Vaše (nenavadne) navade
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*ClaUdYka* - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 5. 2006
- Kraj: Fikšinci :)
-skoraj nikoli ne pospravim za sabo
-dajem klice ker nočem zapravljat svojih denarjev
-z fanti ne telefoniram ampak pišem sms-e
-skoro vsakih 3min grem pogledat svojo grozno barvo las kero mi je frizerka zafušala pa sem full žalostna (grem ju3 nazaj)
-preveč se sekiram za nepomembne stvari
-revijo najprej prelistam nato pogledam slike šele nato začnem brati
-štejem korake ko hodim (sama)
-dajem klice ker nočem zapravljat svojih denarjev
-z fanti ne telefoniram ampak pišem sms-e
-skoro vsakih 3min grem pogledat svojo grozno barvo las kero mi je frizerka zafušala pa sem full žalostna (grem ju3 nazaj)
-preveč se sekiram za nepomembne stvari
-revijo najprej prelistam nato pogledam slike šele nato začnem brati
-štejem korake ko hodim (sama)
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
Uf, nevem, če so to ravno nenavadne navade, ampak:
-vedno, ko berem kakšno knjigo, si v glavi vrtim že film
-ko sedim kje na kavici (sama), si rada zmišljujem zgodbe o ljudeh (ubistvu ga samo uporabim kot lik)
-kadar pišem kakšne zgodbe, jih vedno probam ''uprizorit'' (npr., če x potisne y iz okna, se mečem z lojtre na posteljo)
-skoraj vedno, ko sem sama doma, zašpilam kak film
-vedno, ko berem kakšno knjigo, si v glavi vrtim že film
-ko sedim kje na kavici (sama), si rada zmišljujem zgodbe o ljudeh (ubistvu ga samo uporabim kot lik)
-kadar pišem kakšne zgodbe, jih vedno probam ''uprizorit'' (npr., če x potisne y iz okna, se mečem z lojtre na posteljo)
-skoraj vedno, ko sem sama doma, zašpilam kak film
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
majaoko - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 7. 2006
- Kraj: okolica ljubljane
Jz pa non stop neki štejem in probavam tok istih stvari naštet, da se konča na okorgli številki. Al kvadrate na tleh, al stvari k so na banji zložene, drevesa ob cesti... U glavnem še sama seb sm čudna ampak ne morem nehat. Fora pa je v tem, da mam matematiko tak šus, da že 3 leta delam zadn letnik
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
*tenisačica* napisal/-a:-skoraj vedno, ko sem sama doma, zašpilam kak film
- Jaaa, jst tud
Sm mislna da sem edina ki to počne. Učasih si kr izmislim eno vlogo in jo pol zašpilam. Baje mam kr igralskega talenta
- Drgač pa ful rada sama sabo v angleščini govorim.
- Ko grejo avti mem ful rada gledam registrske tablice, da vidim iz kje prihajajo.
- Če mi je kšn tip ušeč se zmeri delam 'hladno' in ga ignoriram.
- Pomarančo nikoli ne lupim ampak jo z nožem na koščke izrežem. V obliki lunce.
- Predno se postavim v trgovini v vrsto vedno pogledam v denarnico, da slučajno nisem denar pozabla.
- Zmeri fuul počasi jem. K miš.
- Ko zaklepam stanovanje, ključ vedno obrnem samo enkrat.
- Zmeri ful postrani sedim. Ni šans da sedim čist zravnano.
Drgač pa ful zanimivo kaj ljudje vse počnemo ko smo sami in nismo opazovani :D
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Ena je napisala, da u trgovini kr preleti stvari in pol nč ne najde. Ja, sm se spounala, da tut jz to delam
Pol me pa jezi ko ma kaka koelgica kero dobro stvar, uprašam kje je kupla. Ja, itak v uni trgovini kjer sm tut jz "gledala".
Pol me pa jezi ko ma kaka koelgica kero dobro stvar, uprašam kje je kupla. Ja, itak v uni trgovini kjer sm tut jz "gledala".
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
renatka_ napisal/-a:* kadar jem recimo čips (vedno ga jem s papriko, al pa kisla smetana+čebula) ga morm prej polizat. da poližem tisto sol in use dol, pol ga pa pojem
to tut jst delam
drgač pa še:
*predem gremspat si zmeraj zmislm kakšno zgodbo, kjer itak tut jst not nastopam...večinoma love story ...
*kadar sem sama doma, si dam radijo čist do konca in na hodniku plešem z metlo pa pojem vanjo
*ko gledam tv sem zmeraj pokrita z odejo...in to čist zmerej
-
MissBitch - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 7. 2004
- Kraj: *med zemljo in zrakom*
drgač pa še:
*predem gremspat si zmeraj zmislm kakšno zgodbo, kjer itak tut jst not nastopam...večinoma love story ...
jaz tud to delam!!
-čez prehod hodim vedno samo po belih črtah, nikoi ne stopim na nepobarvan del ceste
-cigaret moram vedno najprej z filtrom 'udariti' na mizo, predno ga prižgem
-zastavice na forumu na neprebranih temah morajo bit obvezno rumene (včasih če se ne prijavim niso) če niso sem čist tečna
-vedno si zapomnim, na kateri strani sem ostala v knjigi in jo pol zaprem...
-avte od kolegov poznam po registerskih, nikoli ne pogledam kdo je v avtu, vedno registersko, s tem, da ne poznam, naše domače registerske
-pogovore na msnu shranjujem in če je kakšen pogovor zanimiv/dvoumen.. ga prebiram še pa še
-pri biljardu mam odpor do praznih žogic, in če so prazne slučajno moje sem že naprej prepričana da bom zgubla
-v gostilni vedno sedim za isto mizo
v soboto in nedeljo po kosilu grem vedno spat
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
ne vem če so ravno čudne... so pa moje navade :
... kadar sem na računalniku se vedno vrtijo nadaljevanke Sex v mestu (na tiho-kadar kaj delam, na glas- ko ne delam)
... rada se vozim sama z busi, tramvaji, železnico ... kjer je več ljudi na enem mestu in prvo poiščem starejšo populacijo 50+ in si predstavljam kak izraz imajo na obrazu, ko doživijo orgazem (posledično kdaj padem v totalen smeh ...)
... rada opazujem ljudi in si predstavljam kakšno življenje, osebnost kdo ima in včasih (s prijateljem) si ustvariva celo namišljeno življenje x osebe
... vsako jutro popijem kozarec tople vode, potem moram obvezno pojest čokolado, da pridem k sebi
... ko jem kosilo, večerjo ... moram vedno začeti prvo z desertom
... kadar se ne morem odločit na liske napišem opcije in potem žrebam ... ne glede ali se moram odločit kakšno pico si bom naročila ali katera stvar mi lepše paše. (včasih grem 3 od 3)
... to je vse kar mi je trenutno padlo na pamet
... kadar sem na računalniku se vedno vrtijo nadaljevanke Sex v mestu (na tiho-kadar kaj delam, na glas- ko ne delam)
... rada se vozim sama z busi, tramvaji, železnico ... kjer je več ljudi na enem mestu in prvo poiščem starejšo populacijo 50+ in si predstavljam kak izraz imajo na obrazu, ko doživijo orgazem (posledično kdaj padem v totalen smeh ...)
... rada opazujem ljudi in si predstavljam kakšno življenje, osebnost kdo ima in včasih (s prijateljem) si ustvariva celo namišljeno življenje x osebe
... vsako jutro popijem kozarec tople vode, potem moram obvezno pojest čokolado, da pridem k sebi
... ko jem kosilo, večerjo ... moram vedno začeti prvo z desertom
... kadar se ne morem odločit na liske napišem opcije in potem žrebam ... ne glede ali se moram odločit kakšno pico si bom naročila ali katera stvar mi lepše paše. (včasih grem 3 od 3)
... to je vse kar mi je trenutno padlo na pamet
-
motorola - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 7. 2006
okej moje navade:
* vedno hodim po notranji strani pločnika - nikoli ob cesti
* prav tako najlažje zaspim na trebuhu in ob steni (oz. pač da je nekaj za ziher na tisti strani)
* vedno štejem vagone od vlaka
predn grem spat, poravnam copate (muca copatarica)
* cajtnge itak berem od zadaj naprej (pa vedno najprej preberem vse priloge, šele potem vse ostalo)
* imam določeno zaporedje pri obiskovanju spletnih strani
* poigravam se s tlakovci, se pravi, da jih preskakujem, pa nasploh vedno gledam v tla, ko hodim po cesti (in pol koga spregledam)
* že od malega imam svojo žlico in nikoli ne jem z drugo žlico, niti ne pustim, da bi kdo drug jedel z mojo
* če recimo jem-o kje veni (samopotrežna restavracija) na koncu vedno menjam pribor, se pravi da dam svojo vilico na drug krožnik in iz drugega krožnika vilico še sebi
* zadnje čase se pogovarjam sama s seboj - kar na cesti in ne najbolj potiho
* na avtobusu sedim vedno ob oknu, ker drugače mam filing, da bom v ovinku padla s sedeža
* vedno hodim po notranji strani pločnika - nikoli ob cesti
* prav tako najlažje zaspim na trebuhu in ob steni (oz. pač da je nekaj za ziher na tisti strani)
* vedno štejem vagone od vlaka
predn grem spat, poravnam copate (muca copatarica)
* cajtnge itak berem od zadaj naprej (pa vedno najprej preberem vse priloge, šele potem vse ostalo)
* imam določeno zaporedje pri obiskovanju spletnih strani
* poigravam se s tlakovci, se pravi, da jih preskakujem, pa nasploh vedno gledam v tla, ko hodim po cesti (in pol koga spregledam)
* že od malega imam svojo žlico in nikoli ne jem z drugo žlico, niti ne pustim, da bi kdo drug jedel z mojo
* če recimo jem-o kje veni (samopotrežna restavracija) na koncu vedno menjam pribor, se pravi da dam svojo vilico na drug krožnik in iz drugega krožnika vilico še sebi
* zadnje čase se pogovarjam sama s seboj - kar na cesti in ne najbolj potiho
* na avtobusu sedim vedno ob oknu, ker drugače mam filing, da bom v ovinku padla s sedeža
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov