Vaše (nenavadne) navade
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
laram - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2004
Pravkar sem se spomnila ... da vsak dan doma pospravljam po istem kopitu: kopalnica, hodnik, kuhinja, moja soba, spalnica, ... itd.
Pa na namiznem kolendarju si vsak dan prečrtam, ko ga je konec.
Ko se grem učit si napišem vse predmete po vrsti; katere se moram učiti in potem odkljukam, ko se katerega naučim.
Pa na namiznem kolendarju si vsak dan prečrtam, ko ga je konec.
Ko se grem učit si napišem vse predmete po vrsti; katere se moram učiti in potem odkljukam, ko se katerega naučim.
-
srčica* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: v njegovem srčku
moja čudna navada je ta(pa rada bi se je znebila, ampak sem zasvojena), da ko se dim v avtu, in so ob strani ti beli koli s kresničko, migam s prsti na nogi, kot da bi jih hotela preskočiti... gor, pa dol.... ... groza se vem
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
-
Ashlee - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 1. 2005
Sm se prav nasmejala, k ene imate res čudne navade
Pa še moje:
- Ne morem zaspat, če ne grem tik preden grem v postlo na WC
- Ne morem spat, če ni popolna tema
- Nekatere časopise berem od zadaj naprej, nekatere pa obratno (imam točno določeno)
- Revije zmeraj berem od spredaj
Teh se zaenkrat spomnim...
Pa še moje:
- Ne morem zaspat, če ne grem tik preden grem v postlo na WC
- Ne morem spat, če ni popolna tema
- Nekatere časopise berem od zadaj naprej, nekatere pa obratno (imam točno določeno)
- Revije zmeraj berem od spredaj
Teh se zaenkrat spomnim...
-
MySelf - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 3. 2005
- Kraj: ljubljana
-casopise berem od zadaj naprej
-spim pokrita v celoti, tudi poleti.. ce je moznost se pokrijem cez glavo in samo nos in usta pustim zunaj
-najlazje zaspim v cisti temi
-zjutraj ko ustanem mora vse potekat v istem redu kot prejsnje dni, ce ne mislim da bo slab dan(vrazeverje)
-ko se usedem v avto vedno popravim sedez, ceprav sem jaz zadnja sedelav avtu
-preden se zacnem ucit mora biti soba pospravljena, ce ne najprej pospravim
-vedno znova delam zapiske z razlicnimi barvami
am.. ce se se kaj spomnim dopisem...
-spim pokrita v celoti, tudi poleti.. ce je moznost se pokrijem cez glavo in samo nos in usta pustim zunaj
-najlazje zaspim v cisti temi
-zjutraj ko ustanem mora vse potekat v istem redu kot prejsnje dni, ce ne mislim da bo slab dan(vrazeverje)
-ko se usedem v avto vedno popravim sedez, ceprav sem jaz zadnja sedelav avtu
-preden se zacnem ucit mora biti soba pospravljena, ce ne najprej pospravim
-vedno znova delam zapiske z razlicnimi barvami
am.. ce se se kaj spomnim dopisem...
¤¤ Boy what we do, And where we do, The things we do, Are just between me and you ¤¤
-
-=beiba=- - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 5. 2005
aaaa jz tud razmišljam kakšne besede ima slovenščina zdi, ždi zamenaš eno črko pa je vse drugač
jz sm zmer mrzla, ampak me recimo ne zebe. lubi je pa fuuul topu in ko spiva skup, se stisnm čist k njemu ker mi je tok lepo k je topu pa pol mene pogreje... mmmm skin on skin pa zdej sm ugotovila kako se da sladko zaspat če me lubi crkla... ne po glavi, ampak...
jz sm zmer mrzla, ampak me recimo ne zebe. lubi je pa fuuul topu in ko spiva skup, se stisnm čist k njemu ker mi je tok lepo k je topu pa pol mene pogreje... mmmm skin on skin pa zdej sm ugotovila kako se da sladko zaspat če me lubi crkla... ne po glavi, ampak...
....non sholae sed vitae discimus....
-
Bunny Muffin - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 3. 2005
- Kraj: Disturbia
Nenavadne navade... hmm, ma nevem kaj bi to pri meni bilo...
- rada zapletam svoje prstke med lase mojega lubija, pa uživam če kdo meni to dela
- preden grem spat spijem kozarec vode in grem vedno na WC
- preden grem ven 100x prečekiram če mam keš v denarnici in če je denarnica sploh v torbici
- vpišem se na MSN pa nastavim da sem Away, pol pa itaq celi čas visim pred kišto
- rada zapletam svoje prstke med lase mojega lubija, pa uživam če kdo meni to dela
- preden grem spat spijem kozarec vode in grem vedno na WC
- preden grem ven 100x prečekiram če mam keš v denarnici in če je denarnica sploh v torbici
- vpišem se na MSN pa nastavim da sem Away, pol pa itaq celi čas visim pred kišto
{Bitch please, you've got more issues than Vogue.}
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Sicer nisem prepričana, če je to nenavadno, ampak anyway... Potem ko se stuširam si vedno umijem zobe še preden si karkoli oblečem.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
- žblj
- Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 4. 2005
-jst pa pr parih zmeri razmislam, kaki bi bli njihovi otroc
-zmeri analiziram stvari ciiiiiim globlje - od genetike, do izvora besed, do fonetike ...
-k sm doma se namazem za vn al pa kej tako, da se gledam v CDju (CD uporabm za ogledalo)
-k razmisljam o necem groznem, se pol zmeri trkam po glavi, da se to ne bi zgodil
-dostkrat se sama s sabo pogovarjam in probam oponasat razne naglase
-zmeri analiziram stvari ciiiiiim globlje - od genetike, do izvora besed, do fonetike ...
-k sm doma se namazem za vn al pa kej tako, da se gledam v CDju (CD uporabm za ogledalo)
-k razmisljam o necem groznem, se pol zmeri trkam po glavi, da se to ne bi zgodil
-dostkrat se sama s sabo pogovarjam in probam oponasat razne naglase
-
kiki* - Debatorica
- Na forumu od: 4. 6. 2005
- Kraj: na eni zvezdici
jst pa zmeri ko se oblačm za vn, res skor celo omaro zmečm vn cunjic, pol pa itak oblečm kar sm že na začetku hotla!
pa ko se grem kopat si zmer nalijem najbolj vročo vodo v banjo kar je možno, tok da sm pol čist rdeča pa komi diham...
pa ko se grem kopat si zmer nalijem najbolj vročo vodo v banjo kar je možno, tok da sm pol čist rdeča pa komi diham...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov