Vaše (nenavadne) navade
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Heartless - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 1. 2009
*tudi sama imam malce motnje, tista varjanta: če ne boš premaknila tega zvezka na sredino, ne boš dobila pozitivnega izpita...ali pa kaj u tem smislu...
*ko vidim ali zaslišim rešilca, vedno prekrižam kazalec&sredinec, da bi bilo s tisto osebo v rešilcu use u redu. In če živiš u lj, lahko okoli hodiš s prekrižanimi prsti
*ne maram občutka papirja na trenutke, zato ga ne morem niti držat u rokah, ker mam suh občutek
*vedno pred spanjem poklukam vhodna vrata (ko sem bila manjša sem jih tudi 3x v eni uri), sedaj pa ko sem u Lj...tega doma ne počnem več tako pogosto
*ko vidim ali zaslišim rešilca, vedno prekrižam kazalec&sredinec, da bi bilo s tisto osebo v rešilcu use u redu. In če živiš u lj, lahko okoli hodiš s prekrižanimi prsti
*ne maram občutka papirja na trenutke, zato ga ne morem niti držat u rokah, ker mam suh občutek
*vedno pred spanjem poklukam vhodna vrata (ko sem bila manjša sem jih tudi 3x v eni uri), sedaj pa ko sem u Lj...tega doma ne počnem več tako pogosto
-
vrvica - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 6. 2005
Jaz si vecinokrat recem da bi blo ze dobro da bi nehala verjet te traparije in pol pac se poskusam zavestno potrudit da se ne odzovem. Ampak si dostikrat premislim. Za boljso vest. Kr neki.
And you don't talk so loud ...
An you don't walk so proud ...
Any more ... and what for?
°°Guns N' Roses - Estranged°°
An you don't walk so proud ...
Any more ... and what for?
°°Guns N' Roses - Estranged°°
-
*Sagitt* - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 3. 2008
- Kraj: Maribor
-učim se lahko le tako da mam vgasnjen računalnik, prižgano luč ter sedim na stolu pa z nogami na postli
- z lubenic vržem vstran vse peske tudi bele
- ne maram da mi kdo stika po omari ali pa po računalniku, kaj šele po telefonu
- ko se zjutraj zbudim (prej ko rem v šolo) ima da mi nihče ne teži ker sem tečna 100 na uro
- prej ko rem spat si nastavim 2 budilki ( da le zjutraj nebi zaspala)
- ah mrzim ko prijem v kuhno pa je vse nametano po elementih, moram it takoj pa posodo vmit pa pospravit
- zjutraj ko rem od doma si vedno posteljo uredim
- ne morem zaspat če nimam prižganga tvja (da nekaj govori okol mene)
- pa vozniško mam v denarnici in jo vsake tolko časa obračam (ker mam malo manjšo denarnico po dolžini) da se mi nebi pomečkala
- z lubenic vržem vstran vse peske tudi bele
- ne maram da mi kdo stika po omari ali pa po računalniku, kaj šele po telefonu
- ko se zjutraj zbudim (prej ko rem v šolo) ima da mi nihče ne teži ker sem tečna 100 na uro
- prej ko rem spat si nastavim 2 budilki ( da le zjutraj nebi zaspala)
- ah mrzim ko prijem v kuhno pa je vse nametano po elementih, moram it takoj pa posodo vmit pa pospravit
- zjutraj ko rem od doma si vedno posteljo uredim
- ne morem zaspat če nimam prižganga tvja (da nekaj govori okol mene)
- pa vozniško mam v denarnici in jo vsake tolko časa obračam (ker mam malo manjšo denarnico po dolžini) da se mi nebi pomečkala
Some things end, some things begin and some things never change ..
-
Blondie7 - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 3. 2009
- Kraj: Maribor
Jas sem tut čudna.
Takoj vem kdaj se kdo mojih stvari dotika pa naj bo še ne vem kako razmetano in pol se fejst razpizdim.
Moj PMS je sestavljen iz veliko urejanja in pospravljanja (kao vse mora bit ravno, poravnano, celo uravnoteženo npr. če z eno roko 2x udarim po mizi moram tut z desno 2x) aja pa veliko jokanja za malenkosti.
Nikoli si ne posteljem postelje pred 12-13. uro, ker mi je zdravnica rekla da ni zdravo, da se postelja mora preluftat.
Ne maram če nekdo drug pere, obeša in lika mojih oblačil. Sploh mama.
Preden grem spat si obvezno namažem roke in se pol trudim ne dotikat česa, ker me je strah suhih rok. Ne maram zvoka in občutka.
Leče vedno ven dam najprej desno (čeprav ma manjšo dioptrijo).
Takoj vem kdaj se kdo mojih stvari dotika pa naj bo še ne vem kako razmetano in pol se fejst razpizdim.
Moj PMS je sestavljen iz veliko urejanja in pospravljanja (kao vse mora bit ravno, poravnano, celo uravnoteženo npr. če z eno roko 2x udarim po mizi moram tut z desno 2x) aja pa veliko jokanja za malenkosti.
Nikoli si ne posteljem postelje pred 12-13. uro, ker mi je zdravnica rekla da ni zdravo, da se postelja mora preluftat.
Ne maram če nekdo drug pere, obeša in lika mojih oblačil. Sploh mama.
Preden grem spat si obvezno namažem roke in se pol trudim ne dotikat česa, ker me je strah suhih rok. Ne maram zvoka in občutka.
Leče vedno ven dam najprej desno (čeprav ma manjšo dioptrijo).
-
RoNcoLiNo - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 5. 2009
--- preden zaspim ležim obrnjena v desno in razmišljam o vseh dogodkih,ko se odločim zaspat,se obrnem v levo in že komiram
--- učim se izključno samo v postelj
--- če grem ponoči v pritljiče prvo preverim vsa vrata,če ni slučjano kje kdo
--- pri odbojki vedno toliko časa vrtim žogo,da se mi "vsede" v roko in bognedaj da me medtem kdo zmoti,ker gremo jovo na novo
--- ne dotikam se banan oz. se jih izogibam v velikem loku
--- ko se zbudim (tudi sredi noči) prvo stsinem mobi,da vidim če me je kdo pogrešal
--- učim se izključno samo v postelj
--- če grem ponoči v pritljiče prvo preverim vsa vrata,če ni slučjano kje kdo
--- pri odbojki vedno toliko časa vrtim žogo,da se mi "vsede" v roko in bognedaj da me medtem kdo zmoti,ker gremo jovo na novo
--- ne dotikam se banan oz. se jih izogibam v velikem loku
--- ko se zbudim (tudi sredi noči) prvo stsinem mobi,da vidim če me je kdo pogrešal
Trmasti vztrajajo. Še bolj trmasti zmagujemo...
-
creative PERSON** - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2009
- Kraj: Rateče - Planica:vikend ; Lj :med tednom
-recimo zjutri si budilko naštimam ob 9 zbudim se pa ponavad zmeri okrog 12 ( zdej k so počitnce )
- k si naštimam budilko 5 minut zatem pogledam če sm jo res naštimala poj pa če ne grem še tkoj spat še parkat pogledam če je res naštimana
- čeprov sm desničarka nož držim u levi roki vilco pa u desni
- k je tma povsod vidm zombije xD
- k si naštimam budilko 5 minut zatem pogledam če sm jo res naštimala poj pa če ne grem še tkoj spat še parkat pogledam če je res naštimana
- čeprov sm desničarka nož držim u levi roki vilco pa u desni
- k je tma povsod vidm zombije xD
ENJOY our lives ---> That's the only way to make us HAPPY
-
Seyfullah - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 6. 2009
- Kraj: Ljubljana
*K si naštimam budilko,ugasnem telefon in ga še enkrat pržgem,da preverim če je naštimana
*Zmer mam v mislih,če nekam položim predmet k je biu včeri drugje,da bom mela kr nesrečo ceu dan in ga morm nazaj dt tm k je biu
*Zaspim lahko samo na levem boku
*Čike pa vžigalnik vedno poravnam,da sta oba naravnost na mizi postavljena
...
*Zmer mam v mislih,če nekam položim predmet k je biu včeri drugje,da bom mela kr nesrečo ceu dan in ga morm nazaj dt tm k je biu
*Zaspim lahko samo na levem boku
*Čike pa vžigalnik vedno poravnam,da sta oba naravnost na mizi postavljena
...
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
ko se zbudim sama od sebe, se absolutno vedno zbudim 15 minut čez polno uro. in to na minuto natančno (sicer to ni navada, ker to počnem podzavestno ampak je vseeno nenavadno za moje pojme )
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
nikoli nobene kljuke na wcjih ne primem z roko oz. potegnem vodo brez papircka...
-
Schmetterling - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 8. 2007
- pri kosilu - če sta 2 stvari, npr. meso pa krompir - nujno mora na konc pridit enako št. koščkov mesa kot krompirčkov ... to si lahko šele pol tko uskladim, k je še tok mal, da loh preštejem
- sploh in nikakor si ne morm umivat zob, če medtem ne teče voda (potratno ja)
- na mobitelu mam že zlo dolg eno melodijo, in javm se šele takrat, k odigra do določenga dela
- nujno morm met 3 prstane na rokah, vedno in povsod
pa še kej bi se najdl
- sploh in nikakor si ne morm umivat zob, če medtem ne teče voda (potratno ja)
- na mobitelu mam že zlo dolg eno melodijo, in javm se šele takrat, k odigra do določenga dela
- nujno morm met 3 prstane na rokah, vedno in povsod
pa še kej bi se najdl
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov