strpni vozniki kot Slovenci ... vidim sestrinega fanta, kako se razburja na Slovence, posebi na Šajarce :lach:, da se tako ne vozi in da gor tega (baje) ne delajo ;) ...
tako, da niso ceste največji problem ... preveč pleha, pa ljudi, ki nočjo vozit po AC in grejo čez vasi, da bi pršparali nekaj tolarčkov :roll: ... te ceste so šele v ***** ... naša iz Gamelj do Črtnuč, je zaradi škrtih Gorenjcev v takem stanju, da bo vsak čas padla dol ... najslabša cesta v LJ je pa sigurno Dunajska, bivša Titova :D, ki je bolj potrebna obnove kot Sahara vode ...
Uporabniški avatar
_kocka_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 2. 2006
Kraj: Dolenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a _kocka_ » 22. Maj. 2006 19:46

Nemčija ima meni osebno najbolj vrhunske in urejene ceste (poleg Svice in Francije), zato pa je omejitev pogojena z sirino gum, ker se tam z enim orng avtom res lahko po tretjem ali cetrtem prehitevalnem pasu peljes 200km/h (in to brez, da bi kogarkoli ogrozal).
Življenje je potovanje, ne smer. Nosi udobne čevlje.
opium
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 10. 2004
Kraj: neutral zone

Neprebrana objavaNapisal/-a opium » 22. Maj. 2006 20:54

o voznikih sploh nam zgublju besed, mi pa res ni jasno, kdo takim primerkom izpit potala.
trenutno pa mi gre najbol na jetra, da je cela LJ(sploh moj konec - šiška/dravle) razrita, mislim da T2 polagajo in pol sam zasujejo z nekim oranžno rdečim peskom, asfaltiral bojo pa, ko se jim bo zazdelo.
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bejbika » 23. Maj. 2006 8:24

_kocka_ napisal/-a:Nemčija ima meni osebno najbolj vrhunske in urejene ceste (poleg Svice in Francije), zato pa je omejitev pogojena z sirino gum, ker se tam z enim orng avtom res lahko po tretjem ali cetrtem prehitevalnem pasu peljes 200km/h (in to brez, da bi kogarkoli ogrozal).

ja ne vem ... v minhnu nimajo nč bolj vrhunske ceste kot v kranju :D ... edino, če so zdej v teh letih, ko nisem bila gor, to zrihtal ... :D

opium pr ns je cesta od črnuč do črnuškega mostu zaprta že točno eno leto ... najprej so vse prekopal, zasul, zasfaltiral, pol so pa ponovno razkopali že zasfaltirano cesto in jovo na novo ... pomoje je nadzorni v CPL zgubu rolex not, zdej ga pa odkopavajo ... most čez Savo se bo pa podru zaradi prevelikih obremenitev, ker je tut signalizacija vse prej kot urejena ...
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a SSarchy » 23. Maj. 2006 16:09

bejbika napisal/-a:opium pr ns je cesta od črnuč do črnuškega mostu zaprta že točno eno leto ... najprej so vse prekopal, zasul, zasfaltiral, pol so pa ponovno razkopali že zasfaltirano cesto in jovo na novo ... pomoje je nadzorni v CPL zgubu rolex not, zdej ga pa odkopavajo ... most čez Savo se bo pa podru zaradi prevelikih obremenitev, ker je tut signalizacija vse prej kot urejena ...

Sam tole je pa za v cajtnge! Sramota..
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Uporabniški avatar
padalo
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a padalo » 26. Maj. 2006 14:34

Ja,jaz moram reč,da ko sem na cesti popiz**vam :!: Najbolj na živce mi gre pa to,ko mi kakšen svinjsko izsili prednost.In tako,ko žmigauceu kakšen ne uklopi in zavije.Ko bi tresnila tistega po glavi, :evil:
Ali pa,ko mi kakšen deda vozi 30km/h :!: Postanem takoj živčna.
Zelo me tudi moti,če mi kakšen čist za ritjo vozi, :x

Glih včeraj jaz vozim in me žabar prehiti.Pol pa tisti žabar pred mano vozi,ko po jajcih.Uh,da vam ne povem kako sem bila jaz takrat živčna, :twisted:
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Tiavanna » 30. Maj. 2006 15:37

Zadnjič spremenil Tiavanna, dne 22. Mar. 2010 19:32, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
u_k_i
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 31. 8. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a u_k_i » 30. Maj. 2006 19:08

bejbika napisal/-a:opium pr ns je cesta od črnuč do črnuškega mostu zaprta že točno eno leto ... najprej so vse prekopal, zasul, zasfaltiral, pol so pa ponovno razkopali že zasfaltirano cesto in jovo na novo ... pomoje je nadzorni v CPL zgubu rolex not, zdej ga pa odkopavajo ... most čez Savo se bo pa podru zaradi prevelikih obremenitev, ker je tut signalizacija vse prej kot urejena ...

hu ja..pa baje da jo bojo še kar nekaj prekopal... groza

o temu mostu pa raj ne bi, vsakič ko gor obtičim med nevemkolkimi šleparji molim,da bo zdržal...

sploh raje ne pomislim kako bo, ko bojo delal rondo tam proti kranju, pa semafor v Gameljne.... takrat pa najbolj da se izogibamo te ceste... :roll:
sanjaj svoje življenje,
a živi svoje sanje
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 8. 2004
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objavaNapisal/-a micamaca » 31. Maj. 2006 10:09

bejbika napisal/-a:... pr ns je cesta od črnuč do črnuškega mostu zaprta že točno eno leto ... najprej so vse prekopal, zasul, zasfaltiral, pol so pa ponovno razkopali že zasfaltirano cesto in jovo na novo ... pomoje je nadzorni v CPL zgubu rolex not, zdej ga pa odkopavajo ...

ja res... matr jim jeb...piiiip ...goveda nesposobna :motz: ... mislm kok mi gre pa to na jetra... prokleti pocarji nesposobni... ne morjo te boge ceste spacat v enem letu... pa k vejo kok frekventn je tm promet... se spomnm k sm bla pred par leti nekje v tujini in so tam v treh dneh razril cesto, not položil cevi in spet normalno zasfaltiral...

pa še ene stvari sm se spomnla k me vedno razpizdi (se mi je glih dons zgodil)... to da ti lepo vozš po glavni cesti in ti en kreten s stranske prpele direkt pred tebe, čeprov te je prej razločno vidu pa ni mogu pet sekund počakat :motz: ... in pol se po možnosti še prov paca :roll: ...
The secret of success is consistency of purpose.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 31. Maj. 2006 10:19

Tiavanna napisal/-a:Mi pripelje s kolesom po mojem pasu nasproti nek nono in vozi po sredini pasu!! Upočasnim, čakam da se bo odmaknu...Ma ne trzne. Pol sem ga mogla zaobit po druem pasu.

po gasu pa brisalce vklopit! :D :D :D
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 01. Jun. 2006 7:42

Men pa nikol v življenju nebo jasno kako ti lahko vozniško dajo za 60 let (al kok že?)? :eek: In to brez kakršnega koli preverjanja :eek:

In, ja najbolj mi grejo na živce stare mame in fotri, ki povsod vozjo 40 - ma kuj popizditis fašem :evil: ... nasploh zadnje čase opažam, da sm skoz neki živčna k vozim pa skoz se neki pizdim, ampak verjetno zato, ker se mi vedno nekam mudi :oops:
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a allessya » 01. Jun. 2006 21:25

Ja, na jetra mi gre, da je moj dedi star 82 , pa mu še vedno ne vzamejo izpita, sicer je še vedno dokaj vitalen, ampak naokoli se pa vozi z do konca not zaprtimi stranskimi ogledali in uporablja samo notranje ogledalo (kaj pa mrtvi koti pa to???) :motz: Sem pa tja zavijuga po cesti, pa včasih gre vse skupaj res počasi... :? Ne da si dopovedat, da volan počasi ne bo več za njega, razumem pa, da se je vožnji težko odpovedati po tem ko si vozil več kot 40 ali 50 let.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 01. Jun. 2006 21:51

meni gredo pa najbolj na zivce vozniki, ki vozijo kaksnih 10-20km pocasneje, kot bi se vozil jaz, kar pomeni, da vozijo prehitro, da bi ga lahko varno prehitel pa prepocasi za moj tempo.... :?

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov