Vaše (nenavadne) navade
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
princesss - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 10. 2004
Ko se pogovarjam po telefonu, morm obvezno skoz okno gledat, če pa ni okna (al sm pa uzuni), pa hodim okoli oz. se premikam.
Perhaps we all give the best of our hearts uncritically.. to those who hardly think about us in return. /T. H. White/
-
bubbles - Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2004
- Kraj: heaven
štejem požirke, stopnice, zebre na prehodu,
jaffa kekse jem tko, da najprjej pojem biskvit, potem čokolado dol poližem in na koncu pocmulim še tist želejček,
vedno morem spat pokrita (to je sploh mučno poleti, ko je že tko vroče),
če je posoda v stroju zložena grdo oz, nametana, jo lepo zložim,
na avtobusu čist zapadem v kake svoje domišljijske zgodbice in se po možnosti še na glas pogovarjam al pa režim
jaffa kekse jem tko, da najprjej pojem biskvit, potem čokolado dol poližem in na koncu pocmulim še tist želejček,
vedno morem spat pokrita (to je sploh mučno poleti, ko je že tko vroče),
če je posoda v stroju zložena grdo oz, nametana, jo lepo zložim,
na avtobusu čist zapadem v kake svoje domišljijske zgodbice in se po možnosti še na glas pogovarjam al pa režim
...just breathe...
-
angel_girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2006
- Kraj: Primorska
*se sama s sabo pogovarjam
*se velikokrat zgodi, da kar hočem jokat...iznenada, brez kakega razloga...
*ko se pogovarjam po telefonu, ne morem bit pri miru
*se velikokrat zgodi, da med umivanjem zob se sprehajam, grem po še kakšno stvar, ki jo rabim preden grem od doma...ker sem ponavadi zmeraj pozna
*med tuširanjem mam musko ful naglas, da jo slišim v kopalnico in si prepevam pol
*se velikokrat zgodi, da kar hočem jokat...iznenada, brez kakega razloga...
*ko se pogovarjam po telefonu, ne morem bit pri miru
*se velikokrat zgodi, da med umivanjem zob se sprehajam, grem po še kakšno stvar, ki jo rabim preden grem od doma...ker sem ponavadi zmeraj pozna
*med tuširanjem mam musko ful naglas, da jo slišim v kopalnico in si prepevam pol
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
- včeraj v Stični sem ugotovila, da kot prvo, ko vidim človeka, pogledam na njegov nos!
- da imam čudno navado, da si zapomnim registracijske številke, barve avta pa ne
- da imam čudno navado, da si zapomnim registracijske številke, barve avta pa ne
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
- bella**
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
- ne morem gledat špičastih stvari (freaky vem)
- ko mi zvoni mobitel, prvo ugasn zvok zvonenja in se nato javim
- cigareta nikoli ne skadim do konca
- vsakič, ko grem na letalo moram nujno pogledat un list na katerem piše kaj storiti v primeru nesreče (čeprov ga znam že na pamet)
- ko mi zvoni mobitel, prvo ugasn zvok zvonenja in se nato javim
- cigareta nikoli ne skadim do konca
- vsakič, ko grem na letalo moram nujno pogledat un list na katerem piše kaj storiti v primeru nesreče (čeprov ga znam že na pamet)
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
-Rada grizljam use gumjaste stvari, oz. pač take kot, je recimo na kuliju tista guma, da si ne obribaš prsta.
- nenormlano rada voham ediks al pa alkoholca. VEDNO kadar uporablam kaj od tega ga pou ure voham (nora sm na vonj bencina drugač )
- nenormlano rada voham ediks al pa alkoholca. VEDNO kadar uporablam kaj od tega ga pou ure voham (nora sm na vonj bencina drugač )
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
ancy007 - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 5. 2005
- Kraj: gorenjska
ja jst pa nimam tko ful čudnih navad, edin to da k se učim more bit obvezno neki pržgan, al stolp al pa tv, da ni čista tišina. pa recmo k nekoga spoznam ga čist prečekiram da nekak na hitrco ocenim kakšen je.mogoče za nekatere je moja čudna navada ta, da sobe nikol ne znam pospravt čist, k mam v moji sobi zlo rada nered, ampk k pa pišem zapiske na faxu, tm pa more bit nek red (naslovi vsak na svoji strani,za pisat da ne menjam preveč barv, naslovi pa obvezno morjo bit v barvah itd)
-
pikica83 - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 11. 2004
- Kraj: Celje
--> Če kdo slučajno začne kej pet, si morm potem tud jst tisto pesem odpet CELO, ali pa vsaj do tam ko znam, pa če slučajno reče kdo kak stavek al pa dvebesedi skupi, pa da se spomnim jst zarad tega na kako pesem, si jo morm odpet, freaky
--> Zlaganje, ful rada zlagam, pa vedno more bit tist kar zlagam u nulo zložen, če ne morm še enkrat zložit vsak k pride k men pa vid omaro, reče ti si nora, kok lahk tak zlagaš, ko v vojski pol pa a maš kej časa, da še men zložiš
--> Na avtobusu, pa tak če nimam kej za delat vedno štejem stvar, ki jih je več. Naprimer kake črte, al pa rožice na zavesah...
--> Ful sem zbirčna glede kulijev
--> Zlaganje, ful rada zlagam, pa vedno more bit tist kar zlagam u nulo zložen, če ne morm še enkrat zložit vsak k pride k men pa vid omaro, reče ti si nora, kok lahk tak zlagaš, ko v vojski pol pa a maš kej časa, da še men zložiš
--> Na avtobusu, pa tak če nimam kej za delat vedno štejem stvar, ki jih je več. Naprimer kake črte, al pa rožice na zavesah...
--> Ful sem zbirčna glede kulijev
Nič ni tako dragoceno, kot tisti del tebe, ki je v drugih in tisti del drugih, ki je v tebi.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov