Vaše (nenavadne) navade
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 656 prispevkov
• Stran 43 od 44
•
Prejšnja
1 ... 40, 41, 42, 43, 44
Naslednja
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
..ja, youre not special. I think we all do that.
It was forever..but it didnt last long..
- m80
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 2. 2014
-ko se vozim štejem kilometre na števcu od kraja do kraja
- med ljudmi na podlagi mimike, oblačil, gibanja, govora...ugibam poklic, osebnost, cilje, težave
-na neznanem kraju v sloveniji govorim po nemško ali francosko/angleško (da vadim jezik in poslušam kaj govorijo ljudje ko mislijo da jih ne razumem)
-ko pridem v stavbo analiziram izhode/vhode, kamere, okna. itd (če kje čakam)
-vedno pred spanjem poslušam 1 uro audioknjige (v angleščini)
-vsak izraz, besedo, ali kaj podobnega v filmu preverim, če ne razumem
-vsak dan ko vstanem poslušam motivacijski govor npr;
http://www.youtube.com/watch?v=g-jwWYX7Jlo
- enkrat tedensko imam čisti odklop (tv, telefon, računalnik ...) in ob taki glasbi ;
http://www.youtube.com/watch?v=9E4J7EoUPS0
razmišljam o življenju in ciljih/dosežkih ter ponavadi prižgem eno zeleno
pa še kaj "nenavadnih" navad bi se našlo
- med ljudmi na podlagi mimike, oblačil, gibanja, govora...ugibam poklic, osebnost, cilje, težave
-na neznanem kraju v sloveniji govorim po nemško ali francosko/angleško (da vadim jezik in poslušam kaj govorijo ljudje ko mislijo da jih ne razumem)
-ko pridem v stavbo analiziram izhode/vhode, kamere, okna. itd (če kje čakam)
-vedno pred spanjem poslušam 1 uro audioknjige (v angleščini)
-vsak izraz, besedo, ali kaj podobnega v filmu preverim, če ne razumem
-vsak dan ko vstanem poslušam motivacijski govor npr;
http://www.youtube.com/watch?v=g-jwWYX7Jlo
- enkrat tedensko imam čisti odklop (tv, telefon, računalnik ...) in ob taki glasbi ;
http://www.youtube.com/watch?v=9E4J7EoUPS0
razmišljam o življenju in ciljih/dosežkih ter ponavadi prižgem eno zeleno
pa še kaj "nenavadnih" navad bi se našlo
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
m80 napisal/-a:-na neznanem kraju v sloveniji govorim po nemško ali francosko/angleško (da vadim jezik in poslušam kaj govorijo ljudje ko mislijo da jih ne razumem)
Tale mi je malo creepy
Opazila sem eno svojo novejšo navado... vedno ko se tuširam, si vklopim radio na glas, isto ko kuham (tu malo manj na glas).
The world is as you are.
-
capo di banda - Debatorica
- Na forumu od: 29. 1. 2015
Sem prebral v tej temi ene 2-3 strani in morem reči da od sedaj naprej pa resnično spoštujem psihiatre..., ker tole je pa za v temo saj ni res pa je Ne morem verjeti kaj vas ene trga huh hahaha (svašta p***a rodi samo para neče)
No ta pa definitivno zmaga med vsemi hibovci ... sožalje res punce in fantje ! Darwin je zajebal ali se je pa bog poigral z vami ....
p.s : Nočem biti žaljiv, samo malo me je kar šokiralo kakšne hibe imate eni ... direktno za v Hrastovca za ene par let.
m80 napisal/-a: -vsak dan ko vstanem poslušam motivacijski govor npr; http://www.youtube.com/watch?v=g-jwWYX7Jlo
No ta pa definitivno zmaga med vsemi hibovci ... sožalje res punce in fantje ! Darwin je zajebal ali se je pa bog poigral z vami ....
p.s : Nočem biti žaljiv, samo malo me je kar šokiralo kakšne hibe imate eni ... direktno za v Hrastovca za ene par let.
-
disketa - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 8. 2009
^^ Party pooper.
Jaz pa štejem črte na zebri, ko grem čez cesto. Štejejo samo popolne, če manjka kak vogalček zaradi jaška, položaja pločnika ipd., ne šteje. In za vse prehode na mojih običajnih poteh vem, ali imajo parno ali neparno število črt.
Nasploh zelo rada štejem korake ... če grem doma npr. iz sobe v kuhinjo, moram hodnik obvezno prehoditi z osmimi koraki.
Med delom z vodo (natakanje, hitro splaknjevanje ... ) si moram zmočiti roke, drugače imam čuden občutek.
Postanem živčna, če mi kdo prepove pokanje vratu ali če me ustavi med pokanjem prstov. Zelo rada si s potrkavanjem ob tla pokam tudi prste na nogah.
V trgovini si stvari ne morem konkretno ogledati, brez da bi jih otipala.
Jaz pa štejem črte na zebri, ko grem čez cesto. Štejejo samo popolne, če manjka kak vogalček zaradi jaška, položaja pločnika ipd., ne šteje. In za vse prehode na mojih običajnih poteh vem, ali imajo parno ali neparno število črt.
Nasploh zelo rada štejem korake ... če grem doma npr. iz sobe v kuhinjo, moram hodnik obvezno prehoditi z osmimi koraki.
Med delom z vodo (natakanje, hitro splaknjevanje ... ) si moram zmočiti roke, drugače imam čuden občutek.
Postanem živčna, če mi kdo prepove pokanje vratu ali če me ustavi med pokanjem prstov. Zelo rada si s potrkavanjem ob tla pokam tudi prste na nogah.
V trgovini si stvari ne morem konkretno ogledati, brez da bi jih otipala.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Vedno ko odprem vrata v avtomobilu, na hitro potrkam na vrata, ker me ima statika rada, in me vedno strese, zato raje naredim to sam, preden se prestrašim in izustim 100 kletvic.
Ko sem sam v hiši, hodim po hiši in z navidezno puško v rokah vadim vojaško taktiko za bojevanje po stavbah. Vključno z ročnimi signali.
Ko sem v polnemu socialnemu prostoru, si vedno v glavi splaniram kakšna je moja pot ven, v primeru da gre nekaj narobe, ali pa če se začne pretep, kje lahko dobim višjo pozicijo. To mi dejansko že prav prišlo.
Pod tušem rad pojem Lets get it on, ali pa Little red corvette,
Če sem nekje sam, ali jem sam v restavraciji, si v glavi delam voice over in predstavljam sceno iz Wes Andersonovega filma, v kateremu sem jaz glavni lik.
Ko sem sam v hiši, hodim po hiši in z navidezno puško v rokah vadim vojaško taktiko za bojevanje po stavbah. Vključno z ročnimi signali.
Ko sem v polnemu socialnemu prostoru, si vedno v glavi splaniram kakšna je moja pot ven, v primeru da gre nekaj narobe, ali pa če se začne pretep, kje lahko dobim višjo pozicijo. To mi dejansko že prav prišlo.
Pod tušem rad pojem Lets get it on, ali pa Little red corvette,
Če sem nekje sam, ali jem sam v restavraciji, si v glavi delam voice over in predstavljam sceno iz Wes Andersonovega filma, v kateremu sem jaz glavni lik.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
disketa - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 8. 2009
Led Zeppelin napisal/-a:Vedno ko odprem vrata v avtomobilu, na hitro potrkam na vrata, ker me ima statika rada, in me vedno strese, zato raje naredim to sam, preden se prestrašim in izustim 100 kletvic.
Anti-static keychain, na Ebayu za dober dolar.
Deluje.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
Vedno ko odprem vrata v avtomobilu, na hitro potrkam na vrata, ker me ima statika rada, in me vedno strese, zato raje naredim to sam, preden se prestrašim in izustim 100 kletvic.
lol, isto tudi jaz počnem ampak v glavnem pri zapiranju vrat, ko primem za kovinski rob. ko imam dolge rokave, z nadlahtjo zaprem, zdej poleti pa trkam.. in nima veze kateri avto je, kako moderen je, to imam že v podzavesti
hej norci
-
LisičkaZvitorepka11 - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2016
- Kraj: Jesenice
- ko sem v temi, imam vedno zaprte oči...
- ko si zaželim čokolado, pogledam v hladilnik in omaro tudi večkrat na dan, čeprav vem, da je nimamo-je vseeno lažje zdržati brez
- ko sem v kopalnici, imam kamero na telefonu vedno obrnjeno stran od sebe...
- pred spanjem vedno preračunam, koliko ur bom spala
- nikakor ne morem prenesti, če zamudim le sekundo filma ali serije.. vsakič ko se obrnem od ekrana, pritisnem na pavzo, tudi če je le za sekundo
- zadnje čase se ne morem več učiti v tišini - nujno potrebujem glasbeno podlago
- nikoli ne dam več vrst hrane naenkrat v usta
- preden moram komu kaj povedati, si v glavi odvrtim celoten prizor in si predstavljam njegov odziv
- na prehodu za pešce vedno stopim le na bele črte, nikoli vmes
- ko si zaželim čokolado, pogledam v hladilnik in omaro tudi večkrat na dan, čeprav vem, da je nimamo-je vseeno lažje zdržati brez
- ko sem v kopalnici, imam kamero na telefonu vedno obrnjeno stran od sebe...
- pred spanjem vedno preračunam, koliko ur bom spala
- nikakor ne morem prenesti, če zamudim le sekundo filma ali serije.. vsakič ko se obrnem od ekrana, pritisnem na pavzo, tudi če je le za sekundo
- zadnje čase se ne morem več učiti v tišini - nujno potrebujem glasbeno podlago
- nikoli ne dam več vrst hrane naenkrat v usta
- preden moram komu kaj povedati, si v glavi odvrtim celoten prizor in si predstavljam njegov odziv
- na prehodu za pešce vedno stopim le na bele črte, nikoli vmes
Prvi neprebran prispevek • 656 prispevkov
• Stran 43 od 44
•
Prejšnja
1 ... 40, 41, 42, 43, 44
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov