Vaše (nenavadne) navade
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
- ko pijem pivo iz vedno odlomim tist mali "zamašek" od piksne
- zjutraj si vedno 2krat umijem zobe.. (ko ustanem umijem zobe, grem pod tuš, šeenkrat umijem zobe...)
- ponoči baje hodim napkrog z napol zaprtimi očmi in ljudem ki jih srečam po hiši razlagam kaj bom oblekla za na faks in da me boli trebuh zarad preveč čaja ... vir: moj brat, naklučni mimoidoči, ki sem ga srečala na mojem nočnem obhodu po bajti (ki se ga seveda ne spomnm)...
- zelo poredko kadim (npr 1krat na mesec kakšen cigaret), ampak vedno skadim samo pol cigareta in potem ugasnem , ker me zadane če skadim celga.
- preden se začnem učit ošilim vse barvice v lončku (če prav jih ne potrebujem)... ževcirajo me tope špice
- zjutraj si vedno 2krat umijem zobe.. (ko ustanem umijem zobe, grem pod tuš, šeenkrat umijem zobe...)
- ponoči baje hodim napkrog z napol zaprtimi očmi in ljudem ki jih srečam po hiši razlagam kaj bom oblekla za na faks in da me boli trebuh zarad preveč čaja ... vir: moj brat, naklučni mimoidoči, ki sem ga srečala na mojem nočnem obhodu po bajti (ki se ga seveda ne spomnm)...
- zelo poredko kadim (npr 1krat na mesec kakšen cigaret), ampak vedno skadim samo pol cigareta in potem ugasnem , ker me zadane če skadim celga.
- preden se začnem učit ošilim vse barvice v lončku (če prav jih ne potrebujem)... ževcirajo me tope špice
-
mala_s* - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 9. 2008
- ne prenesem večjih slik oseb ali pa kakšnih drugih motivov, ki mi dajo občutek, da me opazujejo (primer: kolegica je imela podobo Marije na steni. Po slabih nekaj minutah sem zbežala iz sobe)
- ne maram ponavljajočih zvokov (npr. če slišim tiktakati uro)
- ko sem sama, opazujem neznance in razmišljam kaj so po poklicu, kaj delajo radi in kaki so po osebnosti. Jih pa tudi številčno ocenim, kak so urejeni
- najmanj 3x preverim če sem luči v avto vklopila
- včasih se za dalj časa zazrem v neko točko (lahko je bilo kaj) in pol bulim z malo odprtimi usti in izklopim možgane
- na sebi ne morem met več kot 3 barve (najraje imam 2). Če jih mam več, sem cel dan živčna. (v to je všteto sp. perilo, oblačila, nakit in čevlji):roll:
Pri drugih pa mi je všeč, če so barvni.
- ne maram ponavljajočih zvokov (npr. če slišim tiktakati uro)
- ko sem sama, opazujem neznance in razmišljam kaj so po poklicu, kaj delajo radi in kaki so po osebnosti. Jih pa tudi številčno ocenim, kak so urejeni
- najmanj 3x preverim če sem luči v avto vklopila
- včasih se za dalj časa zazrem v neko točko (lahko je bilo kaj) in pol bulim z malo odprtimi usti in izklopim možgane
- na sebi ne morem met več kot 3 barve (najraje imam 2). Če jih mam več, sem cel dan živčna. (v to je všteto sp. perilo, oblačila, nakit in čevlji):roll:
Pri drugih pa mi je všeč, če so barvni.
-
LoLLypoop=)) - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 12. 2006
- Kraj: =)) kr tuky
(šele zdej ko berem to temo se zavedam moje navade)
vedno ko se grem tuširat, najprej zmočim celo zaveso, da lepo enakomerno pade, jo odmaknem od odtoka da se voda ne nabira in stuširam ploščice
moja sestra pa je (ko je še živela z nami) preden se je začela tuširat obvezno poškropila tla - in potem tudi za sabo pobrisala
vedno ko se grem tuširat, najprej zmočim celo zaveso, da lepo enakomerno pade, jo odmaknem od odtoka da se voda ne nabira in stuširam ploščice
moja sestra pa je (ko je še živela z nami) preden se je začela tuširat obvezno poškropila tla - in potem tudi za sabo pobrisala
-
*ka!a* - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 5. 2007
* preden grem spat, obvezno vsaj 2x preverim, če sem naštimala budilko ... vsaj 2x ...
* predn grem spat mam flašo vode obvezno ob postelji in tud spijem par požirkov vode ...
* pred spanjem obvezno odprem okno, da se prezrači
* 3x preverm, če sm zaklenila vrata stanovanja, ko se odpravim od doma in prov tko preverm, če sm zaklenila vrata od avta
* ko hodim po mestu in opazujem mimoidoče si predstavljam, kam so namenjeni, kaj so po poklicu ipd. na koncu si pa rečem: Tegale človeka pa mogoče nikoli več v življenju ne bom videla
* učim se obvezno na tleh sicer se ne morem sploh
* predn grem spat mam flašo vode obvezno ob postelji in tud spijem par požirkov vode ...
* pred spanjem obvezno odprem okno, da se prezrači
* 3x preverm, če sm zaklenila vrata stanovanja, ko se odpravim od doma in prov tko preverm, če sm zaklenila vrata od avta
* ko hodim po mestu in opazujem mimoidoče si predstavljam, kam so namenjeni, kaj so po poklicu ipd. na koncu si pa rečem: Tegale človeka pa mogoče nikoli več v življenju ne bom videla
* učim se obvezno na tleh sicer se ne morem sploh
-
LoLLypoop=)) - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 12. 2006
- Kraj: =)) kr tuky
aha...
ko jem - jem vedno iz malega krožnika (desertnega) z malo vilico
vilico malo zato, ker ima gladke robove, velike imajo ostre in se mi zdi da me režejo po ustnicah
ko jem govejo juho, je ne jem ampak jo pijem iz skodelice za čaj
vse druge juhe ( ali pasulj, zelenjavna,...-"čorbe") jem iz skodelice za musli
ko jem - jem vedno iz malega krožnika (desertnega) z malo vilico
vilico malo zato, ker ima gladke robove, velike imajo ostre in se mi zdi da me režejo po ustnicah
ko jem govejo juho, je ne jem ampak jo pijem iz skodelice za čaj
vse druge juhe ( ali pasulj, zelenjavna,...-"čorbe") jem iz skodelice za musli
- chica bella
- Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 3. 2007
ko si umivam zobe, zobno ščetko vedno držim z obema rokama vem ja, čudno
-
*ž@bic@* - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 2. 2007
- Kraj: LubLana*
opažam da mamo večino istih navad..
*k grem spat, če ne morm zaspat čez neki časa dam povštr na drugo stran postle in takoj zaspim
*zmeri k pijm morm vzet nov kozarc, nikol iz istga
*zmeri morm bit pokrita k spim pa če je nevem kok vroče
*če se mi zlom en noht al pa zatrga sm pol tok časa žiučna dokler ga ne spilm
*skos morm met v ustih čigumi, razn kadar spim pa jem. če ga nimam ratam žiučna
*zmeri k sedim mam noge prekrižane
*zmeri k grem spat morjo bit rulete dol, če niso mam občutk da nekdo gleda not skoz okn čeprov živim v 2 nadstropju
*če mi je v trgovini ful všeč kšna stvar pa je ne kupm sm pol živčna in skos mislm na to tok časa doklr je ne grem kupt
*opažam da si ful velikrat voham lase in grizem ustnce
...
*k grem spat, če ne morm zaspat čez neki časa dam povštr na drugo stran postle in takoj zaspim
*zmeri k pijm morm vzet nov kozarc, nikol iz istga
*zmeri morm bit pokrita k spim pa če je nevem kok vroče
*če se mi zlom en noht al pa zatrga sm pol tok časa žiučna dokler ga ne spilm
*skos morm met v ustih čigumi, razn kadar spim pa jem. če ga nimam ratam žiučna
*zmeri k sedim mam noge prekrižane
*zmeri k grem spat morjo bit rulete dol, če niso mam občutk da nekdo gleda not skoz okn čeprov živim v 2 nadstropju
*če mi je v trgovini ful všeč kšna stvar pa je ne kupm sm pol živčna in skos mislm na to tok časa doklr je ne grem kupt
*opažam da si ful velikrat voham lase in grizem ustnce
...
Loue me..i'm ž@bic@
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
zadnje čase opažam, da se učim rikverc skripto si podzavestno razdelim v 3-4 dele in pol začnem z zadnjo tretjino/četrtino in grem sistematično naprej (oz nazaj) .. pa pri revijah delam isto.vedno grem rikverc.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
- wistaria
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 2. 2007
ojoj, sem brala mal nazaj, pa videla da le nism tok "čudna"
tud jst namreč:
-vedno štejem stopnice (ampak samo v naši hiši, kokr da neb vedla kolk jih mamo )
-budilko naštimam na minuto natančno, vem koliko časa mi vzame kaka stvar, zato je to lahko tudi 6:14 ipd
-okraske, zvezke na mizi in podobno zlagam pod pravim kotom, me zelo moti če je kak zvezek "postrani" in ga popravljam nevede
-posledično ne prenesem nereda
-pa tud jst nerada spim na levem boku (tko k je ena tu rekla - stiskanje srca )
tud jst namreč:
-vedno štejem stopnice (ampak samo v naši hiši, kokr da neb vedla kolk jih mamo )
-budilko naštimam na minuto natančno, vem koliko časa mi vzame kaka stvar, zato je to lahko tudi 6:14 ipd
-okraske, zvezke na mizi in podobno zlagam pod pravim kotom, me zelo moti če je kak zvezek "postrani" in ga popravljam nevede
-posledično ne prenesem nereda
-pa tud jst nerada spim na levem boku (tko k je ena tu rekla - stiskanje srca )
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
še ena moja glupa navada:
* med umivanjem zob grizem zobno ščetko ta je najbolj glupa in sploh nevem zakaj imam tako veliko potrebo po grizenju zobne ščetke .. posledično morem bolj pogosto kupovat novo, ker jo hitro uničim .. enkrat mi je ostalo pol ščetin v ustih
* med umivanjem zob grizem zobno ščetko ta je najbolj glupa in sploh nevem zakaj imam tako veliko potrebo po grizenju zobne ščetke .. posledično morem bolj pogosto kupovat novo, ker jo hitro uničim .. enkrat mi je ostalo pol ščetin v ustih
Let's swim to the moon .....
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
Jz sicer nekih hudo nenavadnih navah nimam, jih mata pa moj mož in pa mucka:
- mož mora imeti premične in točno določene stvari (npr. daljinec, budilka, miška, tipkovnica, mobitel, denarnica ipd.) vedno obrnjene pod določenim kotom v desno (ima tudi posebe postopek pospravljanja teh stvari)
- maček noče drgač na postlo skočit in se po njej premikat kot samoin zgolj samo prek vzglavnikov. Tudi, če imam če jaz glavo na njemu.
- mož mora imeti premične in točno določene stvari (npr. daljinec, budilka, miška, tipkovnica, mobitel, denarnica ipd.) vedno obrnjene pod določenim kotom v desno (ima tudi posebe postopek pospravljanja teh stvari)
- maček noče drgač na postlo skočit in se po njej premikat kot samoin zgolj samo prek vzglavnikov. Tudi, če imam če jaz glavo na njemu.
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
chica bella napisal/-a:ko si umivam zobe, zobno ščetko vedno držim z obema rokama vem ja, čudno
Wow, menda najčudnejša navada v tej temi.
Mogoče niso čudne navade, pa vseeno ...
- preden grem spat moram obvezno na wc in takoj v posteljo. Če se potem v postelji pogovarjam več kot 5 min ali delam kaj več kot 5 min, moram ponovno na wc, da lahko potem zaspim
- kadar moram kam iti vedno kalkuliram kje bo wc, ker sem živčna, če vem, da več kot uro in pol ne bom imela dostopa do wc-ja
- na vseh busih se vedno (če je le prostor) vsedem na levo stran
- po tuširanju obvezno obujem termo nogavičke, pa če je zima ali poletje
- preden karkoli jem moram nekaj spiti, sicer ne morem jesti
- kadar se peljem z avtom in ne vozim jaz imam (zadnje čase vedno) prebliske o prometni nesreči, ki "se bo zgodila" in to z neverjetnimi podrobnostmi
- imam patološki odpor pred belimi moškimi čevlji in se ne razumem z njihovimi lastniki
-
*AnNy - Debatorica
- Na forumu od: 27. 12. 2006
*vedno, ko si z zobno ščetko čistim jezik mi gre na bruhanje
*ko mi je dougčas se pogovarjam sama s sabo..
* ne morm zaspat, če mam temo v sobi. na tvju si naštimam uro, da se sam ugasne ful me je strah, skoz mam ene privide k da je nekdo v sobi in me opazuje.
*vsakih (približn) 15min. pogledam na telefon, če me je kdo klicu,pisu pa tut če mam telefon do ful naglas.
*ko mi je dougčas se pogovarjam sama s sabo..
* ne morm zaspat, če mam temo v sobi. na tvju si naštimam uro, da se sam ugasne ful me je strah, skoz mam ene privide k da je nekdo v sobi in me opazuje.
*vsakih (približn) 15min. pogledam na telefon, če me je kdo klicu,pisu pa tut če mam telefon do ful naglas.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov