Vaše (nenavadne) navade
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Elle.* - Debatorica
- Na forumu od: 25. 8. 2009
* jaz se pa tuširam in si umivam lase HKRATI! (ne vem, zakaj zgubljate čas s tem, da se najprej stuširate, pol pa umijete lase... )
* nikakor ne morem spat, če ni pokrit vsaj en majhen delček telesa.
* ne morem spat, če mi noga al pa roka (bognedaj glava!) štrli vn iz postle. Lahko bi me bavbav pojedu. Neumno, vem...
* nikakor ne morem spat, če ni pokrit vsaj en majhen delček telesa.
* ne morem spat, če mi noga al pa roka (bognedaj glava!) štrli vn iz postle. Lahko bi me bavbav pojedu. Neumno, vem...
Inside every blonde is a blonder blonde waiting to get out.
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
- jaz si las ne umivam hkrati, ko se tuširam.
To pa zato, ker se tuširam zvečer, oz. malo preden nekam grem...lase pa si operem in pustim da se mi naravno posušijo. Se pravi da moram bit še vsaj 2, 3 ure doma, da mam čisto suhe
Spat nikoli ne grem z mokrimi lasmi.
- vsakič ko pridem v kuhinjo najprej prižgem radio
- Če vidim kako kačo na televiziji hitro preklopim naprej. Če jo zasedim v kaki reviji ali časopisu, si nikoli ne upam dotaknit tistega dela lista, kjer je ta kača natisnjena.
To pa zato, ker se tuširam zvečer, oz. malo preden nekam grem...lase pa si operem in pustim da se mi naravno posušijo. Se pravi da moram bit še vsaj 2, 3 ure doma, da mam čisto suhe
Spat nikoli ne grem z mokrimi lasmi.
- vsakič ko pridem v kuhinjo najprej prižgem radio
- Če vidim kako kačo na televiziji hitro preklopim naprej. Če jo zasedim v kaki reviji ali časopisu, si nikoli ne upam dotaknit tistega dela lista, kjer je ta kača natisnjena.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Zdaj ko berem, kaj vse se vam zdi ''nenavadno'', sem spoznala da sem jaz pravi freak of nature.
-
sarchika09 - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 4. 2009
v-e-s-n-a napisal/-a: - Če vidim kako kačo na televiziji hitro preklopim naprej. Če jo zasedim v kaki reviji ali časopisu, si nikoli ne upam dotaknit tistega dela lista, kjer je ta kača natisnjena.
Jaz tudi ...sam pri meni se isto dogaja še s pajki (sam pri televiziji me včasih premami in grem gledat nazaj in potem na pol miže gledam...isto pri grozljivkah-nazadnje sem gledala nekaj brez zvoka, ker mi je blo preveč grozno ampak sem bla vseeno preveč firbčna in sem hotla zvedet kak se bo končalo )
-
SchneeEule - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 8. 2009
- Kraj: Gorenjska
če kam grem,se kje peljem,itd...zmer štejem,kok rešilcev sm vidla (dnevno)
za zj mam rekord 19
za zj mam rekord 19
There are always a few people doing it in a way weird enough to grab my attention.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 19:59, skupaj popravljeno 1 krat.
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Spalna paraliza.Aloha napisal/-a:*ne spim več u svoji pojsli pod streho, kr sm dožiuljala neprijetne izventelesne izkušnje, ko pa se je eno noč neki ulegl name in mi je zmankal zraka, sm pograbla pouštr in deko in od takrat spim u sobi za goste
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
Summer055 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
* ob vseh juhah, vedno zraven pijem vodo
* stvari, ki so narejene iz plasti (npr napolitanke) vedno jem po slojih
* ko hodim po tleh, vedno pazim, da ne stopim na kako črto (npr od ploščic, kock...) Ampak to če sem sama, drugače ne gledam ravno pod noge
* ko se peljem v avtu (kot sopotnik + je dolgčas) vedno gledam gledam kdaj je avto v senci kakega drevesa ali ograje... In pol si vedno zamišljam da v tisti senci avto dvignem in ga na tla spustim šele ko je sence konec
* ko kuham moram vedno non stop mešat. tut če samo vodo Zato dam tudi vse stvari (makarone...) v mrzlo vodo. Da imam pol kaj za mešat.
* časopis vedno berem od zadaj, na kaki tretini (od zadaj) pa začnem od spredaj.
* stvari, ki so narejene iz plasti (npr napolitanke) vedno jem po slojih
* ko hodim po tleh, vedno pazim, da ne stopim na kako črto (npr od ploščic, kock...) Ampak to če sem sama, drugače ne gledam ravno pod noge
* ko se peljem v avtu (kot sopotnik + je dolgčas) vedno gledam gledam kdaj je avto v senci kakega drevesa ali ograje... In pol si vedno zamišljam da v tisti senci avto dvignem in ga na tla spustim šele ko je sence konec
* ko kuham moram vedno non stop mešat. tut če samo vodo Zato dam tudi vse stvari (makarone...) v mrzlo vodo. Da imam pol kaj za mešat.
* časopis vedno berem od zadaj, na kaki tretini (od zadaj) pa začnem od spredaj.
Don't worry, be happy!!
- Bunny.
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 8. 2008
Summer055 napisal/-a:* ko se peljem v avtu (kot sopotnik + je dolgčas) vedno gledam gledam kdaj je avto v senci kakega drevesa ali ograje... In pol si vedno zamišljam da v tisti senci avto dvignem in ga na tla spustim šele ko je sence konec
Js tut to počnem. Sam da to js počnem s stopali. Ko je senca so na tleh in ko je sonce so v zraku.
-
SchneeEule - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 8. 2009
- Kraj: Gorenjska
@sirova štručka: nah,upam,da čimveč
*kiham z zaprtimi usti
*ko se vozim po cest,si zmer predstavlam,da skačem po "količkih",k so ponavad ob cest
*pir nalivam z roko,obrnjeno za 180stopinj
*če srečam kšnga mačka/psa,začnem mijavkat/bevskat,ponavad se žival odzove
*predn zaspim,vedno prečekiram,če mam kj pod pouštram
*kiham z zaprtimi usti
*ko se vozim po cest,si zmer predstavlam,da skačem po "količkih",k so ponavad ob cest
*pir nalivam z roko,obrnjeno za 180stopinj
*če srečam kšnga mačka/psa,začnem mijavkat/bevskat,ponavad se žival odzove
*predn zaspim,vedno prečekiram,če mam kj pod pouštram
There are always a few people doing it in a way weird enough to grab my attention.
-
eclipse. - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2010
-nikoli ne morem likat bosa
-ko tečem si vedno zamislim koliko vdihov bom porabila, da enekga kraja in potem štejem in primerjam
-ko se vozim štejem prometne znake na levi in na desni in jih u mislih poskušam izenačit
-pri zajtrku vedno berem novice, a samo zadnjo stran
-ko tečem si vedno zamislim koliko vdihov bom porabila, da enekga kraja in potem štejem in primerjam
-ko se vozim štejem prometne znake na levi in na desni in jih u mislih poskušam izenačit
-pri zajtrku vedno berem novice, a samo zadnjo stran
-
hautehippie - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 1. 2010
SchneeEule napisal/-a:*ko se vozim po cest,si zmer predstavlam,da skačem po "količkih",k so ponavad ob cest
Jaz pa skačem med njimi oz. čez njih, kao se jih ne smem dotaknit. (Pa to delam samo kot sopotnik, če vozim sem pozorna na cesto.)
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
še en tukaj zgleda, da to ni tolk nenavadno
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]