Vaše (nenavadne) navade
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
tinca987 - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 11. 2007
- Kraj: celje-šentjur
*raffaelo jem na en svoj način - najprej pojem ves kokos okrog in okrog, nato ga razpolovim, pojem vn mandelj in na koncu pojem polovički s kremo (weiiiird)[/quote]
ni weird kr js tud to počnem že od nekdai
*pa tud js ne smem nikol nikamor zamudit pol pa itak vedno js čakam na druge ko budalo...
*ponoč se enih 3krat zbudim in pogledam na uro..ne vem zakai ampak dobr
*ko pridem domov morm najprei pocartat mojga mačka
*baje na tak čudn način pišem da skor noben ne zna ko proba ponavlat za mano...
*moj dragi mora vedno bit na moji levi strani ko hodma skupi in se držima za roke..
ni weird kr js tud to počnem že od nekdai
*pa tud js ne smem nikol nikamor zamudit pol pa itak vedno js čakam na druge ko budalo...
*ponoč se enih 3krat zbudim in pogledam na uro..ne vem zakai ampak dobr
*ko pridem domov morm najprei pocartat mojga mačka
*baje na tak čudn način pišem da skor noben ne zna ko proba ponavlat za mano...
*moj dragi mora vedno bit na moji levi strani ko hodma skupi in se držima za roke..
-
Dead_kid - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 11. 2006
*pri jafa piškotih vedno najprej pojem piškotka okoli in okoli, potem še dno, šele zatem pomarančo in čokolado
*ko se učim se vrti le ena pesem.
*ko sm pjana zmerej lupčkam prjatle in prjatlce (na lička)
*ko se učim se vrti le ena pesem.
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
- Maudisa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 8. 2006
ninnyka napisal/-a:¤ko se kam vozimo vedno gledam ob stran ceste ko so tisti beli količki s črnimi kapicami in v mislih vijugam med njimi
a ti tud? Sem že mislila,da sem edina.
pa da še dodam:
- ko jem,more vedno bit ful svetlo.Če je prižgana samo televizija ali pa samo ena lučka,drgač pa tema ne morem jest.Hrano morem videt.
- semencica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 12. 2005
- Kraj: Laško
zanimiva tema
Jst mislm da niti niam čudnih navad...razn da spuščam baby-retard voice-ke k sm vznemirjena alpa ful vesela, lubi se mi pa smeji
Pri kosilu sm pa ponavadi migala z nogami, sem pa tja, sam to se mi niti ne zdi nenavadno
Jst mislm da niti niam čudnih navad...razn da spuščam baby-retard voice-ke k sm vznemirjena alpa ful vesela, lubi se mi pa smeji
Pri kosilu sm pa ponavadi migala z nogami, sem pa tja, sam to se mi niti ne zdi nenavadno
-
Urshay - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 3. 2007
* ko sem pijana zelo glasno govorim
* v mojih zvezkih je samo modra barva in rdeča za naslov, druge barve me motijo, ker se mi zdi da je otrok pisal
* po kosilu VEDNO spijem kozarec vode
* zjutraj se 1 uro pred odhodom zbudim
* ko sem pred računalnikom moram obvezno meti glasbo polek
* telefona nikoli ne izklopim
* ko grem kam sama (v šolo, trgovino...) moram meti mp3 zraven da mi dela družbo
* ko sem sama doma mam vedno vklopljen TV da se ne počutim tak samo
*ko kadim moram obvezno meti čigumi v ustih, pa če tudi je že brez okusa
* ko mi kdo kaj razlaga ga vedno gledam v oči, ko pa jaz kaj razlagam pa gledam okrog
itd.
* v mojih zvezkih je samo modra barva in rdeča za naslov, druge barve me motijo, ker se mi zdi da je otrok pisal
* po kosilu VEDNO spijem kozarec vode
* zjutraj se 1 uro pred odhodom zbudim
* ko sem pred računalnikom moram obvezno meti glasbo polek
* telefona nikoli ne izklopim
* ko grem kam sama (v šolo, trgovino...) moram meti mp3 zraven da mi dela družbo
* ko sem sama doma mam vedno vklopljen TV da se ne počutim tak samo
*ko kadim moram obvezno meti čigumi v ustih, pa če tudi je že brez okusa
* ko mi kdo kaj razlaga ga vedno gledam v oči, ko pa jaz kaj razlagam pa gledam okrog
itd.
-
dajcy - Debatorica
- Na forumu od: 28. 12. 2004
- Kraj: wonderland:)
sem se še ene spomnila, čeprav sem jo nekoč zdavnaj že napisala v tej temi..
namreč, ko sem zelo vznemirjena oz. vesela začnem ful z nogami migat pač verjetno zelo čudno zgleda
namreč, ko sem zelo vznemirjena oz. vesela začnem ful z nogami migat pač verjetno zelo čudno zgleda
9000 metara na nebu sam ja, za tren, kad mi osmeh daš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
- Ashlee.
- Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 3. 2008
- Kraj: In his song.
Dead_kid napisal/-a:*pri jafa piškotih vedno najprej pojem piškotka okoli in okoli, potem še dno, šele zatem pomarančo in čokolado
-ponoči mam telefon vedno na tiho in nekje na dosegu roke
-uro mam vedno nareto prej, kot se morem v resnici zbudit
-na msnju sm vedno nareta na zasedeno ali pa odsotno, čeprav sm tam
-revijo najprej prelistam, čez kak dan pa jo preberem
-najprej ko pridem domov npr. iz šole si spnem lase
-spim z 2 blazinama, eno mam obrjeno navpično in jo objemam, kot da bi nekdo spav zraven mene
-ko poslušam glasbo mam prižgan tv ampak na tiho
-ko sm kje na počitnicah, spim z ipodom
-ko sm pijana vedno govorim, da sm čist trezna
pa še kaj bi se najdlo^^
So give me your forever.
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
~ Pred kosilom moram obvezno lulat, pa tud če me sploh ne tišči.
~ Baterija na mojem mobiju more met vedno vse črtice...Vem, da to narobe in zarad tega sem jih že ene par uničla.
~ Zadnje čase pogledam pod pojstlo zvečer, če je kdo pod njo . Pa to samo zato, ker sem pred kratkim gledala en grozn film. Z mojmu sva ta možni osebek pod pojstlo tud poimenovala: Jože mu je ime .
~ Ne morem se začet učit, če nisem v trenirki pa če nimam lase čist fiksirane.
~ Baterija na mojem mobiju more met vedno vse črtice...Vem, da to narobe in zarad tega sem jih že ene par uničla.
~ Zadnje čase pogledam pod pojstlo zvečer, če je kdo pod njo . Pa to samo zato, ker sem pred kratkim gledala en grozn film. Z mojmu sva ta možni osebek pod pojstlo tud poimenovala: Jože mu je ime .
~ Ne morem se začet učit, če nisem v trenirki pa če nimam lase čist fiksirane.
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
No pa da še jst dodam svoj spisk
*ko grem spat, morm met vedno čisto temo..drgač ne morm zaspat
*pr jaffa piškotih tud jst najprej pojem use okol pa uspodi...šele pol uno pomarančo
*ko jem recimo zrezek pa krompir, si meso vedno v naprej razrežm...nikol si ga režm sproti
*vedno sm pokrita do vratu pa ni važn al je zima al poletje...če sm recimo brez odeje, ni šanse da zaspim
*ko se učim, vedno na glas ponavljam
*ves čas mam pržgan telefon...tud ponoč...in pol se pizdim da me folk ponoč zbuja ja le zakaj?!?
*nikamor ne morm brez mp3-ja...sm odvisnik od muske
*na msnju sm ves čas "odstotna"...tud če sm za kompom..in zato me folk vedno k me klikne, praša, če sm sploh tm
*tud jst se pogovarjam učasih sama s sabo
*med kosilom nikoli ne pijem...samo prej ali po kosilu
*ko sem s kom zmenjena, raje pridm 15min prej in jst čakam k budala, ker ne prenesm misli, da bi me moral nekdo čakat
*ko grem spat, morm met vedno čisto temo..drgač ne morm zaspat
*pr jaffa piškotih tud jst najprej pojem use okol pa uspodi...šele pol uno pomarančo
*ko jem recimo zrezek pa krompir, si meso vedno v naprej razrežm...nikol si ga režm sproti
*vedno sm pokrita do vratu pa ni važn al je zima al poletje...če sm recimo brez odeje, ni šanse da zaspim
*ko se učim, vedno na glas ponavljam
*ves čas mam pržgan telefon...tud ponoč...in pol se pizdim da me folk ponoč zbuja ja le zakaj?!?
*nikamor ne morm brez mp3-ja...sm odvisnik od muske
*na msnju sm ves čas "odstotna"...tud če sm za kompom..in zato me folk vedno k me klikne, praša, če sm sploh tm
*tud jst se pogovarjam učasih sama s sabo
*med kosilom nikoli ne pijem...samo prej ali po kosilu
*ko sem s kom zmenjena, raje pridm 15min prej in jst čakam k budala, ker ne prenesm misli, da bi me moral nekdo čakat
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
*daddy's girl* - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2007
Dead_kid napisal/-a:*pri jafa piškotih vedno najprej pojem piškotka okoli in okoli, potem še dno, šele zatem pomarančo in čokolado
Js tud ja
*pa ko jem Bounty,zmeraj pojem tisto čokolado okol,pol pa šele tist kar je notr
*če sem sama doma mam zmeraj prižgan TV al radio,al karkol,če ne kr slišm kej,kar ni običajno...
*tud js jem Nutello z žlico,že od nekdaj al jo pa namažem na une zanč čajne piškote,al kaj so že
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
ninnyka napisal/-a:¤ko se kam vozimo vedno gledam ob stran ceste ko so tisti beli količki s črnimi kapicami in v mislih vijugam med njimi
Ja, js tudi
Pa še:
°° menda ful smešno jem, kot miš ali majhen otrok-npr. kos kruha ali sendvič držim z obema rokama, kot da bi mi ga hotel kdo vzeti
°° ob izstopu iz avta vedno pustim denarnico/torbico na zelo vidnem mestu, ker ne verjamem, da bo ravno MENI kdo udrl v avto zarad tega
°° včasih si predstavljam, da sem še neodkrita superjunakinja/da imam super powers
°° kadar budna erotično sanjarim, začnem ob vsakem bolj žgečkljivem namišljenem prizoru kihati-kar mi gre grozno naživce-in to mi pokvari vzdušje
°° med zagreto razlago ful maham z rokami, pa nisem italijanske krvi
°° pogovarjam se sama s sabo
°° če naletim na človeka, s katerim imam neprijetne izkušnje iz preteklosti, čimprej odvrnem pogled in začnem mežikati, da bi "sprala sliko"
°° nikoli ne nosim šala
°° vodo in sokove zmerom pijem iz kozarca, nikoli iz lončka, če so vsi kozarci umazani, si ga grem samo za to umit
°° ko jem čokolado, najprej razlomim eno rebro in pojem, nato drugo in pojem, itd.
°° ko sem doma, prva stečem po pošto
°° zvečer berem ob svečah
°° Nutelle in vikikrem nikoli nisem mogla jest na kruhu, zmeraj samo kremo z veliko žlico
°° pijem vedno šele po obroku
°° lahko zaspim sede-v avtu
°° vedno zgrizem kazalo za knjigo in leseno palčko od lučke
°° ko vstopim v trgovino in tudi druge stavbe, najprej pogldam, če imajo kamere
Zadnjič spremenil prinzessin, dne 20. Mar. 2008 23:50, skupaj popravljeno 1 krat.
-
kamis - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 12. 2006
- Kraj: ljubljana
*k se pelm po cesti,še posebi po avtocesti,pogledam tablco čist usazga tovornjaka in ugotavljam iz kere države je,če mam pa babi zravn pa skp komenterave
*raffaelo pojem tko,da najprej kok okol,pol ga razprem,pa notr poližem maso,pa si madelj zataknem za zobe,pa pojem un piškotek na konc pa mandelj
*snicker pojem tko,da najprej poglodam čokolado,pa pol pojem uno karamelino kremco uspod,na konc pa lešnike s karamelo(mjammm )
*vedno ampak čist vedno sm pokrita k grem spat
*telefon mam večino skoz na vibriranju,pa ponoč ga dam pod pouštr,pol pa če me zbudi me,če ne pa ne
*pa usakič k se ponoč zbudim nujno morm pogledat na uro na telefonu
*raffaelo pojem tko,da najprej kok okol,pol ga razprem,pa notr poližem maso,pa si madelj zataknem za zobe,pa pojem un piškotek na konc pa mandelj
*snicker pojem tko,da najprej poglodam čokolado,pa pol pojem uno karamelino kremco uspod,na konc pa lešnike s karamelo(mjammm )
*vedno ampak čist vedno sm pokrita k grem spat
*telefon mam večino skoz na vibriranju,pa ponoč ga dam pod pouštr,pol pa če me zbudi me,če ne pa ne
*pa usakič k se ponoč zbudim nujno morm pogledat na uro na telefonu
-
sokolja - Debatorica
- Na forumu od: 10. 11. 2007
- Kraj: notranjska
no še moj prispevek:
*zaspim samo, če je 100 % tema
*pred spanjem se moram obvezno namazat z labelo, če ne nemorem spat
*redno mažem čevlje s kremo za usnje
*jem hitro
*vedno imam mobitel s seboj, razen ko grem na sprehod
*vsak mesec zamenjam muziko za zvonenje na mobitelu
*vedno ko vstanem in grem npr. od mize v lokalu, v knjižnjici...se obrnem in od daleč gledam če sem kaj pozabila
*ko se peljem gledam avtomobilske tablice in gledam kakšne zanimive kombinacije imajo nekateri
*na cestišču vedno štejem tiste prekinjene bele črte, ki dovoljujejo prehitevanje
*spim z odprtimi usti
*ne morem se učit, če imam razmetano po sobi ali mizi
*zjutraj, ko se zbudim grem najprej lulat
*ko sem sama doma imam celo bajto razsvetljeno
*in še kaj bi se našlo
*zaspim samo, če je 100 % tema
*pred spanjem se moram obvezno namazat z labelo, če ne nemorem spat
*redno mažem čevlje s kremo za usnje
*jem hitro
*vedno imam mobitel s seboj, razen ko grem na sprehod
*vsak mesec zamenjam muziko za zvonenje na mobitelu
*vedno ko vstanem in grem npr. od mize v lokalu, v knjižnjici...se obrnem in od daleč gledam če sem kaj pozabila
*ko se peljem gledam avtomobilske tablice in gledam kakšne zanimive kombinacije imajo nekateri
*na cestišču vedno štejem tiste prekinjene bele črte, ki dovoljujejo prehitevanje
*spim z odprtimi usti
*ne morem se učit, če imam razmetano po sobi ali mizi
*zjutraj, ko se zbudim grem najprej lulat
*ko sem sama doma imam celo bajto razsvetljeno
*in še kaj bi se našlo
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
sokolja napisal/-a:*pred spanjem se moram obvezno namazat z labelo, če ne nemorem spat
Jaaa, jaz tudi!
Pa še:
-ne morem zaspati, če nisem pokrita - tudi če je zvečer 25 stopinj- vsaj noge moram imeti pokrite
-vedno spim na boku, drugače sploh ne morem
-če jem kaj mastnega (tuna, pečen krompir ipd.) dam vedno med 2 prtička, na to pritisnem z roko in tako ''popivnam''. Ponavadi me ostali sploh ne morejo gledati.
-čisto sem živčna, če nimam vsaj v torbici kakšnega Orbita.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov