Vonj
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
punchka - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
jaz sem baje freak kar se teh vonjev tiče, ker mi (baje) dišijo same čudne stvari npr. bencin, sveže pleskana stena, vonj po tiskanju v nekaterih knjigah pa katalogih (sploh ne znam opisat kaj točno, ampak to v glavnem skoraj vsem smrdi ), vonj v starih kleteh (spet ne znam opisat). no od bolj normalnih mi je pa najbolj všeč vonj po lesu, po gozdu in po sveže pokošeni travi.
po drugi strani mi pa veliko splošno priljubljenih vonjev smrdi - npr. vanilija (fuj). jaz sem čist posebna kar se tega tiče
po drugi strani mi pa veliko splošno priljubljenih vonjev smrdi - npr. vanilija (fuj). jaz sem čist posebna kar se tega tiče
to infinity and beyond!
-
sokolja - Debatorica
- Na forumu od: 10. 11. 2007
- Kraj: notranjska
jooj kaj men use diši
vonj po senu, sveže pokošeni travi, domačemu pravkar pečenemu kruhu, bencinu, laku, edigsu, vonj mojega fanta, vonj našega stanovanja, vonj po konjih, vonj pomladi, novih knjigah/revijah, vonj cimeta, vanilije...
to je res samo na hitro. našlo bi se še dost stvari
vonj po senu, sveže pokošeni travi, domačemu pravkar pečenemu kruhu, bencinu, laku, edigsu, vonj mojega fanta, vonj našega stanovanja, vonj po konjih, vonj pomladi, novih knjigah/revijah, vonj cimeta, vanilije...
to je res samo na hitro. našlo bi se še dost stvari
-
Bittersweet - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 12. 2004
flaša napisal/-a:Men pa nenormaln diši bencin- mater sm čudna
men tut... na splošno produkti iz nafte...
vonj asvalta po poletni nevihti pr men zmaga...
pa rožmarin, borovci...
vonj po snegu...
LOVE hurts
-
butterflychek - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 5. 2007
vonj po kavi, morje, marcipan... pa bencin mi tut diši ful..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov