Vaši vtisi o sodelovanju Cosmo maturantk
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
ni jih, ker niso niti hotle bit tu... to pač so mogle naredit, so naredle in šle.. kako presenečenjeee.....
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
-
CosmoMatura - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 1. 2010
Hvala vsem za odzive! Škoda je le, da ni bil pred prihodom maturantk na forum vaš odziv v nagradni igri tako velik.
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
^^smo malo sarkastični? očitno zadeva ni bila dovolj dobro zorganizirana, da ni bilo nobenih komentarjev in odzivov pred njihovim prihodom. in ne me zdaj spraševat kak bi jaz to organizirala... ker to ni moje delo...
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
-
CosmoMatura - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 1. 2010
flesherka_ napisal/-a:^^smo malo sarkastični? očitno zadeva ni bila dovolj dobro zorganizirana, da ni bilo nobenih komentarjev in odzivov pred njihovim prihodom. in ne me zdaj spraševat kak bi jaz to organizirala... ker to ni moje delo...
Čisto resno smo mnenja, da je škoda, da ni bilo večjega odziva na nagradno igro na forumu. Poskušamo upoštevati tudi mnenja forumašev (kar ste zagotovo že opazili ), zato nas zanima tudi kaj misliš pod "ni bila dobro zorganizirana"? Odziva ni bilo, to je vse.
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
Ta forum ne bi bil forum, ce se ne bi za vsako neumnost ena ... skregala, al sama sabo al pa kar s celim svetom. Maturantke so sle, mir je, spet smo sami ful pomembni uporabniki, ki smo tukaj ker hocemo bit in to je to.
Predlagam zaklep.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
-
PlayBoy-GirL - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 2. 2009
- Kraj: In The Middle Of Your Heart
kepka napisal/-a::lach:
Ta forum ne bi bil forum, ce se ne bi za vsako neumnost ena ... skregala, al sama sabo al pa kar s celim svetom. Maturantke so sle, mir je, spet smo sami ful pomembni uporabniki, ki smo tukaj ker hocemo bit in to je to.
Predlagam zaklep.
Ja,sam res. Zdaj s(m)o ostali sam še "ta pametni" in spet lahko na novo pametujemo
* LOVE is LOVE. I LOVE my LOVE. My LOVE is you. So I LOVE you. * <33
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov