Vaše (nenavadne) navade
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Elizabetka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: Lj
lucifer pa ti se ja ne smeš bat ničesar
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
sem se spomnila se ene navade: predn grem na izpit si s kulijem naceckam kak znak na roko al pa na trebuh (ja, vem ja...he he)>vilinski simbol al pa runsko kombinacijo za good luck pa ne vem, mogoce res uspe, ker ucim se nea kaj dosti
I love SISLEY& RW
-
Tamala` - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
hehe sAdie --> autosugestija
drgač mam pa eno čudno navado.. ko si skuham kavo jo pustim da se ohladi pa jo potem popijem.. ne morem piti tople.. tudi ko gremo ven vedno tok časa čvekam da se shladi in jo potem popijem..
drgač mam pa eno čudno navado.. ko si skuham kavo jo pustim da se ohladi pa jo potem popijem.. ne morem piti tople.. tudi ko gremo ven vedno tok časa čvekam da se shladi in jo potem popijem..
-
LycHee - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 6. 2005
Ne vem če so to ravno čudne navade... vedno zapiram predale, vrata od omar, sem čist živčna če vzame nekdo kaj ven in ne pospravi za sabo ali pa samo pripre in ne zapre do konca. Stol mora bit vedno čist pri mizi, ko ga več ne rabiš. Vedno, ko grem kam, pogledam, da ni slučajno ostal prižgan štedilnik, likalnik, sveče, tudi če vem da ni tega noben uporabljal prej. Ko grem čez most vedno ful trdno primem torbico in kar pač nosim, da mi ne pade dol. Vedno imam nastavljeni 2 budilki. Vse analiziram, včasih čist nepomembne stvari in sem pol čist živčna, ker ni nikol konca. Če sem ful živčna, pospravljam. Vse pomembnejše stvari na računalniku si 3x shranim (na oba diska, na cd,... pol pa še včasih na mail pošljem če je kaj pomembnega). Nikoli ne dam torbice na tla...
-
virginiaNOmore - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Jst pa, ko si pidžamo oblačim, mam zmeri pred sabo, da se bom zmotla pr hlačih in dala še drugo nogo v isto hlačnco Ostal od mejhnga.
Učim se zmeraj ponoči do 2.00,3.00 h.
Breskvo zmeraj najprej z nožem razrežem, preden jo pojem. Jabolko nujno prerežem na pol, če ne je sploh jest ne začnem.
Ko sm bla majhna in sm jedla kornet, sm zmeraj sladoled iz vaflja z jezikom ven spravlala, pol pa tist vafelj s slino razmočla, da je bil cel pacast, pol sm ga pa pojedla. Tega zdej ne delam več.
Kulije grizem.
Ko se vsedem zmeraj noge prekrižam, čeprav vem, da ni zdravo za cirkulacijo.
Ko hodim po mestu, zmeraj gledam na strehe hiš, da se mi ne bi golob na glavo usral.
Pri pizzi zmeraj najprej pojem rob, pol pa vse ostalo.
Vsak sok zmešam z vodo do polovice.
Vsako knjigo začnem brat ali malo pred koncem, ali na sredini, isto revije, časopise.
Ko se vsedem, me je zmeraj strah, da mi bodo hlače na riti počle.
Učim se zmeraj ponoči do 2.00,3.00 h.
Breskvo zmeraj najprej z nožem razrežem, preden jo pojem. Jabolko nujno prerežem na pol, če ne je sploh jest ne začnem.
Ko sm bla majhna in sm jedla kornet, sm zmeraj sladoled iz vaflja z jezikom ven spravlala, pol pa tist vafelj s slino razmočla, da je bil cel pacast, pol sm ga pa pojedla. Tega zdej ne delam več.
Kulije grizem.
Ko se vsedem zmeraj noge prekrižam, čeprav vem, da ni zdravo za cirkulacijo.
Ko hodim po mestu, zmeraj gledam na strehe hiš, da se mi ne bi golob na glavo usral.
Pri pizzi zmeraj najprej pojem rob, pol pa vse ostalo.
Vsak sok zmešam z vodo do polovice.
Vsako knjigo začnem brat ali malo pred koncem, ali na sredini, isto revije, časopise.
Ko se vsedem, me je zmeraj strah, da mi bodo hlače na riti počle.
-
ursska - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 7. 2004
no pa še neki mojih navad:
- če postanem lačna sem ponavadi zelo razdražljiva sploh, če nimam možnosti jesti
-pri gledanju filma si obvezno(zal!)pogrizem vse nohte
-takoj ko vstanem grem do hladilnika jesti, ker imam zjutraj ful apetit
-telefon imam vedno prižgan, ker se prav slabo počutim, če imam ugasnjenega
- če postanem lačna sem ponavadi zelo razdražljiva sploh, če nimam možnosti jesti
-pri gledanju filma si obvezno(zal!)pogrizem vse nohte
-takoj ko vstanem grem do hladilnika jesti, ker imam zjutraj ful apetit
-telefon imam vedno prižgan, ker se prav slabo počutim, če imam ugasnjenega
-
BuNNy_bLuE - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 11. 2004
hmm ... moje čudne navade - jih je kr dost vrjetn. ampak tle sam te, k se jih spomnim:
~lase si umivam vsak drug dan, včasih pa tud kar vsak, ker ne prenesem občutka neopranih las (čeprav po 2, 3 dneh nimam mastnih, pa kljub temu skor znorim, če si jih ne umijem ponovno)
~včasih pogledam pod postlo predn grem spat ... preveč grozljivk v rani mladosti
~tud če je grozno vroče, sem vedno pokrita z odejo kadar spim in sicer čisto pokrita. izpod odeje moli le moj nos, da lahko diham - tud to je vrjetno posledica grozljivk
~pri 17-ih sem začela spat s pliškom
~mandarine jem samo, če mi jih kdo drug olupi
~veeeliko spim ...
~včasih namerno podjebavam ljudi - hja bitch sm ja
~kadar sm slabe volje, redko priznam kaj je vzrok za to
~če je po hiši nered me to spravlja ob živce, če pa je nered v moji sobi, je pa to neki čist vsakdanjega (beri: ne znajdem se, če nimam zvezkov po tleh, oblačil po postelji ...itd. )
~rada mam jagode in čokolado. vsako za sebe. skupaj - nikoli!
~imam weč prijateljev kot prijateljic (ampak to mi je čist ušeč )
~nikol ne ubijem muhe, tud če komarja pokončam s časopisom mi je grozno žal ...
~pri fantih, k so mi reeees všeč, mi govor totalno zablokira
~ne znam rignit, čeprav so me to zmer usi učili - hihihi
~lase si umivam vsak drug dan, včasih pa tud kar vsak, ker ne prenesem občutka neopranih las (čeprav po 2, 3 dneh nimam mastnih, pa kljub temu skor znorim, če si jih ne umijem ponovno)
~včasih pogledam pod postlo predn grem spat ... preveč grozljivk v rani mladosti
~tud če je grozno vroče, sem vedno pokrita z odejo kadar spim in sicer čisto pokrita. izpod odeje moli le moj nos, da lahko diham - tud to je vrjetno posledica grozljivk
~pri 17-ih sem začela spat s pliškom
~mandarine jem samo, če mi jih kdo drug olupi
~veeeliko spim ...
~včasih namerno podjebavam ljudi - hja bitch sm ja
~kadar sm slabe volje, redko priznam kaj je vzrok za to
~če je po hiši nered me to spravlja ob živce, če pa je nered v moji sobi, je pa to neki čist vsakdanjega (beri: ne znajdem se, če nimam zvezkov po tleh, oblačil po postelji ...itd. )
~rada mam jagode in čokolado. vsako za sebe. skupaj - nikoli!
~imam weč prijateljev kot prijateljic (ampak to mi je čist ušeč )
~nikol ne ubijem muhe, tud če komarja pokončam s časopisom mi je grozno žal ...
~pri fantih, k so mi reeees všeč, mi govor totalno zablokira
~ne znam rignit, čeprav so me to zmer usi učili - hihihi
~*BoRn 2 Be WiLd*~
-
mala punci - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 6. 2005
Jz mam pa verjetn najbolj čudno navado izmed vseh! Vedn ko se grem tuširat me prtisne na vodo pa mal lulam zram ko se tuširam.
-
leena - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 5. 2005
- Kraj: Ljubljana
nutella napisal/-a:Pol, ko zvečer že pol ure u postl ležim in mam res namen zaspat, obrnem poušter pa kouter na drugo stran - da sta bolj hladna
jst tud to pocnem pa ponoci cist nezavedno se parkrat, in pol moj lubi pizdi, k se lih dobr segreje in bumf... jst tuhno obrnem
pa kaj se...
- ne morem pustit svece da normalno gori, morm prste u vosek namakat in si ga pol dol lupt, da nakoncu dobim velik mess
- berem deset knjig naenkrat, vsako do polovice, pa cez en mesec naprej ko pride spet na vrsto
pa zihr se kej cudnega pa se zdej ne spomnim...
"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe."
-
classy - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 3. 2005
-k me fuul lulat štejm kok sekund lulam
-
-js tut jem nutello zravn useeega sam s kruhom je ne nikol...drgač pa najnajbolša mi je pa na makaronih
-k s kom naenkrat neki istga rečeva zmer 'zapojm': čips medvedk flip flip
-probam da ne stopm na bele črte na zebri pa nasploh na kere črte
-zmer si make up na balkonu delam
-ne zaperam zobne paste
-zmer k pijm uzamm nov kozarc. pač pijm, pa k popijm pa sm še žejna ne morm iz istga kozarca pit, morm druzga uzet
-k grem na pjačo pa nimam fuul želje da bi res neki pila zmer počakam da tadrug najprej naroči pa pol rečm: js tud, tud če mi stvar ni ušeč, ker drgač nikol nevem kaj naj pijm
-k slečm pižamo spodn del vržm na kauč zgornga pa na postlo
-
men se je tud to zadne čase začel dogajat kr grozn~pri fantih, k so mi reeees všeč, mi govor totalno zablokira
-js tut jem nutello zravn useeega sam s kruhom je ne nikol...drgač pa najnajbolša mi je pa na makaronih
-k s kom naenkrat neki istga rečeva zmer 'zapojm': čips medvedk flip flip
-probam da ne stopm na bele črte na zebri pa nasploh na kere črte
-zmer si make up na balkonu delam
-ne zaperam zobne paste
-zmer k pijm uzamm nov kozarc. pač pijm, pa k popijm pa sm še žejna ne morm iz istga kozarca pit, morm druzga uzet
-k grem na pjačo pa nimam fuul želje da bi res neki pila zmer počakam da tadrug najprej naroči pa pol rečm: js tud, tud če mi stvar ni ušeč, ker drgač nikol nevem kaj naj pijm
-k slečm pižamo spodn del vržm na kauč zgornga pa na postlo
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov