Vaše (nenavadne) navade

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
amital
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a amital » 17. Okt. 2006 0:59

hm, moja čudna navada: štetje črtic na zobih :oops: na sprednjih spodaj in zgoraj, grozna navada, ponavadi začnem zvečer pred računalnikom, po ene dveh minutah neham... čudna navada, nikoli ne končam na številki šest, me je strah te cifre iz grozljivk, tako da štetje vedno traja do deset oz. včasih dvakrat do pet :oops: izvira pa verjetno iz otroštva, ne vem :roll:
Uporabniški avatar
princesss
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a princesss » 18. Okt. 2006 17:53

Nikol in nikjer ne stopm v kad, predn je ne stuširam, pa čeprou je čista. :?
Perhaps we all give the best of our hearts uncritically.. to those who hardly think about us in return. /T. H. White/
Uporabniški avatar
Yanc
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Yanc » 23. Okt. 2006 12:49

revije in časopise vedno berem od zadaj naprej :D
Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 08. Nov. 2006 20:27

Zanč sm prov opazla, da vedno ko kam grem z avtom in se usedem za volan prvo pogledam koliko je ura in si do minute natančno zračunam v kolkem času bom na cilju. Pa tut, če mam več postankov za vse zračunam ob keri uri bom kam prišla... freaky :lol:
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 10. Nov. 2006 21:48

Jz sem pa ugotovila, da vedno, ko grem na cigareto, potem, ko jo ugasnem, čakam še eni 2 min, da vidim, da se ne bi slučajno kaj zakurlo, pa čeprav jo ugasnem na asfaltu :gruebel:
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a choco.cat » 10. Nov. 2006 23:18

-Če se peljem z busom, vedno sedim blizu šoferja v nasprotni smeri vožnje, da vidim vse ostale potnike :D
-Ko kuham, nemorem vzet soli iz solnice z 2 prstoma, vedno jo zajamem z žličko, ker pol maš sol za nohti in med prsti, iuu :? :heul:
-Vse ure mam 10min naprej prestavljene :wecker:
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 11. Nov. 2006 0:33

uf..jst mam zvečer predn grem spat celo ceremonijo :D
no najprej ugasnem računalnik, odprem okno da se prezrači, grem lulat, grem po mačke v kuhinjo, položim mačke na postlo, grem pit, ko pridm notr sobo, potegnem kabel od računalnika iz elektrike...Potem grem do akvarija dam ribam jest,se preoblečem v piđamo, grem do okna, ga zaprem, spustim roleto malo več kot do pol, grem do postle odgrnem postlo in obrnem deko na pravo stran, se usedem, se napol pokrijem z deko, se dvignem, zaprem luč-še prej prižgem tv, se pokrijem in uležem in božam mačke dokler ne zaspim...če ni mačkov zraven, sploh ne zaspim :D Vsak dan obvezno isto...Če ni, pol takoj študeram da bom mela drug dan slab dan in se tega bojim...tko da probam zmeri sto narest :lach:

-nikol obena lučka ne sme svett v sobi ko grem spat (ne od tvja, računanika modema, nič..) vse sklopim :D
-vedno predn gre spat pogleam na teletekst kok je točno ura
-zjutraj ko vstanem, vedno dam desno nogo na tla-vedno!! :D
-Ko kadim zmeri žvečim čigumi
-uživam ko em mačka liže po nosu :lach:
-ko jem in ko kakam, vedno berem časopis
-skos brišem ekranček od mobitela
-ko prečka cesto pred mano temen maček, zmeri plunem čez obe rame trikrat ker nevem ktera je prava za pljunit :D
-pljuvam vsepovsod ko vidim mačka, tud v avtu in to zahtevam tud od drugih
-vsak dan si najmanj dvakrat spucam ušesa z najmanj dvema palčkama v eno uho
-če lupčkam mucka morm oba isto, da ne bo kdo prikrajšan :D
-če piki lupčka en jošk, more še tadruzga da tadrug ne bo fouš :D

in še bi se našlo :D
Uporabniški avatar
black_mamba
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a black_mamba » 11. Nov. 2006 14:18

Vedno ko jem sendvič ga najprej pojem malo z ene strani potem pa obrnem in začnem na drugi strani. Najboljše pač pustim za na konec.

Pa pico tud vedno najprej pojem rob okrok, potem pa sredino :lol:
Sometimes I wanna cry, sometimes I wanna die, but sometimes I wanna live my fu**ing cruel life!
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Maudisa » 11. Nov. 2006 15:05

- če berem časopis ga začnem brat vedno od zadaj,medtem ko revije vedno od spredaj(začetka)
-ko hodim,mam skoraj vedno roke v žepu od kavbojk
-ko pridem od kod vedno jakno,bundo al pa jopco dam na posteljo šele zvečer v omaro
-zjutraj vedno prvo grem na wc se oblečem pol pa nazaj v kopalnico grem pa si operem zobe in obraz čeprav bi lahko to naredila že ko grem na wc
-če z mano ne spi moj pes mi to manjka

pa še marsikaj bi se najšlo :razz:
Uporabniški avatar
Yancha
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yancha » 18. Nov. 2006 23:15

Jaffa piškot pojem tko,da ga najprej okol obgrizem,potem pojem dol čokolado,pol tist pomarančni žele in nazadnje piškot :lol: . Vedno :D !
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cukr8 » 12. Feb. 2007 12:43

- opazila sem, da imam očitno vgrajen nekakšen 'brain-recorder', tako da si pogosto lahko zapomnim cele izseke svojega življenja (dogodki, pogovori, sprehodi, srečanja...) in si jih kasneje kadarkoli spet zavrtim nazaj in ponovno doživljam (tudi skupaj z občutki, ki so spremljali originalni dogodek) :) ... In sicer si jih lahko predvajam v poljubnem vrstnem redu, le posamezne delčke ali cel 'posnetek' itd. Fino je, če prej npr. nisem dobro 'ujela', kaj je kdo rekel, oz. česa nisem opazila, pa potem šele pri 'ponovitvi' pride za mano... Aja, ti 'posnetki' ostanejo shranjeni tudi, ko že mine več let...
- vedno s seboj nosim slamice za pitje (za vsak slučaj)
- nikoli ne nosim hlač (samo krila / obleke)
- imam posebne 'obrede', npr. v trenutku, ko odbije polna ura, z žvečilnimi gumiji, številkami... (OK, malo so čudni, ampak očitno delujejo)
- pred izpitom si ponavadi 'preslikam' zakon ali vsaj relevanten del zakona v spomin, tako da ga lahko med pisanjem prikličem nazaj v misli in ga 'berem' ter hkrati pišem cele romane oz. vsaj preverjam, ali sem kaj pozabila napisati... Pri tem mi pomagajo barve, s katerimi si zakon prej podčrtam, tako da potem med 'listanjem v mislih' takoj opazim pobarvane besede :clowm:
- dnevno popijem čudne količine zelenega čaja
- sem zasvojena s poslušanjem glasbe oz. lahko rečem, da imam 'sindrom radio' (ki ga je nekoč v neki svoji kolumni omenjala Sonja Javornik, če se ne motim), hehe: skoraj ves čas moram poslušati glasbo, hkrati pa skoraj nikoli ne zdržim pri poslušanju pesmi do konca (pa če mi je še tako všeč) in že mrzlično iščem kako drugo, meni še ljubšo pesem na drugi postaji... In če pri tem ugotovim, da sem zaradi poslušanja 'manj priljubljene' pesmi zamudila 'bolj priljubljeno' nekje drugje, sem grozno slabe volje... Iskanje in preklapljanje se pa nikoli ne konča...
- zadnje čase grem velikokrat spat z nogavičkami, česar prej nikoli nisem počela
- ne morem zaspati, če nimam ob postelji velike plastenke vode in škatle papirnatih robcev
- že od rojstva se vsako noč zelo velikokrat 'namerno' prebudim, da lahko uživam noč, mir oz. čas za počitek (parkrat se mi je pa zgodilo, da sem trdno spala vse do jutra, in sem bila potem zjutraj zelo jezna oz. sem se počutila 'ogoljufano', prikrajšano za noč :) )
- aja, pa mogoče malo nenavadna navada za žensko (ali pa tudi ne, kaj pa vem): venomer puščam dvignjeno desko straniščne školjke :oops:
- spat hodim ob čudnih urah, pa čeprav sem npr. ves čas doma (ob pol petih zjutraj ni tako nemogoča ura zame)
- še najbolje se zabavam, ko sem sama
- zelo veliko razmišljam oz. imam bogat domišljijski/notranji svet, tako da včasih pozabim, da vseh teh misli sploh nikomur nisem povedala, in se potem čudim, kako da ljudje tega ne vedo...
- veliko laže / bolj sproščeno se pogovarjam z ljudmi, starejšimi od sebe, kot pa z vrstniki
- tudi moje prehranjevalne navade so nekoliko nenavadne, a niso vredne posnemanja
Zadnjič spremenil cukr8, dne 09. Mar. 2007 21:48, skupaj popravljeno 4 krat.
Uporabniški avatar
Bluestocking
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 1. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Bluestocking » 12. Feb. 2007 20:25

- jaz tudi sladoled lučko pojem tako, da najprej olupim čokolado, šele nato začnem lizati sladoled
- pred izpiti ne smem piti FRUCA in poslušati albuma Thriller od Michaela Jacksona (v osnovni šoli, kadar sem pred testi ali spraševanjem pila fruca in poslušala Thriller, sem vedno dobila trojko in sem bila žalostna)
- nujno, ampak res nujno si moram roke umiti, ko šlatam denar ali se vozim z avtobusom, ker prav čutim svinjarijo na rokah, ko me grize
- izpite pišem lahko samo s črnim kulijem (tistim, ki ima na koncu bunkico)
- nobene papirnate vrečke ne morem stran vržti (zlasti od kakšnih special firm - Hugo Boss, M. Burani, ali pa na splošno takih, ki so full lepe ala rojstnodnevne). Doma imam res ogromno zbirko vrečk in jih sploh ne uporabljam, ker mi jih je škoda, ampak jih samo gledam, kot da sem narazstavi
- tudi določene cunje, ki so mi res ful ful lepe oz. za posebne priložnosti samo gledam, da se ne uničijo (znitkajo, da mi kakšn norc ne prižge s cigareto)
Zadnjič spremenil Bluestocking, dne 12. Feb. 2007 23:22, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 12. Feb. 2007 21:47

- Vedno shranim vse etikete ki jih poberem z novih oblačil... Škatla je že polna. :roll:
- Preden začnem jesti zajtrk, kosilo ali večerjo moram nujno nekaj popiti.
- Spise, eseje lahko pišem samo z nalivnim peresom. :?
- Mobi je vedno nastavljen na tiho... zato me je tudi tako težko dobiti.
- Preden grem spat rabim obvezno vodo in mobi na omarici poleg postle.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
classy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a classy » 12. Feb. 2007 21:50

freaky napisal/-a:Ulomkove črte in koreni morjo bit obvezno z ravnilom. :!:

Ja kok časa pa pol porabš :o pa ajde, ulomki že, sam koreni :eek: svaka ti čast :D
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 12. Feb. 2007 21:52

Kera zanimiva tema :D

Jaz pa:
-revijo vedno preberem od zadaj naprej (pojma nimam, zakaj)
-doma moram vedno jesti z enimi in istimi vilicami :roll:
-berem tako, da sedim na stolu in imam noge na pisalni mizi (no to mogoče niti ni tako čudno)

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov