voznice/vozniki in vedenje na cestah

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 16. Jun. 2009 21:32

roll:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 21:30, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 16. Jun. 2009 21:36

~NIA~ napisal/-a:nevem no, mene bi blo S R A M da bi mela nek hard avto pa bi me ena baba s twingičem prehitela :roll:

:lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a lakeesha » 16. Jun. 2009 21:43

~NIA~ potem je prav, da gresta v takem primeru oba naenkrat po gasu??? :eek: in po možnosti v šakrice???? :eek:
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 16. Jun. 2009 21:43

Kakšna gnila mentaliteta... vožnja pač ni tekmovanje, kdo bo hitreje nekam prišel.
Jaz zase vem, da sem tudi že porcheja prehitela, ker se mu očitno ni dalo pospeševat, pa mi ni bil to noben poseben egotrip. Itak vem, da bi v treh sekundah lahko izginil iz mojega vidnega polja, če bi malo bolj na plin pritisnil.
Po drugi strani so pa dnevi, ko se mi enostavno ne da hitro vozit, pa res ne jemljem kot osebno žalitev, če se ljudje mimo mene po avtocesti vozijo.
Uporabniški avatar
Smeška.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 9. 2008
Kraj: KP - LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Smeška. » 17. Jun. 2009 1:53

.. joj moj avto sploh ni tko slab pa mi je vseeno al me prehiti jugo, petka, ali pa zaradi mene ferarri.. whatever. sem pa prehitela enkrat celo jaguarja, ker je vozu ful prepočasi.. sej je vseeno, važno da peljem po pameti in varno.

če to ni štala, pol nevem..
Uporabniški avatar
klupko
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a klupko » 17. Jun. 2009 8:23

~NIA~ napisal/-a:jst prehitevam večinoma ženske, čeprov zadnč sm tud enga mulca.
nevem no, mene bi blo S R A M da bi mela nek hard avto pa bi me ena baba s twingičem prehitela :roll:

Ja dej no..očitno če ma človk dobr pa močn avto je kr logično da bo divjal in podobno..pol pa k se zgodi kšna nesreča..ja itak..un z BMW-jem, Audijem, Maserattijem al karkol že...misli da je cesta njegova in bla bla... :roll: Kera omejenost... :roll:
Če nekdo vozi prepočasi, ti pa maš možnost ga prehitet, ga prehitiš in ne obremenjuješ se s tem al vozi moški al ženska al konj in kaj vozi..
Js sm se zanč vračala domov ob dveh zjutri in že na daleč vidim en avto pred sabo ampak se komi premika...pridem bližje pa se mi začne svetit pred očmi napis POLICIJA..prehitela in šla naprej..briga me kaj dela tam in zakaj fura tok počas..sam zaklenila sm se :D
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 17. Jun. 2009 8:27

meni so mi smešni predvsem taki ljudje k mislijo da je res tekmovanje.. skor vedno se mi zgodi k grem v LJ, da naletim na take.. in sploh nvem zakaj se ravno u mene upičijo.
zadnjič se je zgodilo da sm prehitela po AC enga k je meu en star clio in očitno mu ni blo niti približno ok, da ga je mlada ženska drznla prehitet, tko da me je čez 2 min že prehiteu (seveda me pogledu ku da bi koga ubila) in se dau pred mano in spet furu po použje.. to prehitevanje smo izvedli še ene 3x, pol sm pa popizdla in dala po gasu (160+km/h) in je dečko očitno obupu, kr njegov clio ni upu tko potegnt

al pa na ovinkastih cestah so mi smešni taki k se jim groooznoo mudi, prehitijo po 2 kamiona naenkrat (tudi če vidijo da prihjajao drugi na nasprotnem pasu) in za las se dajo nazaj na pas.. pol pa jih srečam na koncu ceste pred AC kko vozijo po použje za kamioni :D
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 17. Jun. 2009 10:02

klupko napisal/-a:
~NIA~ napisal/-a:jst prehitevam večinoma ženske, čeprov zadnč sm tud enga mulca.
nevem no, mene bi blo S R A M da bi mela nek hard avto pa bi me ena baba s twingičem prehitela :roll:

Ja dej no..očitno če ma človk dobr pa močn avto je kr logično da bo divjal in podobno..pol pa k se zgodi kšna nesreča..ja itak..un z BMW-jem, Audijem, Maserattijem al karkol že...misli da je cesta njegova in bla bla... :roll: Kera omejenost... :roll:

se strinjam. Kaj bi blo če bi vsi kr en druzga prehitev pa divjal po cestah, sma zto k mamo dobr avto lol :D kaj bi blo pol. Ker dirkat vštric pa gledat kako boš enga zajebu pa prehitu lohka zlooo hitr prpele do nesreče. Recimoz anč je od kolega frend umru ker so se šli takšne igrce po cesti :/
Uporabniški avatar
Natashaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Natashaa » 17. Jun. 2009 11:11

Taki problem "dirkanja",prehitevanja bojo v Sloveniji rešili samo z tem, da naredijo eno dobro dirkališče, kamor bi se ti ki imajo veliko adrenalina v sebi lahko ven znoreli.. :cool:
Trnovcan
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Trnovcan » 17. Jun. 2009 11:32

Ma tudi dirkališče tega ne bo rešilo. Ker večji adrenalin se je igrati z svojim življenjem po običnah cestah očitno, pa malo se postavljati pred folkom.

To je pa zaradi balkanske mentalitete. Sicer je pa ena omenila, da bi jo bilo sram, da bi jo ena ženske z twingotom prehitela, če bi imela hud avto. Tipično balkansko, vsa čast tistim osebam, ki imajo hude avte in furajo kultivirano...
Uporabniški avatar
jessyca
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jessyca » 17. Jun. 2009 11:50

Js sploh še pomislila nisem na to, da bi se ukvarjala s tem kateri avto vozi pred mano...Če pač vozi prepočasi ga prehitim, ne glede na to kera znamka je..
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 17. Jun. 2009 12:20

najbrž nočeš vedet kaj si mislijo ljudje ko vozijo z normalnim, predpisanim tempom, in mimo prigoni ena baba s twingičem, da boli mali avtek kar prdi od tega ker ga preveč goniš, in je vsa vesela da jih lahk prehiteva... Meni se smili bogi mali avto ko vidim kako ga nekateri tiščijo, in pa smili se mi šofer, ker na tak način dokazuje samega sebe... :wink:

Moj pa ob takih primerkih polglasno zamrmra kaj v stilu; "Kar goni baba nora, sej dougo neboš več, ko bo auto šeu.. :wink: "... Sad but true...
Uporabniški avatar
Natashaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Natashaa » 17. Jun. 2009 12:42

fun napisal/-a:
najbrž nočeš vedet kaj si mislijo ljudje ko vozijo z normalnim, predpisanim tempom, in mimo prigoni ena baba s twingičem, da boli mali avtek kar prdi od tega ker ga preveč goniš, in je vsa vesela da jih lahk prehiteva... Meni se smili bogi mali avto ko vidim kako ga nekateri tiščijo, in pa smili se mi šofer, ker na tak način dokazuje samega sebe... :wink:

hehe :lach: :lach:
Prav smešno zgleda ja ko eni/ene te avte(twingoti,clio,..) "kurijo" do konca pri prehitevanju.. Sploh pa kake stare honde,pri semaforih ( zelena luč,prva prestava, drugo pa nažgejo do konca, da misliš da bo avto skup pado :D )

Ahh Trnovčan vrjemi, da bi z dirkališčem marsikaterega divjaka umirili(vseh ravno ne...večina pa)...Več kdo bi se šel na dirkališče znoret,..zdaj ker pa nima nikjer noret pač nori po avtocesti in podobno...Zakaj se pa tolko motoristov naprimer hodi nažigat na Hrvaško (Grobnik)..
Sicer so pa naše slovneske ceste preslabe da bi se z neko hudo mašino nažigau po AC...Si še prej avto zjeb* :D
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 17. Jun. 2009 14:59

Natashaa napisal/-a:Taki problem "dirkanja",prehitevanja bojo v Sloveniji rešili samo z tem, da naredijo eno dobro dirkališče, kamor bi se ti ki imajo veliko adrenalina v sebi lahko ven znoreli.. :cool:

po eni strani to sploh nebi blo slabo,sploh če se ozrem nazaj in se spomnim nekaj let nazaj popularnih drag-ou, je bla to cela katastrofa.mislm ok, dokler so dregal nekje bogi izza nogu, niso nobenmu razen sebi in pač tistim ki so na lastno odgovornost tam stal, škodilpolicija jih je skos preganjala, potem se je šlo na avtocesto dvjst avtou norca delat in tako naprej.
razumem tud to, da država tega ne more dovolt, ampak vseeno, bolje nekje stran od ljudi, kukr da je še kšn "civilist" vpleten.

je pa tud men neumno vso to blesavo prehitevanje in norca delanje s folkom z boljšimi avti zakaj tako počas peljejo.če pelje po pravilih sam kapo dol, pa če ma ferarija k gre tristo!
strinjam se pa s fun.men se tud te male kištice učas prou smiljo :D
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 17. Jun. 2009 16:12

lakeesha napisal/-a:^^ mislm, da če je šou po odstavnem pasu prehitevat, sta ona2 vozila po voznem pasu.

Jst sem razumela kot, da sta onadva prehitevala šleperja, torej sta vozla po prehitevalnem s tako malo hitrostjo. Nevem, sej mogoče bo pa odgovorila. :)
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov