voznice/vozniki in vedenje na cestah
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 271 prispevkov
• Stran 17 od 19
•
Prejšnja
1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19
Naslednja
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
~NIA~ napisal/-a:radar (čeprov ga sploh notr ni) ubistvu meri tistih 100 metrov v naselje, da se pač vozimo 50..
Da ne boš nekega dne dobila domov priporočene pošte s policije...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
Kaychee - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 8. 2007
Najbl na živce mi grejo prepotentni lublančani k trobijo že po prvi sekundi, če se ne znajdeš v gužvi in na cestah k jih ne poznaš. Čisti primer je bil k cesta oz pasovi nekje v LJ niso bli označeni (s tablo, pred mano kolona, tko da tud nism vidla puščic na tleh, če so sploh ble) in sm logično za naravnost zapelala na desni pas, mogla bi pa na levega. How the f... should I know?! Trobljenje, pizdenje... O, đizs! Oni pa na gorenjskem kr sred ceste ustavljajo in čakajo... Aja, pol celo nekam zavijejo.. brez žmiguca in tko... Al pa clo menjajo pasove v velikih križiščih.. Ampak važn, da smo ne-ljubljančani tko bedni..
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
torej moja izkušnja izpred par dni. opazovala sem jo kot peška.
maribor, križišče betnavske in pariške komune, semaforizirano.
pripelje se en tipo v audiju, 30m pred križiščem (na semaforju rdeča luč) začne trobit in se z vsaj 60km/h zapelje skozi. in zato je meni bed se vozit. zaradi takih manijakov.
maribor, križišče betnavske in pariške komune, semaforizirano.
pripelje se en tipo v audiju, 30m pred križiščem (na semaforju rdeča luč) začne trobit in se z vsaj 60km/h zapelje skozi. in zato je meni bed se vozit. zaradi takih manijakov.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
^^^moj tip z biciklom s koroške ceste zavija levo gor proti gosposvetski (da prideš pol nasprot Kaosa/Trusta vun). Torej s prednostne zavija levo na stransko cesto. Ok, en v cliotu na stranski cesti ga počaka, da bo zavil. Za cliotom se pripelje prepotentn ego v porscheju, skoči za cliotom vun, zavije levo (iz stranske na glavno) direkt pred mojga tipa in ga skoraj nagazi. Moj je tak bremzo, da ga je prek bilance vrglo na pločnik, celi potolčen, oni s porschem pa se je naprej odpelal.
Aja, naj povem še, da tam ni kolesarske steze.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
-
ena pač - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 3. 2007
- Kraj: mb
positive vibration napisal/-a:^^^moj tip z biciklom s koroške ceste zavija levo gor proti gosposvetski (da prideš pol nasprot Kaosa/Trusta vun). Torej s prednostne zavija levo na stransko cesto. Ok, en v cliotu na stranski cesti ga počaka, da bo zavil. Za cliotom se pripelje prepotentn ego v porscheju, skoči za cliotom vun, zavije levo (iz stranske na glavno) direkt pred mojga tipa in ga skoraj nagazi. Moj je tak bremzo, da ga je prek bilance vrglo na pločnik, celi potolčen, oni s porschem pa se je naprej odpelal.
Zaradi tega pa se jaz raje peljem s kolesom po pločniku, kljub temu da ni kolesarske steze, ker ljudje še vedno smatramo kolesarje kot pešce na cesti...žal.
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
~NIA~ napisal/-a: ampak pr njih mam pa veze (če niso goriški )
A to pomeni da zdej maš pa dovoljenje da divjaš po cestah?? Take bi jaz v keho vtaknil, tiste policaje ku maš veze pr njih pa prav tako..
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
- lorelaj
- Kofetarica
- Na forumu od: 27. 6. 2005
positive vibration napisal/-a:^^^moj tip z biciklom s koroške ceste zavija levo gor proti gosposvetski (da prideš pol nasprot Kaosa/Trusta vun). Torej s prednostne zavija levo na stransko cesto. Ok, en v cliotu na stranski cesti ga počaka, da bo zavil. Za cliotom se pripelje prepotentn ego v porscheju, skoči za cliotom vun, zavije levo (iz stranske na glavno) direkt pred mojga tipa in ga skoraj nagazi. Moj je tak bremzo, da ga je prek bilance vrglo na pločnik, celi potolčen, oni s porschem pa se je naprej odpelal.
Zakaj ga ni prijavil?
Eni res nimajo treh čistih v glavi. Take bi prav poslala pometat ceste za eno leto, denarna kazen jim itak ne bi pomagala, v tem primeru bi bil pa njihov ego potolčen. Cepci zarukani.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
lorelaj napisal/-a:Zakaj ga ni prijavil?
Eni res nimajo treh čistih v glavi. Take bi prav poslala pometat ceste za eno leto, denarna kazen jim itak ne bi pomagala, v tem primeru bi bil pa njihov ego potolčen. Cepci zarukani.
Sma bla na policiji. In veš, kaj je reko škif? Da lahko mojemu kvečjemu napiše kazen zaradi neprilagojene hitrosti.
Kao, ker nista trčila, se obravnava vsaka zadeva posamično in bi mogo vozit s tako hitrostjo, da bi v vsakem trenutku lahko varno zabremzal, pa če mu nlp iz zraka pade.
Taka je pač naša država.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
pure and easy
Playing so free,
- my_self
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 6. 2008
- Kraj: Daleč...
ta folk k si misli da je ne vem kaj ker ma velik avto je res bolan
zandjič se peljem po avtocesti iz kp proti lj, pa so gradili cesto pr ravbarkomandi, tko da je bla cesta (dvopasovnica) k je peljala mimo črpalke ozka. Blo je ful prometa tko da se je vse skupi premikalo ful počasi in spuščali tiste k so hotli prit od črpalke na AC tko ku so nas učili - tista fora od zadrge, da vsak spusti enga. Jz sm že vidla da bom mogla enga spustit pa se sred ceuga odpelje mimo njega en v mercedesu (mlad tip) tko hitro da se je skor zabiu v en avto k je stau na AC.. in to vse, samo zto da bo lahko prehitu cela 2 avta in da mu ne bo slučajno treba počakat 1 minuto, da se človek k ji biu pred njim prključi na AC, počaka da grem js mimo in se potem še on prključi koloni za mano
eni so res prepotentni
zandjič se peljem po avtocesti iz kp proti lj, pa so gradili cesto pr ravbarkomandi, tko da je bla cesta (dvopasovnica) k je peljala mimo črpalke ozka. Blo je ful prometa tko da se je vse skupi premikalo ful počasi in spuščali tiste k so hotli prit od črpalke na AC tko ku so nas učili - tista fora od zadrge, da vsak spusti enga. Jz sm že vidla da bom mogla enga spustit pa se sred ceuga odpelje mimo njega en v mercedesu (mlad tip) tko hitro da se je skor zabiu v en avto k je stau na AC.. in to vse, samo zto da bo lahko prehitu cela 2 avta in da mu ne bo slučajno treba počakat 1 minuto, da se človek k ji biu pred njim prključi na AC, počaka da grem js mimo in se potem še on prključi koloni za mano
eni so res prepotentni
Prvi neprebran prispevek • 271 prispevkov
• Stran 17 od 19
•
Prejšnja
1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov