Vaše (nenavadne) navade
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Tysia
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 5. 2008
Jebela cesta ja! Kdo se je spomnil take teme! In zakaj sem začela pisati vanjo!
Ko se nisem zamislila nad sabo, sem se imela za normalno osebo. Sedaj se definicija približuje oznaki very čudna. Nekaj mojih prejšnjih objav je očitno šele začetek. (Ostale ostanejo anonimne.) Zakaj, o zakaj ste me napeljali na to, da mislim o sebi? Sedaj se pa še ven ne bom upala več.
Lahko pa priznam, da mi dolgčas ni.
Ko se nisem zamislila nad sabo, sem se imela za normalno osebo. Sedaj se definicija približuje oznaki very čudna. Nekaj mojih prejšnjih objav je očitno šele začetek. (Ostale ostanejo anonimne.) Zakaj, o zakaj ste me napeljali na to, da mislim o sebi? Sedaj se pa še ven ne bom upala več.
Lahko pa priznam, da mi dolgčas ni.
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
*ko hodim po ulici, računam številke na registrskih. Recimo, če je registrska J5-428 (kr neki napisala), bom seštela 5+4+2+8, dobila 19, potem še 1+9, potem še 1+0 in ko dobim neko številko (v tem primeru 1) sm vsa hepi... In tko naprej, dokler ne pridem v neko stavbo, kjer ni registrskih Bedno je, ampak se ne morem ustavit. Če pride rezultat 8 (moja številka dresa), se mi zdi oseba v avtu fajn...
*ko hodim po stopnicah, hodim tako: poudarjen korak, nepoudarjen korak, poudarjen, nepoudarjen... in če pride ob koncu na poudarjen, sm zadovoljna, če ne, mi stopnice niso všeč (isto z belimi progami na zebri) :unknown:
se bom sigurno še kej bednih navad spomnila
*ko hodim po stopnicah, hodim tako: poudarjen korak, nepoudarjen korak, poudarjen, nepoudarjen... in če pride ob koncu na poudarjen, sm zadovoljna, če ne, mi stopnice niso všeč (isto z belimi progami na zebri) :unknown:
se bom sigurno še kej bednih navad spomnila
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
- ko pridem domou si morem obvezno spnet lase
- človeka nikoli ne gledam v oči, največkrat kr v tla al mimo
- med pogovorom se dosti krat obračam okoli (ku da bi koga iskala) da zgleda ku da nism zainteresirana za pogovor
- tudi js k vidim kak film (k mi je všeč) grem gledat na imdb za podrobnosti
- predn grem spat vsaj 3x preverim al je budilka prou naštimana (v času mature sm preverjala tudi ko sm se zbujala ponoči)
- telefona nikoli ne sklopim
- ko začnem brat knjigo vedno najprej preberem zadnjo stran
- za vsak test sm vedno nrdila plonk
- morem met obvezno vsaj 1 paket čingumou
- po čokoladi al kakem pecivu vedno spijem 2 kozarca vode
- med učenjem morem nujno neki delat z rokami (ponavadi si delam kitke, se čoham po glavi itd)
- da je res prava redkost da koga kliknem na MSN-ju in če hočem da mi neka določena oseba piše se večkrat izpišem in nazaj vpišem
- med spanjem morem bit tudi js vedno pokrita
- mi gre na živce če me kdo ful gleda (buli v mene), sploh pa če se gre za osebo k mi je všeč
- da predn grem vn, vsakič k grem mimo ogledala se ustavim in si rečem oz. si mislim kko sm grda (to že podzavestno)
- sm ful živčna ko se morem sama sprehajat okoli
- v testih ful krat pišem z razlinčimi pisavami in ne grem nikoli po vrsti reševat nalog
- me dela ful živčno če gleda še kak član družine z mano televizijo
- ko jem torto s smetano vedno pustim smetano za na konc, pr pudingih tudi nekako tko nrdim da ostane smetana na koncu
- ko jem Magnum sladoled vedno prvo pojem čokolado in šele pole vanilijo (al kar je pač)
- ko sm pijana ratam ful osladna
- ko sm vprašana se vedno tikam, praskam po nosu al po čelu
- na MSN-ju morem met vedno kak podnapis
- si vedno ko berem temo "priznam da..." si predstavljam kko bi lahko zgledala ta oseba na videz (ponavadi vse ful lepe )
- človeka nikoli ne gledam v oči, največkrat kr v tla al mimo
- med pogovorom se dosti krat obračam okoli (ku da bi koga iskala) da zgleda ku da nism zainteresirana za pogovor
- tudi js k vidim kak film (k mi je všeč) grem gledat na imdb za podrobnosti
- predn grem spat vsaj 3x preverim al je budilka prou naštimana (v času mature sm preverjala tudi ko sm se zbujala ponoči)
- telefona nikoli ne sklopim
- ko začnem brat knjigo vedno najprej preberem zadnjo stran
- za vsak test sm vedno nrdila plonk
- morem met obvezno vsaj 1 paket čingumou
- po čokoladi al kakem pecivu vedno spijem 2 kozarca vode
- med učenjem morem nujno neki delat z rokami (ponavadi si delam kitke, se čoham po glavi itd)
- da je res prava redkost da koga kliknem na MSN-ju in če hočem da mi neka določena oseba piše se večkrat izpišem in nazaj vpišem
- med spanjem morem bit tudi js vedno pokrita
- mi gre na živce če me kdo ful gleda (buli v mene), sploh pa če se gre za osebo k mi je všeč
- da predn grem vn, vsakič k grem mimo ogledala se ustavim in si rečem oz. si mislim kko sm grda (to že podzavestno)
- sm ful živčna ko se morem sama sprehajat okoli
- v testih ful krat pišem z razlinčimi pisavami in ne grem nikoli po vrsti reševat nalog
- me dela ful živčno če gleda še kak član družine z mano televizijo
- ko jem torto s smetano vedno pustim smetano za na konc, pr pudingih tudi nekako tko nrdim da ostane smetana na koncu
- ko jem Magnum sladoled vedno prvo pojem čokolado in šele pole vanilijo (al kar je pač)
- ko sm pijana ratam ful osladna
- ko sm vprašana se vedno tikam, praskam po nosu al po čelu
- na MSN-ju morem met vedno kak podnapis
- si vedno ko berem temo "priznam da..." si predstavljam kko bi lahko zgledala ta oseba na videz (ponavadi vse ful lepe )
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
*ko sm bla mlajša sm, ko sem se s kom pogovarjala, vse svoje in njegove stavke prestavla v obratn vrstni red, sm brala besede nazaj v mislih. Kmal sm se v tem tko natrenirala, da sm v sekundi povedala nazaj prebran stavk. Pa so se vsi čudil, kako hitro to nazaj preberem...pa sploh niso vedl, kolk jst skoz treniram! Tega sm se zdej odvadla, hvalabogu, je blo že kar mal moteče, ampak k sploh nism mogla nehat!!
*ko hodm po cesti, včasih berem registrske tablice in probam dat tiste številke v neko logično kombinacijo...npr. da so na registrski med drugim številke 3, 2 in 6...rečem 3x2=6 Podobno delam tud s črkami. Če sta črki K in M, nardim en ime pa priimek iz tega (sam to sm včasih, zdej ne več)
*ko hodm po cesti, se velikrat pogovarjam sama s sabo in komentiram kej okol sebe. Al pa naglas razmišlam, kaj morm še nardit. Včasih se mi zdi, da mam dve osebi v seb, k se kregata!
*doskrat tud pojem po cesti
*če hodm mimo šip, izložb, se vedno pogledam (pa ne zarad tega, da bi si bla TKO ZLO všeč) , v bistvu mi gre to ful na živce, k ne morm odklopt tega
*preden grem spat, pogledam v vse kote, če je kje kakšn pajk
*ko zaklenem vhodna vrata, ene 3X poklukam če so zaklenena, isto je če likam in gledam stokrat če sm izštekala likalnik
*zjutraj grem vedno najprej v kopalnico, šele pol se oblečem, če je obratno, mi sploh ni filinga
*da skor nikol ne jem zajtrka za mizo, ampak zmeri stoje na pultu pr hladilniku
*VEDNO obujem najprej levi čevelj in pol desn. Že tko mi je leva stran v vseh primerih prva, pol pa še desna.
*zvečer k grem spat se uležem na hrbet, čez neki časa se dam na oba boka (tle začuda ni nujno, da najprej na levo pol pa na desno!!), in na konc zaspim na trebuhu
To je zaenkrat, se več ne spomnm. Bom sčasoma še kej dodala. Sam sm res en frik!
*ko hodm po cesti, včasih berem registrske tablice in probam dat tiste številke v neko logično kombinacijo...npr. da so na registrski med drugim številke 3, 2 in 6...rečem 3x2=6 Podobno delam tud s črkami. Če sta črki K in M, nardim en ime pa priimek iz tega (sam to sm včasih, zdej ne več)
*ko hodm po cesti, se velikrat pogovarjam sama s sabo in komentiram kej okol sebe. Al pa naglas razmišlam, kaj morm še nardit. Včasih se mi zdi, da mam dve osebi v seb, k se kregata!
*doskrat tud pojem po cesti
*če hodm mimo šip, izložb, se vedno pogledam (pa ne zarad tega, da bi si bla TKO ZLO všeč) , v bistvu mi gre to ful na živce, k ne morm odklopt tega
*preden grem spat, pogledam v vse kote, če je kje kakšn pajk
*ko zaklenem vhodna vrata, ene 3X poklukam če so zaklenena, isto je če likam in gledam stokrat če sm izštekala likalnik
*zjutraj grem vedno najprej v kopalnico, šele pol se oblečem, če je obratno, mi sploh ni filinga
*da skor nikol ne jem zajtrka za mizo, ampak zmeri stoje na pultu pr hladilniku
*VEDNO obujem najprej levi čevelj in pol desn. Že tko mi je leva stran v vseh primerih prva, pol pa še desna.
*zvečer k grem spat se uležem na hrbet, čez neki časa se dam na oba boka (tle začuda ni nujno, da najprej na levo pol pa na desno!!), in na konc zaspim na trebuhu
To je zaenkrat, se več ne spomnm. Bom sčasoma še kej dodala. Sam sm res en frik!
-
Punchee - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 4. 2008
- Kraj: Love RD
* Vsak obrok morem jest z drugega krožnika
* Mineštre ne jem razn če je prou zmiksana
* Testa ne grem nikol pisat brez plonka
* Use morem met lepo poštimano
* Na msnju skor nikol nobenga ne kliknem
* Ko sm zuni s kom in mi je dougčas šetejm avte, okna, liste potleh pa take fore
* Ko jem tisto tuno Rio Mare vedno use prečistim da slučajno ni kje kaj rdeče (vem, obup)
* pred spanjem pregledam če je kje kašn pajk al pa kšna druga žuželka
* pred spanjem najmanj 15× pogledam na tel.
* pr knjigi vedno preberem zadnje dve strani in pol grem na začetek
* Mineštre ne jem razn če je prou zmiksana
* Testa ne grem nikol pisat brez plonka
* Use morem met lepo poštimano
* Na msnju skor nikol nobenga ne kliknem
* Ko sm zuni s kom in mi je dougčas šetejm avte, okna, liste potleh pa take fore
* Ko jem tisto tuno Rio Mare vedno use prečistim da slučajno ni kje kaj rdeče (vem, obup)
* pred spanjem pregledam če je kje kašn pajk al pa kšna druga žuželka
* pred spanjem najmanj 15× pogledam na tel.
* pr knjigi vedno preberem zadnje dve strani in pol grem na začetek
I had to kiss a lot of frogs before I found my prince charming .. <3
-
OrangeLady - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 5. 2008
*budilko imam naštimano 5minut kot pa je dejansko ura (da le ne bi zamudila, ampak imam seveda mobitel, ki je točno naštiman)
*ko se z kom pogovarjam ga večinoma gledam v usta (se navajam da bi bolj v oči gledala, ampak je bolš v usta gledat ker se premikajo)
*če imam kozmetiko pospravljeno v kovček dobim skoraj živčni zlom ker iščem 10min 1 stvar
* zjutraj se najprej namažem šele nato oblečem
* kjerkoli pustim avto, se nato čez nekaj časa sprašujem če sem ga zaklenila, ugasnila luči,radio.. ja butasto, ampak pač pozabim
* ko razmišljam kaj bom oblekla za žurko vedno najprej pomislim katere čevlje bom dala gor
* zmeraj pridem do sekunde točno, oz zamudim nekaj minut
* v avtu si sama pojem ker na radiu ni nikoli dobrega komada
* kadar imam mastne lase jih skrijem s tem da imam sončna očala na glavi
* plastenko z vodo imam na nočni omarici
*ko se z kom pogovarjam ga večinoma gledam v usta (se navajam da bi bolj v oči gledala, ampak je bolš v usta gledat ker se premikajo)
*če imam kozmetiko pospravljeno v kovček dobim skoraj živčni zlom ker iščem 10min 1 stvar
* zjutraj se najprej namažem šele nato oblečem
* kjerkoli pustim avto, se nato čez nekaj časa sprašujem če sem ga zaklenila, ugasnila luči,radio.. ja butasto, ampak pač pozabim
* ko razmišljam kaj bom oblekla za žurko vedno najprej pomislim katere čevlje bom dala gor
* zmeraj pridem do sekunde točno, oz zamudim nekaj minut
* v avtu si sama pojem ker na radiu ni nikoli dobrega komada
* kadar imam mastne lase jih skrijem s tem da imam sončna očala na glavi
* plastenko z vodo imam na nočni omarici
-
×××CarTiKa××× - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2007
- ko negdo omeni nos, si ga vedno poškrabam
- grem lulat pred spanjem...tudi do 7 krat
- ko govorim s kom po telefonu moram imeti vedno zadnjo besedo
- celo besedo zbrišem samo zato, ker začetnica ni z veliko
- pred spanjem 3 krat pogledam če je budilka naštimana
- z kolendarja brišem z edigson dneve ki so se že zgodili
- vedno predem ugasnem računalnik zbrišem zgodovino, izpraznim koš
- grem lulat pred spanjem...tudi do 7 krat
- ko govorim s kom po telefonu moram imeti vedno zadnjo besedo
- celo besedo zbrišem samo zato, ker začetnica ni z veliko
- pred spanjem 3 krat pogledam če je budilka naštimana
- z kolendarja brišem z edigson dneve ki so se že zgodili
- vedno predem ugasnem računalnik zbrišem zgodovino, izpraznim koš
...Gonna fuck up your ego...
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
*zmer k me kdo kliče na mobitel al pa jst njega, ko končava, moram takoj zbrisat klic, me moti to, da mam med zadnjimi klici kakšno številko.
- my_self
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 6. 2008
- Kraj: Daleč...
- js si tudi naštimam budilko ob "čudnih urah" (k se ne končajo na 0 al 5)
- če kak dna ne telovadim sanjam da sm se zredila za 50 kg (zmeri mi rata snajat neki v tej smeri)
- če je kaj dobrega za jest, tudi če nism lačna, pojem
- ko mi je kak komad ful všeč sm ga sposobna tudi 15x zapored poslušat
- po vsakem obroku spijem kozarec vode
- ko sm živčna al zdolgočasena si delam kitke
- če kak dna ne telovadim sanjam da sm se zredila za 50 kg (zmeri mi rata snajat neki v tej smeri)
- če je kaj dobrega za jest, tudi če nism lačna, pojem
- ko mi je kak komad ful všeč sm ga sposobna tudi 15x zapored poslušat
- po vsakem obroku spijem kozarec vode
- ko sm živčna al zdolgočasena si delam kitke
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
¤ vedno, ko se pogovarjam po telefonu v moji sobi se usedem v omaro in tm čebim ter klepetam
¤ predmete, ki me spominjajo na neki lep/grd dogodek shranjujem v navadni škatli in jo kličem Spominčica
¤ ^^ sem neki časa clo hranila svoj prvi ( uporabljen ) uložek, sam sm pol ugotovila, da ni lih najbolj higienično
¤ budilko mam vedno naštimano na 0 al pa 30
¤ ko berem teme na forumu morem pod nujno prebat use tud, če me ne zanimajo, ker mi gre na žiuce, da mi kej oranžno utripa al pa dam mam eno temo prebrano pol nasledna da ni in nasledna je . . . Me poru žiucira.
¤ predmete, ki me spominjajo na neki lep/grd dogodek shranjujem v navadni škatli in jo kličem Spominčica
¤ ^^ sem neki časa clo hranila svoj prvi ( uporabljen ) uložek, sam sm pol ugotovila, da ni lih najbolj higienično
¤ budilko mam vedno naštimano na 0 al pa 30
¤ ko berem teme na forumu morem pod nujno prebat use tud, če me ne zanimajo, ker mi gre na žiuce, da mi kej oranžno utripa al pa dam mam eno temo prebrano pol nasledna da ni in nasledna je . . . Me poru žiucira.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
liliya - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 8. 2007
-preden grem spat, pogledam po useh kotih pa omarah, če je kje kkšn pajk in to tok doug delam, da neham bit zaspana
-če sm sama v sobi, se skor zmeri sama s sabo pogovarjam, pol pa upam da me gdo ne posluša
-tut js predn zaspim večkrat pogledam, če sm si naštimala budilko-dam si jo pa eno uro prej, kokr mislm da bom ustala in pol si jo tisto uro cel čas za 10 minut prestavlam.
-pa use mam neki s številkami povezan-štejem, kok korakov nrdim, al pa karkol druzga-zmeri štejem, kokrat sm karkol nrdila obup
-če sm sama v sobi, se skor zmeri sama s sabo pogovarjam, pol pa upam da me gdo ne posluša
-tut js predn zaspim večkrat pogledam, če sm si naštimala budilko-dam si jo pa eno uro prej, kokr mislm da bom ustala in pol si jo tisto uro cel čas za 10 minut prestavlam.
-pa use mam neki s številkami povezan-štejem, kok korakov nrdim, al pa karkol druzga-zmeri štejem, kokrat sm karkol nrdila obup
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
ooo še neki sm se spomnila...
*moja peresnica MORA biti urejena! Radirka je vedno na desni strani ob robu, šilček nad njo, vsi svinčniki in kemiki obrnjeni v isto stran, blokci za svinčniki... In če bi slučajno kdo zamenja razpored, sm vsa živčna!!
*ne maram, ko kdo uporablja moj šampon za tuširanje (že samo, ko vidim, da je na drugem mestu, kot sm ga pustila, je že cel problem)
*moja peresnica MORA biti urejena! Radirka je vedno na desni strani ob robu, šilček nad njo, vsi svinčniki in kemiki obrnjeni v isto stran, blokci za svinčniki... In če bi slučajno kdo zamenja razpored, sm vsa živčna!!
*ne maram, ko kdo uporablja moj šampon za tuširanje (že samo, ko vidim, da je na drugem mestu, kot sm ga pustila, je že cel problem)
-
Mju - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 11. 2007
* ko pijem, ne morem hoditi (in potem vedno stojim na pločniku, dokler ne spijem )
* skoraj vedno, ko si umival lase, si jih morem mal postrižt (pa čeprav mi je potem v 90% žal)
* ko pojem Frutabelo, ovojček vedno zložim v trikotnik in nekomu dam (čeprav vem, da bo čez 2min vrgel v koš )
* na pijačah (če pijem kavo) vedno drmam s tisto žlico po skodelci, dokler ne odnesejo
* na avtobus vedno tečem, tut če se zbudim in uštimam že eno uro prej
* skoraj vedno, ko si umival lase, si jih morem mal postrižt (pa čeprav mi je potem v 90% žal)
* ko pojem Frutabelo, ovojček vedno zložim v trikotnik in nekomu dam (čeprav vem, da bo čez 2min vrgel v koš )
* na pijačah (če pijem kavo) vedno drmam s tisto žlico po skodelci, dokler ne odnesejo
* na avtobus vedno tečem, tut če se zbudim in uštimam že eno uro prej
Zadnjič spremenil Mju, dne 04. Jun. 2009 9:25, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov