voznice/vozniki in vedenje na cestah

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 26. Jun. 2009 22:09

misliš radar? :D

tale ekranček se dvigne šele takrat, ko je to potrebno...avtomatika! :D
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 27. Jun. 2009 8:29

;)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 21:25, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
klupko
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a klupko » 27. Jun. 2009 9:06

^^ ja, Koper je pa res kr neki ratu. Kr povsod ena krožišča...sploh tam pri gasilskem domu k so dal po sredini neke cegle(:D)..kr neki...drgač so pa ful lepo nardil gigantsko fontano al karkol že je tist :D
Uglavnem vse tok spremenjeno da zdej k grem domov k svojim se učas že kr mal lovim kam nej grem :lach:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 29. Jun. 2009 14:26

:D
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 21:20, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*zverinica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *zverinica* » 29. Jun. 2009 16:25

Jochie napisal/-a:včeraj sem se spomnil na vas, ko sem se peljal za eno oktavio (ali superb?) s tistimi ogromnimi grdimi zadnjimi lučmi, ki močno svetijo...seveda z LJ tablicami...

peljal sem se iz Celja proti domu, cesta je zoprna, zavita,ampak se da komot vsak ovinek zvozit z 90km/h! No, tale škoda se je peljala 50-60km/h...za posrat... :D

sicer pa sem bil utrujen kot pes, tako da sem samo tempomat vključil ter se cijazil z njim... :?

jap, takih pacientov jaz srečujem kar precej, nazadnje včeraj, ko sem se vračala z morja - in seveda imajo vsi LJ registracijo.... zkoz ovinke bi šel peš hitreje, po ravnini pa gasaaaa, nek se vidi razkoš! očitno ne znajo vozit po cestah, ki:
- nimajo črte po sredini
- nimajo semaforja
- niso večpasovne

pa da ne pozabim, obvezno je bremzanje na vsakem ovinku (celo če gre cesta v klanec)

:freak:
Zadnjič spremenil *zverinica*, dne 30. Jun. 2009 8:35, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*Principessa*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Principessa* » 30. Jun. 2009 7:58

haha SO TRUE :D
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 06. Jul. 2009 13:32

:roll:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 20:57, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
klupko
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a klupko » 06. Jul. 2009 21:16

Fak no kok ti sovražš vs svet. Vsi so ti neki krivi. Sploh se skos neki spravljaš na južnjake. Me prav zanima kaj bi mel zate povedat folk k te pozna.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 06. Jul. 2009 21:27

~NIA~ napisal/-a:bosanski/srbski 'nemci') na AC.

takih se najbolj bojim pri vožnji ponoči, kajti za njimi je že 8+ ur vožnje pa še kar lep kos poti jih čaka...nikoli ne veš, kdaj koga spanec zagrabi pa ravno pred tabo ven zapelje... :D
andreich
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a andreich » 06. Jul. 2009 23:58

Meni so pa zoprno smešni ljudje, ki se vozijo "skoz 60-70km/h" (tak ko moj fotr)...
Tam, kjer bi se lahk pelali 90, štrajkajo, po naselju se pa prehitr pelejo :roll:

Ampak naš atek se zgovarja, da so to zihr inteligentni moški, ki premišljujejo o pomembnih stvareh in se pač konstantno zraven vozjo :D

_______
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 07. Jul. 2009 8:21

----
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 20:57, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
klupko
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a klupko » 07. Jul. 2009 17:23

No, to se strinjam da se nima kdo kaj vozit po odstavnem pasu..
Sam ti maš skos ene izjave čez bosance in južnjake sploh. Ti parkiraš na mestu ki ni predvideno za parkiranje in ti model kazen napiše...in je seveda čefur.
V službi ti najedajo eni modeli..čefurji seveda.
Čefurji all around you :?
Pa glede ljubljančanov in tko naprej..sej ne veš kdo je od kje..moj vozi avto z goriškimi tablicami, js s koprskimi, živiva pa v lj. Če nardiva kašn prekršek bojo ljubljančani kleli čez primorce. lol
Uglavnem skos neki pljuvaš folk na vse strani...človek k nardi karkol kar ni po tvoji volji je zihr proklet čefur. Oh, vi zlati slovenci. :lol:
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 07. Jul. 2009 17:31

Joj klupko..to je pač Nia. Nekoč se bo pa omožila s čefurjem in mu bo prala gate..
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
klupko
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a klupko » 07. Jul. 2009 17:46

..Evelyn.. napisal/-a:Joj klupko..to je pač Nia. Nekoč se bo pa omožila s čefurjem in mu bo prala gate..

:rofl: :respekt:
Uporabniški avatar
*Principessa*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Principessa* » 08. Jul. 2009 11:04

:lach: Mimogrede se strinjam z Nio. Že od nekdaj, ko smo še familija hodili skupaj na morje, se je vedno našel eden takih zgoraj omenjenih, ki ni mogel počakat v koloni kot vsi drugi in je šel prehitevat po odstavnem pasu. Večino teh falotov seveda niso ustavili policaji, medtem ko so na le-te nabasali ravno tisti, ki so naredili kakšen majhen prekršek in recimo obrnili tam, kjer ne bi smeli. Big deal. :roll: Besides, ne vem zakaj se enim tako mudi, ko pa gredo na dopust (ali pa se vračajo domov)?! Ko se bo pa zgodila kakšna nesreča na AC, pa zaradi takih norcev rešilci ne bodo mogli do ponesrečencev. :fight: Človeška brezobzirnost je res neomejena!
Veliko "cvetk" se še najde v prometu... Najbolj mi grejo na živce taki, ki v mestu zijajo naokoli in je vse drugo bolj pomembno kot promet, potem pa se mi pri naslednjem semaforju skoraj v rit zakanta, ker ni mogel izpustiti oči iz nekega hudega avta ali bejbe. Đizs no. :roll:

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]