voznice/vozniki in vedenje na cestah
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 271 prispevkov
• Stran 3 od 19
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19
Naslednja
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
SSarchy napisal/-a:Ampak, a ni zanimivo to sprehajanje po cestah, ko pride do gužve, pa si trobijo drug drugemu in pol en popizdi, gre ven iz avta in se napoti do avta za njim in tam naprej pizdi na voznika... In to na Slovenski cesti npr. (Bavarc). Ne veš, a se bosta kar stepla sred ceste, al kaj?!?!
haha a res tut to se dogaja. No tega se men tut še ni nardil...pa tut sama nebi šla kr vn z avta pa se na enga drga sej nism . Pa sej mi večkrat kdo živc potegne sam da bi šla pa zdej vn pa se neki na nejga spravla pa ne. Mislem sej u avtu skos neki govorim zram nebi pa zdej kjrga nadrla
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
-
_kocka_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 2. 2006
- Kraj: Dolenjska
Js sm pa "tiste sorte" k je nc ne spravi s tira... Zivim in pustim ziveti, ce mi kdo pokaze f.....o.... se mu lepo nasmejem nazaj in mu pomaham (pol je sele hudo ), ni mi problem koga spustit v kolono pred mano ipd... In moram priznat, da tudi mene kdo kdaj spusti (sploh, ce prosim in ne izsiljujem).
Se mi je pa enkrat zgodl, da sm parkirala avto (in cist prznam, da sm bla pocasna, ker sem telefonirala vmes) in je starejsi mozakar za mano namesto, da bi odpeljal mimo (trgovski center - fuuuul placa za parking), stopu vn in totalno popizdil kaka p.... sem, skratka ful kletvic, js sm misla, da me bo kr udaru tm...
Skratka cisti verbalni, primitivni napad... Js sm bla cist tiho, ker se na tak nivo niti ne spuscam...
Je pa v tistem trenutku prisla iz trgovine neka gospa in je "gospodu" zelo hladno in mirno razlozila par stavkov o kulturi, bontonu ipd... Tip je totalno zardel se pokal v avto in s cvilecimi gumami odpeljal...
Se mi je pa enkrat zgodl, da sm parkirala avto (in cist prznam, da sm bla pocasna, ker sem telefonirala vmes) in je starejsi mozakar za mano namesto, da bi odpeljal mimo (trgovski center - fuuuul placa za parking), stopu vn in totalno popizdil kaka p.... sem, skratka ful kletvic, js sm misla, da me bo kr udaru tm...
Skratka cisti verbalni, primitivni napad... Js sm bla cist tiho, ker se na tak nivo niti ne spuscam...
Je pa v tistem trenutku prisla iz trgovine neka gospa in je "gospodu" zelo hladno in mirno razlozila par stavkov o kulturi, bontonu ipd... Tip je totalno zardel se pokal v avto in s cvilecimi gumami odpeljal...
Življenje je potovanje, ne smer. Nosi udobne čevlje.
-
_ladybird_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 11. 2004
- Kraj: .......
jst pa tooolk sovražm, da ful folka k visi na telefonu v avtu se sploh ne zaveda več da je v avtu in da vozi, kr naenkrat ti voz 30, prehitet itaq ne morš, k skor čez oba pasa voz, jaooo enkrat sm tolk znorela sm se čist na hupo obesla
-
shiry - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 4. 2006
Mislim, da je kultura voznikov iz leta v leto slabša. Večina verjetno misli, da so sami na cesti, če se drugi nočejo zaleteti se jim bodo pač morali umakniti. Zgleda, da žmigavcev ne zna nihče več uporabljati, pešcem se itak ne ustavlja, da o prehitevanju na nepreglednih mestih sploh ne govorim. Sem dokaj strpna in hitro me ne vrže nihče s tira, čeprav včasih začnem preklinjat pa skakat v avtu. Da bi izstopila in se začela dret na koga mi ne pride na pamet. Npr. včeraj je vozila prijateljica 70, tam kjer je bila omejitev 60. Cesta je bila skrajno nepregledna, bila je že tema. Kdo naju je v ovinek prehiteval 90? Tovornjak s priklopnikom seveda Da ne govorim o tovornjakih, ki se prehitevajo na avtocesti in s tem skoraj povzročijo nesreče. Pa še in še bi se našlo!
-
_kocka_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 2. 2006
- Kraj: Dolenjska
_ladybird_ napisal/-a:jst pa tooolk sovražm, da ful folka k visi na telefonu v avtu se sploh ne zaveda več da je v avtu in da vozi, kr naenkrat ti voz 30, prehitet itaq ne morš, k skor čez oba pasa voz, jaooo enkrat sm tolk znorela sm se čist na hupo obesla
Eni ljudje so z mobitelom vred boljsi vozniki kot drugi brez njega...
Ja ta situacija je tud zabavna, ko z mobitelom prehitis ksno teto z glavo tik ob vetrobranskem steklu in te potem prestreli s pogledom...
Je pa ena stvar, ki pa celo mene in to je to, da ljudje mecejo smeti skozi okno... Tle pa tud js poblendam in potrobm in to posteno (se mi je pred pol ure to naredl - svasta).
Življenje je potovanje, ne smer. Nosi udobne čevlje.
-
NigHtWishyKa† - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 2. 2006
- Kraj: over the hills and far away
js sm pa uviden voznik na motorju afkors mi gre pa na živce ko mi kdo izsili prednost. Če ste že kdaj vozle skutrčk pol vete da ni fajn ko na hitr zabremzaš pa te lepo postran zanese. In pol ti še frajer sredinca stisne
drgač pa je edin problem pr men d sm nora na hitrost in če je prazna cesta se tud 90 furam čeprav je omejitev 50. Seveda ko so okol mene še drugi vozniki lepo po predpisih in če mam kerga vzadi tud lepo po predpisih k sm odgovorna zanj...ampak ko sm sama...
drgač pa je edin problem pr men d sm nora na hitrost in če je prazna cesta se tud 90 furam čeprav je omejitev 50. Seveda ko so okol mene še drugi vozniki lepo po predpisih in če mam kerga vzadi tud lepo po predpisih k sm odgovorna zanj...ampak ko sm sama...
†why am I loved only when I`m gone...gone back in time to bless the child†
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
jst sem zelo prijazna voznica, spuščam avtomobile, ustavljam babicam na prehodih...ko mi pa kdo raz*izdi, se mi pa čist strga in se začnem dret in klet, fakičev ne kažem
pa ponavad ne trobim, ker takrat ko nastane taka situacija sem itak tolk živčna, da ne najdem hupe na volanu.
pa ponavad ne trobim, ker takrat ko nastane taka situacija sem itak tolk živčna, da ne najdem hupe na volanu.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
-
NigHtWishyKa† - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 2. 2006
- Kraj: over the hills and far away
rinca napisal/-a:jst sem zelo prijazna voznica, spuščam avtomobile, ustavljam babicam na prehodih...ko mi pa kdo raz*izdi, se mi pa čist strga in se začnem dret in klet, fakičev ne kažem
u men se je to zgodil enkrt bol tak ko je že bla tema pa sm hotla enem zatrobt pa sm namest tega luči vgasnla...pametno pol sm bla pa še bol živčna
†why am I loved only when I`m gone...gone back in time to bless the child†
-
BHawk - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 5. 2005
Če je gužva, sem previden, nikoli ne uporabljam mobitela med vožnjo, večinoma vozim po predpisih, in skor nikoli ne hupam norcem, ker vem da jih bo njihova neprevidnost že kaznovala.
Če pa je cesta prazna, nikjer nobenga policaja, praktično minimum nevarnosti, takrat pa mam tut jst težko nogo. Ampak še vedno je pa zakon pozim na Mobikrogu v Cerkljah, pa 10centi snega
Rezultat letošnjega driftanja:
Aja, to je 4m izven proge Komi smo ga vn dobl...
Če pa je cesta prazna, nikjer nobenga policaja, praktično minimum nevarnosti, takrat pa mam tut jst težko nogo. Ampak še vedno je pa zakon pozim na Mobikrogu v Cerkljah, pa 10centi snega
Rezultat letošnjega driftanja:
Aja, to je 4m izven proge Komi smo ga vn dobl...
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
uf spet ena tema na katero bi lahk marsikaj rekla... jst sicr nism tipična "babja" voznica ker mam rada bl hitro in odločno vožnjo oz. z drugimi besedami sovražm pacanje po cest... zdej od mojga razpoloženja je odvisn, kolk me kakšna stvar zmoti in kolk pizdim zraven, ampak ponavad sm kr precej živčna, priznam in mam vedno kakšne monologe v avtu... ampak če povzamem sam nekaj zadev, ki mi reddno zavrejo kri:
1. najbl mi gre na jetra obnašanje voznikov pred semaforji... to je res včasih za popizdit... kakšni stojijo k lipov bog še deset let pred semaforjem k se že zdavnej prižge zelena luč, drugi se cjazjo čez zeleno luč k da so sami na cest in se jim pod milim nebom nikamor ne mudi... tretji že spet gladk zapelejo v rdečo luč in to tko naspidirani, da jih skor odnese iz ovinka če slučajno kam zavijajo... mislm res živ obup
2. precej me moti tud to, da pr nas tko velikodušno podaljšujejo vozniške upokojencem, s tem mislim tistim nad 70 let, k se sploh ne znajdejo več na cest in majo tud že dost slabe reflekse... in se posledično cjazjo k eni traktorji... pa ne sam upokojenci, čist po pravic povedan tud za marsktero babo za volanom sem se že sprašvala, kako je lahk pršla do izpita
3. da ne govorim o kolesarjih... ti so tud svojga dnarja vredni... zanč sm se peljala po eni precej ozki cesti, na kateri se komaj lahko srečata dva avtomobila, ob strani pa je makadam, in tm se sred ceste voz en stari kreten na kolesu... pa da bi se vsaj mal umaknu bl na stran, kje pa... za njim se je nabrala že cela kolona, ker je blo tud z nasprotne strani dost prometa in nisi mogu prehitet, on pa ko kralj lepo po cest ker boh ne dej da bi ga mal makadam zrukal ... takrat mi je pa res dopizdilo in sm mu ene pol minute vštric vozila in trobla on pa valda nazaj pizdu pa skor s kolesa padu ...
1. najbl mi gre na jetra obnašanje voznikov pred semaforji... to je res včasih za popizdit... kakšni stojijo k lipov bog še deset let pred semaforjem k se že zdavnej prižge zelena luč, drugi se cjazjo čez zeleno luč k da so sami na cest in se jim pod milim nebom nikamor ne mudi... tretji že spet gladk zapelejo v rdečo luč in to tko naspidirani, da jih skor odnese iz ovinka če slučajno kam zavijajo... mislm res živ obup
2. precej me moti tud to, da pr nas tko velikodušno podaljšujejo vozniške upokojencem, s tem mislim tistim nad 70 let, k se sploh ne znajdejo več na cest in majo tud že dost slabe reflekse... in se posledično cjazjo k eni traktorji... pa ne sam upokojenci, čist po pravic povedan tud za marsktero babo za volanom sem se že sprašvala, kako je lahk pršla do izpita
3. da ne govorim o kolesarjih... ti so tud svojga dnarja vredni... zanč sm se peljala po eni precej ozki cesti, na kateri se komaj lahko srečata dva avtomobila, ob strani pa je makadam, in tm se sred ceste voz en stari kreten na kolesu... pa da bi se vsaj mal umaknu bl na stran, kje pa... za njim se je nabrala že cela kolona, ker je blo tud z nasprotne strani dost prometa in nisi mogu prehitet, on pa ko kralj lepo po cest ker boh ne dej da bi ga mal makadam zrukal ... takrat mi je pa res dopizdilo in sm mu ene pol minute vštric vozila in trobla on pa valda nazaj pizdu pa skor s kolesa padu ...
The secret of success is consistency of purpose.
- kozarec
- Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 11. 2005
Moj dedek je star 83 let in na žalost sorodnikov in očitno veliko veselje njega so mu zopet podaljšali vozniški izpit.
Se kar za glavo držim, ker ne morem verjet in držim pesti, da se mu bo še letošnja nedeljska vožnja posrečila brez posledic.
Se kar za glavo držim, ker ne morem verjet in držim pesti, da se mu bo še letošnja nedeljska vožnja posrečila brez posledic.
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
jz sm tut ful zivcna na cesti. sam se ful trudim da ne bi bla vec tok, ce sm sama v avtu se vcasih kr derem zraven
najveckrat me zivcirajo kolesarji, k se ene 2x na dan peljem po Večni poti (mimo zivalskega vrta) in skor vedno srecan ene 2 kolesarja. k nekateri ocitno ne vejo da majo 5 metrov vzporedno v gozdu krasno kolesarsko stezo
ob zivce me spravijo izsiljevanja na cesti, pa ksni frajerji k tok divjajo da ogrozajo druge. pa se vse zivo k je odvisno od situacije pa moje slabe volje pa se zdele nc ne spomnim
najveckrat me zivcirajo kolesarji, k se ene 2x na dan peljem po Večni poti (mimo zivalskega vrta) in skor vedno srecan ene 2 kolesarja. k nekateri ocitno ne vejo da majo 5 metrov vzporedno v gozdu krasno kolesarsko stezo
ob zivce me spravijo izsiljevanja na cesti, pa ksni frajerji k tok divjajo da ogrozajo druge. pa se vse zivo k je odvisno od situacije pa moje slabe volje pa se zdele nc ne spomnim
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Redkokdaj me kaj spravi ob živce na cesti. Nazadnje so bili to cestarji, ki so pustili prižgano tablo za 60 na uro pred trojanskim predorom in smo se vsi pridno cijazili tri kilometre (radarji...), delo na cesti pa se je očitno že zdavnaj končalo, ker ni bilo nič videt.
Pa smešni so mi ljudje, ki avtomatično pohodijo bremzo, ko vidijo policaje ali radar in vozijo pol manj kot je dovoljeno (človek bi mislil, da dobiš plačano, če se voziš 20 km pod omejitvijo )
Folka, ki mi sveti z dolgimi v rit na avtocesti, naj se jim spravim s prehitevalnega tudi ne ljubim najbolj- sploh če je pred mano itak še par avtov ali se vozim 140.
Res jezi me pa folk, ki parkira čez dva prostora kot da so sami na svetu. Ali pa parkirajo tako blizu mene, da se moram plazit čez desni sedež noter...
Pa smešni so mi ljudje, ki avtomatično pohodijo bremzo, ko vidijo policaje ali radar in vozijo pol manj kot je dovoljeno (človek bi mislil, da dobiš plačano, če se voziš 20 km pod omejitvijo )
Folka, ki mi sveti z dolgimi v rit na avtocesti, naj se jim spravim s prehitevalnega tudi ne ljubim najbolj- sploh če je pred mano itak še par avtov ali se vozim 140.
Res jezi me pa folk, ki parkira čez dva prostora kot da so sami na svetu. Ali pa parkirajo tako blizu mene, da se moram plazit čez desni sedež noter...
Prvi neprebran prispevek • 271 prispevkov
• Stran 3 od 19
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov