Vaše (nenavadne) navade
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- rastalove
- Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 10. 2005
* vedno kadar grem na wc, preden potegnem vodo, špuknem (u školko itak!)
* če v sobi ni nobenga, mora biti luč obvezna ugasnjena!!!
* u knjigi vedno preberem zadnjo stran, šele nato jo začnem brat
* nikol ne marat sedet na vogalu
* ne maram hodit zadnja u vrsti
* ne maram hodit po travi, ker lahk kako žvalco ubijem s svojo težo!
* ne maram govorit po telefonu, rajš mam sms-e
pa še bi se najdlo...
* če v sobi ni nobenga, mora biti luč obvezna ugasnjena!!!
* u knjigi vedno preberem zadnjo stran, šele nato jo začnem brat
* nikol ne marat sedet na vogalu
* ne maram hodit zadnja u vrsti
* ne maram hodit po travi, ker lahk kako žvalco ubijem s svojo težo!
* ne maram govorit po telefonu, rajš mam sms-e
pa še bi se najdlo...
Zadnjič spremenil rastalove, dne 04. Avg. 2006 11:42, skupaj popravljeno 1 krat.
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
SIEENA napisal/-a:Iz dolgčasa jem šumeče tablete al pa cedevito kr z žlico.
Hm, tut jaz sem včasih fuul cedevite pojedla z žlico .. Al pa kr na roko/v pokrovček stresla pa pojedla/polizala. Sam to dost ljudi dela .. Oz. enkrat na eni tekmi nas je blo vsaj ene 5 takih, k smo si cedevito kr podajal ..
Pa včasih sem se špilala, pa sem si natočila v kozarec vodo, pa vzela žličko pa cedevito pa sem dala cedevito na žličko, jo potopila mejčkn v vodo, gledala, kako se je mejčkn raztopila oz. dala čist mejčkn vode, tko da je blo mal mokro, pa pol pojedla. Friki.
Zdej jem pa z žlico nutello al pa med. Brez česarkoli. Sam pol tkole čist preveč zmažem.
Hm, jz pa na wc-ju ne pljuvam, tko k rastalove, ampak si pa skor vedno še nos obrišem. Ne vem zakaj.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
Dančy - Debatorica
- Na forumu od: 3. 7. 2005
- Kraj: tu in tam
-vaskič ko grem na wc, iz omarice vzamem palčko za ušesa in z njo vrtam po njih...mam ušesa čista ko 100 mater
-revijo vedno najprej na hitro prelista, pogledam slikice, šele nato začnem z branjem
- pri knjigi vedno zadnjo stran najprej preberem, nato začnem šele z branjem
-najhujša je pa ta...da med pogovorom, sogovornika VEDNo popravljam...kao neki slovnično!!! uf to mi gre pa ful na živce, ampak ne morem preko sebe
-pa ta, da med vožnjo komendiram voznika...joooojj :unknown:
-revijo vedno najprej na hitro prelista, pogledam slikice, šele nato začnem z branjem
- pri knjigi vedno zadnjo stran najprej preberem, nato začnem šele z branjem
-najhujša je pa ta...da med pogovorom, sogovornika VEDNo popravljam...kao neki slovnično!!! uf to mi gre pa ful na živce, ampak ne morem preko sebe
-pa ta, da med vožnjo komendiram voznika...joooojj :unknown:
Misli pozitivno....
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
[quote="rastalove"] * vedno kadar grem na wc, preden potegnem vodo, špuknem (u školko itak!) [quote]
hehe... js tudiiiiiiiiiiiiiii
*pa ko obešam perilo na vrvico, morajo biti kljukice za en kos perila VEDNO enake barve
*grizem svinčnik
*zavijam z očmi, če mi kaj ne paše
*vedno hočem imet zadnjo besedo....
hehe... js tudiiiiiiiiiiiiiii
*pa ko obešam perilo na vrvico, morajo biti kljukice za en kos perila VEDNO enake barve
*grizem svinčnik
*zavijam z očmi, če mi kaj ne paše
*vedno hočem imet zadnjo besedo....
My dreams are my reality...
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
*Če se kam odpravim, imam na desni roki obvezno samo en prstan, ki ga izberem glede na barvo obačil.
*Kadar gledam napet film, si praskam mozolje in hrastice po obrazu (ko se zasačim, sicer neham, ampak zasačim se večkrat).
Večkrat si predstavljam določene situacije v katerih sodelujem in se na glas pogovarjam z namišljeno osebo (recimo, če me čaka kakšen pomemben razgovor, ga parkrat naglas zvadim (tudi med potjo si ga ponavljam in skušam imet usta čimbolj zaprta), al se pa kej zasanjam in se pogovarjam recimo v angleščini ).
*Po večjem obroku vedno pojem še nekaj sladkega.
*Ko sem na javnih mestih in se dotikam predmetov, ki so v javni uporabi (štange na avtobusih, vozički in košarce v trgovinah, kljuke na WCjih..) imam še ves čas, dokler si ne umijem rok, to v glavi (ker se mi gabi) in se ne dotikam face.
*Full rada pojem, plešem, se zviram in se pačim pred ogledalom.
*Ko telefoniram, vedno čečkam na kakšen papirček, ki je na mizi. Ponavad rišem rožice, al pa kocke.
*Vsakič, ko rabim več kot 2 stvari iz trgovine, si v mobitelu shranim spisek vseh, ker me trgovine toook zmedejo, da vedno kupim tisto, kar ni blo v načrtih...
*Ne morm živet brez copatov
*Kadar gledam napet film, si praskam mozolje in hrastice po obrazu (ko se zasačim, sicer neham, ampak zasačim se večkrat).
Večkrat si predstavljam določene situacije v katerih sodelujem in se na glas pogovarjam z namišljeno osebo (recimo, če me čaka kakšen pomemben razgovor, ga parkrat naglas zvadim (tudi med potjo si ga ponavljam in skušam imet usta čimbolj zaprta), al se pa kej zasanjam in se pogovarjam recimo v angleščini ).
*Po večjem obroku vedno pojem še nekaj sladkega.
*Ko sem na javnih mestih in se dotikam predmetov, ki so v javni uporabi (štange na avtobusih, vozički in košarce v trgovinah, kljuke na WCjih..) imam še ves čas, dokler si ne umijem rok, to v glavi (ker se mi gabi) in se ne dotikam face.
*Full rada pojem, plešem, se zviram in se pačim pred ogledalom.
*Ko telefoniram, vedno čečkam na kakšen papirček, ki je na mizi. Ponavad rišem rožice, al pa kocke.
*Vsakič, ko rabim več kot 2 stvari iz trgovine, si v mobitelu shranim spisek vseh, ker me trgovine toook zmedejo, da vedno kupim tisto, kar ni blo v načrtih...
*Ne morm živet brez copatov
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
Zgodila se mi je obupna stvar. Nekaj dni nazaj sem pozabila, katero nogo si moram najprej namazat s Plasticityjem. Potem ko sem pol ure razmišljala o tem, sem se pač čez pet minut namazala še enkrat v nasprotnem vrstnem redu. In zdaj si pišem vsak dan, s katero nogo sem začela.
Enako je pri vajah. Zdaj je vse zapisano.
Drugače pa...
Vsak dan, ko vstanem, se stehtam. Trikrat. Za vsak slučaj. In to ne na istem mestu.
Potem si izmerim obseg bokov, pasu, prsi. Potem obseg stegna. Obseg meč. Obseg zgornjega dela roke.
Preden pojem prvi obrok, moram nujno popiti vsaj liter in pol čaja, drugače mi je slabo.
Enako je pri vajah. Zdaj je vse zapisano.
Drugače pa...
Vsak dan, ko vstanem, se stehtam. Trikrat. Za vsak slučaj. In to ne na istem mestu.
Potem si izmerim obseg bokov, pasu, prsi. Potem obseg stegna. Obseg meč. Obseg zgornjega dela roke.
Preden pojem prvi obrok, moram nujno popiti vsaj liter in pol čaja, drugače mi je slabo.
-
Dirty - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 1. 2005
-revijo najprej prelistam šele potem preberem, začnem zadaj
-kar naprej grizem in neki kvačkam s tisto kožo okol nohtov
-nos si brišem samo na wcju
-tud če se full najem pr kosilu moram obvezno pojest še neki sladkega
-k gledam grozljivke, mam roke čez oči pustim si sam eno mičkeno luknco da čez vidm(kera logika)
-k se tuširam si v banjo vedno natočim mal vode, ker ne maram stat na mrzlem...
-kar naprej grizem in neki kvačkam s tisto kožo okol nohtov
-nos si brišem samo na wcju
-tud če se full najem pr kosilu moram obvezno pojest še neki sladkega
-k gledam grozljivke, mam roke čez oči pustim si sam eno mičkeno luknco da čez vidm(kera logika)
-k se tuširam si v banjo vedno natočim mal vode, ker ne maram stat na mrzlem...
I'm a bad girl and bad girls do bad things...
- nogica
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 9. 2004
Js mam pa še to navado, da medtem, ko kaj jem in mi pade na tla- hrano vedno poberem s tal in normalno pojem. Recmo kašni piškoti, čips ... ne vem zakaj to delam, pa sploh se ne morm ddvadt. Sick
you've gotta try a little bit harder.
that simpy wasn't good enough.
to make us proud.
that simpy wasn't good enough.
to make us proud.
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
Dirty napisal/-a:Aja pa še to.Kamorkol v stanovanju grem, pol vedno pustim prižgano luč.Se pravi, ne ugašam luči za sabo.heh
No, ja... To počnem tudi sama, ampak se mi zdi, da tu ne gre več za 'nenavadno navado', kot je bilo mišljeno v osnovi, ampak bolj za grdo razvado, lenobo, raztresenost al karkoli že ...
Sploh so se pa tele 'nenavadne navade' že tako razbohotile na spiskih, da se mi zdi, da je vmes že precej zadev, ki sploh ne sodijo več zraven... Prejle sem npr. na nekaterih seznamih prebrala, da nekdo vedno zjutraj jé zajtrk, nekdo drug pa čez dan pije vodo - vsaj 2l na dan... Hm, to so pač normalne, zdrave navade, ne pa kake posebnosti ? Če pa so, potem pa še dodajam par svojih: hodim po dveh nogah in vsako noč par ur spim...
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
cukr8, saj imaš kar prav ... Ampak potem rabimo še temo za dobre/slabe/čudne navade, kar bi spet bilo preveč.
Jaz imam zadnje čase eno navado, ki bolj spada med slabe kot nenavadne, pa vseeno ... Zelo rada namreč komentiram vožnjo drugih. Saj vem, da ne vozim briljantno, ampak imam vedno tako srečo, da se pred mano znajdejo taki vozniki, ob katerih mi gre na bruhanje ali pa sem ves čas v skrbeh, da bodo storili nekaj neumnega in povzročili nesrečo.
Še nekaj sem se spomnila ... V pomivalni stroj dajem samo tiste nože, ki so celi kovinski, tustih z lesenim ali prastičnim držalom pa ne (tudi če so iste velikosti ali manjši od kovinskih). Weird me ...
Jaz imam zadnje čase eno navado, ki bolj spada med slabe kot nenavadne, pa vseeno ... Zelo rada namreč komentiram vožnjo drugih. Saj vem, da ne vozim briljantno, ampak imam vedno tako srečo, da se pred mano znajdejo taki vozniki, ob katerih mi gre na bruhanje ali pa sem ves čas v skrbeh, da bodo storili nekaj neumnega in povzročili nesrečo.
Še nekaj sem se spomnila ... V pomivalni stroj dajem samo tiste nože, ki so celi kovinski, tustih z lesenim ali prastičnim držalom pa ne (tudi če so iste velikosti ali manjši od kovinskih). Weird me ...
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
* kadar jem recimo čips (vedno ga jem s papriko, al pa kisla smetana+čebula) ga morm prej polizat. da poližem tisto sol in use dol, pol ga pa pojem
* vedno ko jem morm skor vsak grižljaj poplaknit s pijačo
* rada grizem ščetine zobne krtačke
* ful rada "grizljam" lubijovo brado (kr ma ponavadi ene pou cm-1cm dolge kocine al na bradi al pa po celem)- sam to je itak u bistvu enako ko one ščetine od zobne krtačke
* vedno ko jem morm skor vsak grižljaj poplaknit s pijačo
* rada grizem ščetine zobne krtačke
* ful rada "grizljam" lubijovo brado (kr ma ponavadi ene pou cm-1cm dolge kocine al na bradi al pa po celem)- sam to je itak u bistvu enako ko one ščetine od zobne krtačke
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov