Vaše (nenavadne) navade
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
rEbEcCa - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 8. 2005
- Kraj: okolica Celja
- Ne morem zaspat, če so vrata od omare odprta
- Ko zjutraj slišim eno pesem, si jo ponavljam cel dan pa tud če nimam pojma kak gre besedilo
- Ko hodim po mestu, stopim na vsak 5 kvadratek
- Vedno, ko hodim po stopnicah jih štejem, in če me kdo zmoti, se vrnem na začetek in grem še enkrat
- Ko mi zvoni telefon, probam ugant kdo me kliče in se šele potem oglasim
- Ko zjutraj slišim eno pesem, si jo ponavljam cel dan pa tud če nimam pojma kak gre besedilo
- Ko hodim po mestu, stopim na vsak 5 kvadratek
- Vedno, ko hodim po stopnicah jih štejem, in če me kdo zmoti, se vrnem na začetek in grem še enkrat
- Ko mi zvoni telefon, probam ugant kdo me kliče in se šele potem oglasim
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Ojoj sami čudakci smo tle notri! Ne, sam se pa vidi, da ma vsak človek neke svoje, čudne navade.
Jaz mam pa tele:
- časopis fulkrat najprej prelistam, pogledam slikce, potem začnem poglobljeno brat
- budilko tudi fukrat preverim
- preden se začnem učit, vso snov pobarvam in oštevilčim strani
- ne maram, da mi kdo kej preblizu ušasa reče al pa se celo zadere, ker me kar strese- mam zelo občutljiva ušesa
- ko grem spat, morm bit hmal cela pod dekco, ker me je strah žuželk in nočem, da mi ktera pade na glavo
- spim vedno s pokritimi ušesi- jih pokrijem z dekco al z lasmi, da mi ne gre kaka žuželka u ušeso
- ja ja fobijo mam pred žuželkami- zato se začnem dret, če kko zagledam in me začne vse srbet
- ne morm na wc brez papirja, robčkov...
- na javnem wc-ju ne morm opravit velike potrebe, če nism sama al pa da je vsaj kka na glas muzika
- banano vedno najprej olupim- celo in jo pol pojem
- fulkrat grem spat naličena- ker se mi ne da stavit make-upa dol zvečer, pol pa brišem zjutrej
- ko ustanem grem najprej pred ogledalo- preverim, če se nism u kej druzga spremenila čez noč haha
- mobitel nosim hmal povsod s sabo
- če mam na faxu kej za povedat, to morm povedat, drgač sm nemirna
- morda se še česa spomnem
Jaz mam pa tele:
- časopis fulkrat najprej prelistam, pogledam slikce, potem začnem poglobljeno brat
- budilko tudi fukrat preverim
- preden se začnem učit, vso snov pobarvam in oštevilčim strani
- ne maram, da mi kdo kej preblizu ušasa reče al pa se celo zadere, ker me kar strese- mam zelo občutljiva ušesa
- ko grem spat, morm bit hmal cela pod dekco, ker me je strah žuželk in nočem, da mi ktera pade na glavo
- spim vedno s pokritimi ušesi- jih pokrijem z dekco al z lasmi, da mi ne gre kaka žuželka u ušeso
- ja ja fobijo mam pred žuželkami- zato se začnem dret, če kko zagledam in me začne vse srbet
- ne morm na wc brez papirja, robčkov...
- na javnem wc-ju ne morm opravit velike potrebe, če nism sama al pa da je vsaj kka na glas muzika
- banano vedno najprej olupim- celo in jo pol pojem
- fulkrat grem spat naličena- ker se mi ne da stavit make-upa dol zvečer, pol pa brišem zjutrej
- ko ustanem grem najprej pred ogledalo- preverim, če se nism u kej druzga spremenila čez noč haha
- mobitel nosim hmal povsod s sabo
- če mam na faxu kej za povedat, to morm povedat, drgač sm nemirna
- morda se še česa spomnem
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
ja ma res...kake mamo
*ko si perem zobe, moram vedno začet spodi desno...če začnem kje drugje, si sploh ne znam več prat...
*ko se obuvam, si vedno najprej dam gor desno copato (al karkol), ker se drugače počutim ful čudno, neprijetno...
*če niso na mizi u šoli moji zvezki PRAVOKOTNO, sm kr živčna...bit morajo edn na drugem, pravokotno z mizo in največji mora bit najbol spodi...
*ko si perem zobe, moram vedno začet spodi desno...če začnem kje drugje, si sploh ne znam več prat...
*ko se obuvam, si vedno najprej dam gor desno copato (al karkol), ker se drugače počutim ful čudno, neprijetno...
*če niso na mizi u šoli moji zvezki PRAVOKOTNO, sm kr živčna...bit morajo edn na drugem, pravokotno z mizo in največji mora bit najbol spodi...
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
*včasih zvečer mislm da nism zaklenila in pol vstanem in grem prevert, ceprov vem da sm zaklenila sam drgac ne morm zaspat
*doma vedno nosim stumfe vsazga drugacne barve al pa vzorca
*stejem registrske toliko casa da se mi cifra izide na 5 in potem od zacetka
*katerokoli revijo ali casopis zmer zacnem brat od zadaj
*vedno pojem solato najprej
*v restavracijah al pa lokalih se vedno suedem tko da kazem hrbet steni in mam pregled nad lokalom
*doma vedno nosim stumfe vsazga drugacne barve al pa vzorca
*stejem registrske toliko casa da se mi cifra izide na 5 in potem od zacetka
*katerokoli revijo ali casopis zmer zacnem brat od zadaj
*vedno pojem solato najprej
*v restavracijah al pa lokalih se vedno suedem tko da kazem hrbet steni in mam pregled nad lokalom
-
rEbEcCa - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 8. 2005
- Kraj: okolica Celja
Aja js še mam neki
*stokrat preverim če sm res zaklenla vrata, katerakol
*ne morm gledat TVja, če nimam nečesa za jest zraven
*v torbo si zlagam zvezke od največjega do najmanjšega
*preden zutri vstanem zavestno stopim najprej na desno nogo
*živčna sem če pozabim telefon doma in ne morem niti ene stvari nardit vredu, ker sm čist zapsihirana zarad tega
*vedno k vstanem najprej prižgem radio in vklopim likalnik za lase, to je moj ritual
*stokrat preverim če sm res zaklenla vrata, katerakol
*ne morm gledat TVja, če nimam nečesa za jest zraven
*v torbo si zlagam zvezke od največjega do najmanjšega
*preden zutri vstanem zavestno stopim najprej na desno nogo
*živčna sem če pozabim telefon doma in ne morem niti ene stvari nardit vredu, ker sm čist zapsihirana zarad tega
*vedno k vstanem najprej prižgem radio in vklopim likalnik za lase, to je moj ritual
-
..aNia*. - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
še moje:
* čez nutelo dam zmer sir (začela sm pa zato d si nism prstkov popacala)
* ne morm zaspat brez radia
* ko zaklepam hišo ene stokrat preverm če so vrata res zaklenjena pa če so vsa okna zaprta
* če spoznam kšnga tipčka ga nikol ne vprašam kak mu je ime (pa tud če on povpraša za moje)...ponavad pol naukrog sprašujem.../ahaha..to se mi je lih dons naredl s5/
* čez nutelo dam zmer sir (začela sm pa zato d si nism prstkov popacala)
* ne morm zaspat brez radia
* ko zaklepam hišo ene stokrat preverm če so vrata res zaklenjena pa če so vsa okna zaprta
* če spoznam kšnga tipčka ga nikol ne vprašam kak mu je ime (pa tud če on povpraša za moje)...ponavad pol naukrog sprašujem.../ahaha..to se mi je lih dons naredl s5/
Don''t care what people say, just follow your own way...
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
bucka81 napisal/-a:zjutraj ko se zbudim in še komaj kaj vidim že vklopim rač.
joj, jst tud to delam, pa ni važn, kok me na wc tišči, važn da je računalnik pržgan, k pridm iz kopalnice
pa ko sm pred računalnikom, za katerim sedim obrnena stran od vrat, vedno gledam, če ni slučajno kdo pršu not in je za mano al pa gledam, če mam res zaprta vrata
-
gisele - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 8. 2004
- če kdo pije krkol iz moje plastenke al pa kozarca ne morm več potem js naprej to piti pa če sm še bolj žejna...obvezno morm vzet nov pomit kozarec, plastenko pa kar stran vržem
-če v hrani dobim las pa ni važn al je moj al ne, ne morm več naprej jest, tud če mam tisto hrano najrajš oz če sm zelo lačna
-ko kupujem maskaro vedno vsako povoham preden jo kupim in če mi vredu diši pomeni da je dobra in jo potem kupim ( more met tak posebn vonj da vem da je dobra) ...friki ja
-preden zlezem v posteljo vedno pogledam pod kovter da ni kakšne žuželke
-če v hrani dobim las pa ni važn al je moj al ne, ne morm več naprej jest, tud če mam tisto hrano najrajš oz če sm zelo lačna
-ko kupujem maskaro vedno vsako povoham preden jo kupim in če mi vredu diši pomeni da je dobra in jo potem kupim ( more met tak posebn vonj da vem da je dobra) ...friki ja
-preden zlezem v posteljo vedno pogledam pod kovter da ni kakšne žuželke
-
Lejla86 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 5. 2007
Nutello vedno "postrgam" po kozarcu navzdol, da se točno vidi, kok Nutelle je še. Sovražm, če zgleda, k da je polna, k pa pokrvoček snameš, je pa po stenah in na dnu en centimeter na debelo Nutelle...in k jo hočeš n dobit, maš popackan nož še po ročaju pa še roke... Ja no, čudna navada
-
Miss N. - Debatorica
- Na forumu od: 22. 10. 2006
- popolnoma alergična postanem, če vidim da si nekdo ne umiva rok
- ne maram, če kdo leži na moji postelji (na ne v)
- vedno ko pridem domov, ne glede na to kje sm bla in kdaj sm pršla se grem vedno stuširat, pa če sm še tako pijana, da na nogah ne morem stat
- miljonkrat preverim,če sm res zaklenla vrata
- že sedim v avtu in že skori speljem spred hiše ko dobim občutek da nism sklopla vseh naprav (likalnik za lase...) in pole avtomatsko tečem pogledat
- vedno ko gremo kam se usedem tako, da mam pregled nad vsem dogajanjem
- ne maram da me kdo tika po laseh
- čese zlomi en noht postrižem vse da so vsi enake dolžine
- tudi če se pokvari baterija na ročni uri jo nosim, dokler je ne nesem popravit, ker drugače sm ful živčna
- ful rada likam srajce
- vedno ko vidim kakšne številke, ali registrske tablice, rojstni datum, karkoli,.....vse seštejem, če pride ven liho število, vse pa seštejem na eno število se pravi 1,3,5,7,9.
- mojo posteljo spravljam samo jaz in nihče drug
- moja oblačila spravljam v omaro samo jaz
- ne maram, če si kdo pomerja moja oblačila, čevlje ali nakit
- ne maram, če kdo leži na moji postelji (na ne v)
- vedno ko pridem domov, ne glede na to kje sm bla in kdaj sm pršla se grem vedno stuširat, pa če sm še tako pijana, da na nogah ne morem stat
- miljonkrat preverim,če sm res zaklenla vrata
- že sedim v avtu in že skori speljem spred hiše ko dobim občutek da nism sklopla vseh naprav (likalnik za lase...) in pole avtomatsko tečem pogledat
- vedno ko gremo kam se usedem tako, da mam pregled nad vsem dogajanjem
- ne maram da me kdo tika po laseh
- čese zlomi en noht postrižem vse da so vsi enake dolžine
- tudi če se pokvari baterija na ročni uri jo nosim, dokler je ne nesem popravit, ker drugače sm ful živčna
- ful rada likam srajce
- vedno ko vidim kakšne številke, ali registrske tablice, rojstni datum, karkoli,.....vse seštejem, če pride ven liho število, vse pa seštejem na eno število se pravi 1,3,5,7,9.
- mojo posteljo spravljam samo jaz in nihče drug
- moja oblačila spravljam v omaro samo jaz
- ne maram, če si kdo pomerja moja oblačila, čevlje ali nakit
Če ne moreš pomagati, nagajaj. Važno je sodelovati...
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
*obsedena sem z redom in čistočo (skos si umivam roke, vedno se moram stuširat preden grem spat, nikoli ne oblečem iste majice/kavbojk 2x, soba mora niti brez pikice prahu-zato je Pronto proti prahu vedno na dosegu roke )
*zjutraj ko vstanem, je prva stvar ki jo naredim, da prižgem računalnik
*medtem ko si umivam zobe, mora obvezno tečt voda
*vedno štejem bele črte na prehodu za pešce
*če vidim rumenega golfa, se moram dotaknit nekoga in rečt baksus (baje prinaša srečo )
*ne prenesem, da nosim obleke od nekoga, če niso sveže in zlikane (prav tako zelooo nerada posojam svoje stvari)
*sporočila vedno pišem z eno roko
*vsako stvar ki je za v usta, najprej povoham
*budilko si vedno naštimam eno uro prej, da si lahko potem rečem :" u, še eno uro lahko spim"
*ko hodim se trudim da ne stopim na črte (omg, ko Monk)
*na busu sovražim stat, ker se mi tista držala gabijo v dno duše (za tak primer mam vedno s sabo čistilne robčke in takoj ko je možnost si grem umit roke) pa na vlaku mi je tud neprijetno sedet
*vse zvezke imam razporejene po barvah, vsaka snov je z namenom napisana z določenim kulijem
*velikokrat pojem, če poslušam muziko na mp3-ju
*na busu velikokrat pogledam čevlje tisith, ki vstopijo
*če je možnost, se vedno in povsod pogledam v ogledalo (pa tudi če sredi Čopove)
*zjutraj ko vstanem, je prva stvar ki jo naredim, da prižgem računalnik
*medtem ko si umivam zobe, mora obvezno tečt voda
*vedno štejem bele črte na prehodu za pešce
*če vidim rumenega golfa, se moram dotaknit nekoga in rečt baksus (baje prinaša srečo )
*ne prenesem, da nosim obleke od nekoga, če niso sveže in zlikane (prav tako zelooo nerada posojam svoje stvari)
*sporočila vedno pišem z eno roko
*vsako stvar ki je za v usta, najprej povoham
*budilko si vedno naštimam eno uro prej, da si lahko potem rečem :" u, še eno uro lahko spim"
*ko hodim se trudim da ne stopim na črte (omg, ko Monk)
*na busu sovražim stat, ker se mi tista držala gabijo v dno duše (za tak primer mam vedno s sabo čistilne robčke in takoj ko je možnost si grem umit roke) pa na vlaku mi je tud neprijetno sedet
*vse zvezke imam razporejene po barvah, vsaka snov je z namenom napisana z določenim kulijem
*velikokrat pojem, če poslušam muziko na mp3-ju
*na busu velikokrat pogledam čevlje tisith, ki vstopijo
*če je možnost, se vedno in povsod pogledam v ogledalo (pa tudi če sredi Čopove)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov