Vaše (nenavadne) navade
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
-zutrej ko vstanem moram it nujno na wc-še grem najprej v kopalnico pa pol na wc me čez pol ure spet mudi
-zutrej tkoj eno kavico v gostilni pred šolo
-ko pridem domov tkoj v trneirko in nažgat računalnik
-ko jem zmeri berem zravn
-pred spanjem obvezno wc
-na msn morjo bit ikonce tavelke in slikce se morjo videt
-zapomnem so vse datume&številke(registerske tut) - ampk matematka mi je pa španska vas
-zmer pridem prekmal pa na vlak npr čakam tut po 15 min čeporu mam želežniško postajo 20 m pred bajto
-zmer moram med pr seb 4 labelle-različne...čist znorim če je kaka manj
-in še in še mojih traparij
-zutrej tkoj eno kavico v gostilni pred šolo
-ko pridem domov tkoj v trneirko in nažgat računalnik
-ko jem zmeri berem zravn
-pred spanjem obvezno wc
-na msn morjo bit ikonce tavelke in slikce se morjo videt
-zapomnem so vse datume&številke(registerske tut) - ampk matematka mi je pa španska vas
-zmer pridem prekmal pa na vlak npr čakam tut po 15 min čeporu mam želežniško postajo 20 m pred bajto
-zmer moram med pr seb 4 labelle-različne...čist znorim če je kaka manj
-in še in še mojih traparij
- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
Ko pišem novo pesem:
*ne listam zvezka tako da vidim stare pesmi - vedno najdem zadnjo prazno stran z zadnje strani, ker nočem, da bi zagledala kakšno besedo iz katerekoli prejšnje pesmi. Če jo zagledam, s pisanjem počakam kakšno uro.
*prvi akord vedno izberem in zaigram z zaprtimi očmi, tako da ne vem, katerega bom zaigrala
*potem ko napišem prvo kitico in prvi refren, vedno še enkrat zaigram oboje skupaj in šele potem nadaljujem
*vedno začnem pisati na desni strani obeh strani (ko je zvezek odprt) in nadaljujem na levi
*ne listam zvezka tako da vidim stare pesmi - vedno najdem zadnjo prazno stran z zadnje strani, ker nočem, da bi zagledala kakšno besedo iz katerekoli prejšnje pesmi. Če jo zagledam, s pisanjem počakam kakšno uro.
*prvi akord vedno izberem in zaigram z zaprtimi očmi, tako da ne vem, katerega bom zaigrala
*potem ko napišem prvo kitico in prvi refren, vedno še enkrat zaigram oboje skupaj in šele potem nadaljujem
*vedno začnem pisati na desni strani obeh strani (ko je zvezek odprt) in nadaljujem na levi
- >Blondie<
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 2. 2006
[quote="Petra5"]mOja čudna navada, da vem za vse registerske tablce kam spadajo
..jz isto! prou obvladam use grbe na tablicah in pol vedno ko se vozim gledam registracije in ugotavlam kam pašejo..
pa še par drugih mam:
- ponoči grem obvezno najmanj 3krat na wc..pa ne da bi me tiščalo, očitno je to že čist stvar navade..pa ponavadi je to vedno ob istih urah
- na izpite mam vedno sabo eno milo, ki sm ga uzela v enem hotelu, enkrat ko sva bla z bivsim lubijem na morju, pač sm prepričana, da mi srečo prinaša
- med vožnjo se obvezno "pogovarjam" z drugimi vozniki, ponavadi se kregam kako vozjo
- pa še ena mal bol čudna..ko hodm po pločniku pa se približujem prehodu in vidim da gori zelena, si zamislim eno stvar al pa eno željo in potem če mi še rata pridit čez tisto zeleno, vrjamem da to pomeni, da se bo stvar uresničila, če pa že gori rdeča in se moram ustavt, pol se ne bo..
..jz isto! prou obvladam use grbe na tablicah in pol vedno ko se vozim gledam registracije in ugotavlam kam pašejo..
pa še par drugih mam:
- ponoči grem obvezno najmanj 3krat na wc..pa ne da bi me tiščalo, očitno je to že čist stvar navade..pa ponavadi je to vedno ob istih urah
- na izpite mam vedno sabo eno milo, ki sm ga uzela v enem hotelu, enkrat ko sva bla z bivsim lubijem na morju, pač sm prepričana, da mi srečo prinaša
- med vožnjo se obvezno "pogovarjam" z drugimi vozniki, ponavadi se kregam kako vozjo
- pa še ena mal bol čudna..ko hodm po pločniku pa se približujem prehodu in vidim da gori zelena, si zamislim eno stvar al pa eno željo in potem če mi še rata pridit čez tisto zeleno, vrjamem da to pomeni, da se bo stvar uresničila, če pa že gori rdeča in se moram ustavt, pol se ne bo..
Shit happens..mostly to me, so don't worry..
-
*slatka* - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: v pravljici*
* ko si doma delam kakav, najprej probam nekaj žlic mleka s sladkorjem, šele pol dodam tut kakav
* ko berem časopis najprej preberem prvo stran, pol zadnjo, šele pol odprem časopis...
* zjutraj, ko vstanem se moram nujno pretegnt
* nikol nism za računalnikom, če nimam pržgane muske
* skor od vseh sorodnikov vem na pamet njihove registrske
* na živce mi gre, če nimam pospravlene pisalne mize, ampak sm učas tok lena, da se mi je ne da pospravlat
* ko sm na wc-ju se skor vedno igram z mobitelom
* ko berem časopis najprej preberem prvo stran, pol zadnjo, šele pol odprem časopis...
* zjutraj, ko vstanem se moram nujno pretegnt
* nikol nism za računalnikom, če nimam pržgane muske
* skor od vseh sorodnikov vem na pamet njihove registrske
* na živce mi gre, če nimam pospravlene pisalne mize, ampak sm učas tok lena, da se mi je ne da pospravlat
* ko sm na wc-ju se skor vedno igram z mobitelom
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
-
avalon - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 3. 2005
- Kraj: Ljubljana
jest pa nikakor ne morem naredit prvega ugriza v jabolko. sem sposobna gledat tist nerečni jabček 2 ure, ker enostavno mam eno fobijo pred prvim ugrizom ne vem od kje, ne vem od kdaj, ne vem zakaj
Smile. It’s The Second Best Thing You Can Do With Your Lips.
-
Tr|n|ty - Debatorica
- Na forumu od: 17. 2. 2006
- Kraj: soncna dolina
jst mam pa ene navade podobne, kot jih ima kar nekaj deklet tuki
* Tud jst si vcas recem, da ce se na primer vrata zaprejo, prej ko jst pridem do 5. stopnice, me ne bo poklicu, mislm
* zdej ne vec tolk, ampak vcasih sem kaksne besedne zveze, ki so mi omevale po glavi, uredila po zlogih, tako, da se je lepo seslo, recimo: "jaz in ti - ja-zi-nt-i (in ker se ne sezide, nadaljujem) ij-az-in-ti, huraaaa, zdej se pa sezide
* tud jaz na msnj-ju najprej tolk casa klikam, da se lepo vidijo vse slikice
.. pa se kej bi se nasl, sam se trenutno ne spomnim
* Tud jst si vcas recem, da ce se na primer vrata zaprejo, prej ko jst pridem do 5. stopnice, me ne bo poklicu, mislm
* zdej ne vec tolk, ampak vcasih sem kaksne besedne zveze, ki so mi omevale po glavi, uredila po zlogih, tako, da se je lepo seslo, recimo: "jaz in ti - ja-zi-nt-i (in ker se ne sezide, nadaljujem) ij-az-in-ti, huraaaa, zdej se pa sezide
* tud jaz na msnj-ju najprej tolk casa klikam, da se lepo vidijo vse slikice
.. pa se kej bi se nasl, sam se trenutno ne spomnim
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Jst mam tud par čudnih navad:
*predno se grem učit pospravim sobo
*vsako soboto obvezno totalko naredim s čiščenjem po sobi
*ko zjutraj ostanem najprej 24ur,cosmo,...
*ko zjutraj ustanem grem vedno (razen pozimi) na balkon
*časopis pregledam podrobno od začetka do konca šele potem grem temeljito brat zanimive članke
*na wc morm vedno nekaj brat
*vsako jutro postelem posteljo
*ko se vsedem v avto najprej naštimam radio
*ko sem sovoznik gledam registrske tablice in gledam kaki avti so in od kod prihajajo
*zjutraj ko ustanem obvezno popijem en kozarec vode
*zelo rada mam paštetzo in sir gor
*vsako hrano preden jo začnem jesti povonjam
Pa še kaj bi se našlo.
*predno se grem učit pospravim sobo
*vsako soboto obvezno totalko naredim s čiščenjem po sobi
*ko zjutraj ostanem najprej 24ur,cosmo,...
*ko zjutraj ustanem grem vedno (razen pozimi) na balkon
*časopis pregledam podrobno od začetka do konca šele potem grem temeljito brat zanimive članke
*na wc morm vedno nekaj brat
*vsako jutro postelem posteljo
*ko se vsedem v avto najprej naštimam radio
*ko sem sovoznik gledam registrske tablice in gledam kaki avti so in od kod prihajajo
*zjutraj ko ustanem obvezno popijem en kozarec vode
*zelo rada mam paštetzo in sir gor
*vsako hrano preden jo začnem jesti povonjam
Pa še kaj bi se našlo.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Ange|ina - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 8. 2004
- Kraj: Pred tipkovnico in ekranom :)
- časopise in revije berem od zadaj proti začetu
- stikala za luči morajo obvezno biti obrnjena v isto smer
- ovitki od čigumija.. bože ne daj da se kdo tika.. grrr
- ne maram da se različna hrana na krožniku dotika med sabo, raj ne bom jedla
- jem različne vrste solat, ampak nikakor ne naenkrat (mešane npr.)
- v kavo ne smem strest cele vrečke RJAVGA sladkorja.. belga ne maram več..
- res ne maram mapc v windowsih k se nardijo po defaultu (npr v favoritsih LINKS al pa v mojih dokumentih MOJA GLASBA.. grrr) in jih skos brišm.. pa vem da se bojo koj vrnile.. pa vsen
- če se udarm v eno roko, me mot ker me ne boli še druga
Angie
- stikala za luči morajo obvezno biti obrnjena v isto smer
- ovitki od čigumija.. bože ne daj da se kdo tika.. grrr
- ne maram da se različna hrana na krožniku dotika med sabo, raj ne bom jedla
- jem različne vrste solat, ampak nikakor ne naenkrat (mešane npr.)
- v kavo ne smem strest cele vrečke RJAVGA sladkorja.. belga ne maram več..
- res ne maram mapc v windowsih k se nardijo po defaultu (npr v favoritsih LINKS al pa v mojih dokumentih MOJA GLASBA.. grrr) in jih skos brišm.. pa vem da se bojo koj vrnile.. pa vsen
- če se udarm v eno roko, me mot ker me ne boli še druga
Angie
Aye papi eres tan grande y tan duro, Y me lo da tan bueno, Tu eres mi pecado mortal, Coje lo otra vez!!
- Blondie
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 3. 2005
Ange|ina napisal/-a:... - res ne maram mapc v windowsih k se nardijo po defaultu (npr v favoritsih LINKS al pa v mojih dokumentih MOJA GLASBA.. grrr) in jih skos brišm.. pa vem da se bojo koj vrnile.. pa vsen ...
Jaaa. to gre meni tud blazno na živce in jih tud skoz brišem pa se vedno znova pojavijo... grrr...
Pa ne znam naštimat da se ne bi skoz pojavljale...
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
no zdej sem se pa tud jst neki spomnla
ko sem na sovoznikovem sedežu vedno neki štejem....al luči ob cesti, al črtice na tleh, al pa avtomobile...in čist notr padem in se z mano ni mogoče pogovarjat (seveda če me zmotiš pri štetju)
sej se bom sigurno še kej spomnla, sam trenutno mi je edino to padlo na pamet
ko sem na sovoznikovem sedežu vedno neki štejem....al luči ob cesti, al črtice na tleh, al pa avtomobile...in čist notr padem in se z mano ni mogoče pogovarjat (seveda če me zmotiš pri štetju)
sej se bom sigurno še kej spomnla, sam trenutno mi je edino to padlo na pamet
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
-
Dagi - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 8. 2006
- Kraj: ...
Kadar spoznam kšnga zanimivga tipa, pa zvem koko se piše al pa od kod je, temeljito prebrskam elektronski imenik, pa preverm kolk jih je še tam doma, kje je to v Sloveniji, če slučajno ne vem, kolk jih še bliz njega stanuje... pa take fore
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov