Vaše (nenavadne) navade
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Schmetterling - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 8. 2007
zmeri k grem na wc, ko odtrgam prvi listek wc-papirja, se useknem; obrišem nos - tud če nism prehlajena al karkol... čist podzavestno... tega niti vedla nism, pa sta me cimre enkrat vprašale zakaj to delam, js pa: aja sej ne vem haha
-
Lil`Bee - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 11. 2007
- Kraj: otok Ajaja
-če ni kaos nič ne najdem, v večini je pospravljeno vse razen tisto s čemer se ukvarjam - trenutno se učim in so listi po tleh, po postelji, ne vem kolko zapiskov, skrip.. povsod, če grem vn je povsod polno cunj pa čevljev..
-še vedno spim zram medvedka.. pa fanta tud no.. samo vedno je medo blizu... jo sik!
-vedno zložim wc papir ko grem na wc, nikakor ne gre da bi bil zmečkan
-absolutno zasvojena z žvečilnimi, če ugotovim da jih nimam moram taaaaakoj nekaj najti.. bonbon, neki pojest, spit.. ne morem brez tega da ne bi nekaj žvečla.. razen doma ne vem..
fobije?? uf zihr kaka pe se zdej ne spomnim.. tale z bananami je unikatna
-še vedno spim zram medvedka.. pa fanta tud no.. samo vedno je medo blizu... jo sik!
-vedno zložim wc papir ko grem na wc, nikakor ne gre da bi bil zmečkan
-absolutno zasvojena z žvečilnimi, če ugotovim da jih nimam moram taaaaakoj nekaj najti.. bonbon, neki pojest, spit.. ne morem brez tega da ne bi nekaj žvečla.. razen doma ne vem..
fobije?? uf zihr kaka pe se zdej ne spomnim.. tale z bananami je unikatna
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Jaz kadar sm na busu pa je guzva in mi je dolgčas štejem registrske pa probam nekak tko, da se vse na 5 konča
Če recimo odprem marmelado pa je nekaj čaa odprt kozarec v hladilniku se mi začne gravžat in ne morm več jest...tud če pogledam pa ni vidno nč narobe al pa da bi se vonj spremenil al karkol. Ponavad potem dam naprej mami k ve da sm čudna kr se tega tiče
Če recimo odprem marmelado pa je nekaj čaa odprt kozarec v hladilniku se mi začne gravžat in ne morm več jest...tud če pogledam pa ni vidno nč narobe al pa da bi se vonj spremenil al karkol. Ponavad potem dam naprej mami k ve da sm čudna kr se tega tiče
- tachika93
- Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 3. 2009
-Obvezno ko slišim kak nou komad ki mi je ušeč ga poslušam dokler ga neznam na pamet ( posledično znam vse muzike na pamet k jih mam na računalniku... in jih ni malo )
-Zarad tega kr znam vse muzike na pamet se nemorem učit ob glasbi ker si začnem popevat
-Žiučna sm če nimam labelle
- Redno spreminjam pisavo ( in pol je včasih kr hecno k mam u zvezku eno stran s tako pisavo, na drugi strani pa koda bi druga oseba pisala in tako vsaka stran posebej)
-Ko sem na sredini knjige me zanima katera je zadnja beseda v knjigi (nevem zakaj)
-Včasih preden grem spat pogledam pod pojslo
-Časopis berem od zadej
-Ko grem spat si NUJNO razporedim lase okrog glave ker me kao pikajo če jih mam pod vratom
-Zravn naše hiše je tak en scary gozd in bi najrajš tekla ko grem mimo ampak se PRISILIM da ne tečem in sem kar ponosna na to
-Spim z eno blazino pod glavo, eno pa med nogami če spim na boku
-Ko se učim morm met namizno lučko pržgano, tudi če je svetlo... probavam se odvadit od tega
-ponoči ko se zbudim vedno pogledam koliko je ura in če mam kak neprebran sms pa če se mi fuul spi al pa ne
-Predn se grem učit morm nujno pospravit sobo in zapret vrata, po možnosti odpret okno kr sm drgač žiučna
-Zarad tega kr znam vse muzike na pamet se nemorem učit ob glasbi ker si začnem popevat
-Žiučna sm če nimam labelle
- Redno spreminjam pisavo ( in pol je včasih kr hecno k mam u zvezku eno stran s tako pisavo, na drugi strani pa koda bi druga oseba pisala in tako vsaka stran posebej)
-Ko sem na sredini knjige me zanima katera je zadnja beseda v knjigi (nevem zakaj)
-Včasih preden grem spat pogledam pod pojslo
-Časopis berem od zadej
-Ko grem spat si NUJNO razporedim lase okrog glave ker me kao pikajo če jih mam pod vratom
-Zravn naše hiše je tak en scary gozd in bi najrajš tekla ko grem mimo ampak se PRISILIM da ne tečem in sem kar ponosna na to
-Spim z eno blazino pod glavo, eno pa med nogami če spim na boku
-Ko se učim morm met namizno lučko pržgano, tudi če je svetlo... probavam se odvadit od tega
-ponoči ko se zbudim vedno pogledam koliko je ura in če mam kak neprebran sms pa če se mi fuul spi al pa ne
-Predn se grem učit morm nujno pospravit sobo in zapret vrata, po možnosti odpret okno kr sm drgač žiučna
Zadnjič spremenil tachika93, dne 08. Sep. 2009 19:34, skupaj popravljeno 1 krat.
-
haylee - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 9. 2009
* skomina me palčka od sladoleda in si jo zato vedno zavijm v ovitek od lučke
* če se morm učit, ratam obsedena s pospravlanjem
* vedno prelistam revijo, nato grem brt posamezne članke
* ko jem morm vedno kej brt, gledat po tv/kompu (bad habit )
* če kj zlo sladkega jem, morm nujno pojest kej slanega čez - ne prenesem tega sladkobnega okusa v ustih
* ko spim, morm met vedno kako odejo med nogami
* ne morm se učit, če nimam na mizi polnega kozarca vode, s katero se nalivam, da mi je na konc kr mal slabo
* okus kave mi ni pretirano dobr, pa se vseeno nalivam z njo (ne vem zakaj je to dobr )
* če se morm učit, ratam obsedena s pospravlanjem
* vedno prelistam revijo, nato grem brt posamezne članke
* ko jem morm vedno kej brt, gledat po tv/kompu (bad habit )
* če kj zlo sladkega jem, morm nujno pojest kej slanega čez - ne prenesem tega sladkobnega okusa v ustih
* ko spim, morm met vedno kako odejo med nogami
* ne morm se učit, če nimam na mizi polnega kozarca vode, s katero se nalivam, da mi je na konc kr mal slabo
* okus kave mi ni pretirano dobr, pa se vseeno nalivam z njo (ne vem zakaj je to dobr )
-
sarchika09 - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 4. 2009
* pred spanjem pregledam celo sobo, vse kote (nad, pod omarami tudi ) in se na takšen način prepričam, da ni nikjer kakšnega pajka
* če kje naletim na kakšnega pajka, si ga najprej dobro ogledam, se zmrdujem nad tem kako je grd in nato zaženem paniko (nevem zakaj ravno ta vrstni red )
* preden si grem umivat zobe pred tem spijem kozarec vode in se useknem (tudi če sploh nisem nahodna)
* če se zbudim sredi noči, pogledam koliko je ura in v mislih izračunam kako dolgo še lahko spim (če me zbudi budilka, drugače samo pogledam na uro)
* vsako hrano najprej prevoham, preden jo pojem in če mi vonj ne odgovarja je ne morem pojesti (zaradi tega razloga jem npr. zelo malo vrst sirov )
* če vidim v kakšni trgovini tisti papir/folijo z "zračnimi bunkicami" jih morem nekaj popokati
* včasih se pogovarjam sama s seboj v tretji osebi in pri tem spremenim moje ime v moško verzijo oz. je bolj vzdevek
* ko se grem tuširat imam šampon in gel za tuširanje vedno razporejen po enakem vrstnem redu-na moji levi je šampon za lase, na moji desni pa gel
* ko grem spat najprej ležim na desnem boku, nato na levem, nato na hrbtu, potem na trebuhu in šele nato zaspim
* če kje naletim na kakšnega pajka, si ga najprej dobro ogledam, se zmrdujem nad tem kako je grd in nato zaženem paniko (nevem zakaj ravno ta vrstni red )
* preden si grem umivat zobe pred tem spijem kozarec vode in se useknem (tudi če sploh nisem nahodna)
* če se zbudim sredi noči, pogledam koliko je ura in v mislih izračunam kako dolgo še lahko spim (če me zbudi budilka, drugače samo pogledam na uro)
* vsako hrano najprej prevoham, preden jo pojem in če mi vonj ne odgovarja je ne morem pojesti (zaradi tega razloga jem npr. zelo malo vrst sirov )
* če vidim v kakšni trgovini tisti papir/folijo z "zračnimi bunkicami" jih morem nekaj popokati
* včasih se pogovarjam sama s seboj v tretji osebi in pri tem spremenim moje ime v moško verzijo oz. je bolj vzdevek
* ko se grem tuširat imam šampon in gel za tuširanje vedno razporejen po enakem vrstnem redu-na moji levi je šampon za lase, na moji desni pa gel
* ko grem spat najprej ležim na desnem boku, nato na levem, nato na hrbtu, potem na trebuhu in šele nato zaspim
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
ko se resno lotim branja revije jo zacnem brati od zadaj
pred spanjem vedno pogledam v omaro ce je kdo notri
stejem stopnice ko hodim po njih
pred spanjem vedno pogledam v omaro ce je kdo notri
stejem stopnice ko hodim po njih
-
LeillaLee - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 8. 2009
Tut jz mam nekaj nenavadnih navad:
- časopis začnem brati na sredini
- ko hodim po pločniku vedno hodim po robniku in se trudim ne hoditi po mejnih delih robnika
- vsak večer preden grem spati si pripravim obleke za naslednji dan
- ko se s kom vozim in če smo tiho vedno štejem avtomobile, ki prihajajo z nasprotne smeri
pa še bi se kej našlo
- časopis začnem brati na sredini
- ko hodim po pločniku vedno hodim po robniku in se trudim ne hoditi po mejnih delih robnika
- vsak večer preden grem spati si pripravim obleke za naslednji dan
- ko se s kom vozim in če smo tiho vedno štejem avtomobile, ki prihajajo z nasprotne smeri
pa še bi se kej našlo
-
**medyka** - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 12. 2008
Moje:
*da začnem revijo brati od zadaj,
*da se najlažje učim ob glasni glasbi,
*ko se oblečem, se potipam po riti
*morem nujno imeti nekaj v rokah,
*da morem delati več stvari hrkati, če ne se kar začnem dolgočasiti.
*da začnem revijo brati od zadaj,
*da se najlažje učim ob glasni glasbi,
*ko se oblečem, se potipam po riti
*morem nujno imeti nekaj v rokah,
*da morem delati več stvari hrkati, če ne se kar začnem dolgočasiti.
Be patient and tough; some day this pain will be useful to you.
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
aja...jst sm k sm bla mejhna sem med voznjo stela smetnjake (na sreco tega ne pocnem vec ) pa ce sem se zmotla sem hotla da se peljemo nazaj
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
-če me npr srbi leva roka in se popraskam, se moram tudi po desni roki...enako velja nasploh za vse na mojem telesu, kot da imam občutek da mi nekaj manjka če ni na obeh straneh isto,
-ko hodim po recimo kockastih tleh, pazim, da ne stopim na črto.Če pa že stopim z eno nogo, moram še z drugo,
-vsako jutro si spiham nos, čeprav nisem prehlajena,
-včasih grem na wc, čeprav me ne tišči,
-vedno ko mi gre mačka preko ceste-barva ni važna, kao spljuvam in jo prekolnem.Enako naredim tudi če se približa cesti in se potem obrne-za vsak slučaj, če je letela preko ceste takoj ko sem odpeljala naprej Včasih si celo mislim, da če ne bom tega naredila, se mi bo zagotovo nekaj zgodilo in se bom potem spomnila da sem pozabila izrečt slavne besede (isto delata in mami in babi);
-ko hodim po recimo kockastih tleh, pazim, da ne stopim na črto.Če pa že stopim z eno nogo, moram še z drugo,
-vsako jutro si spiham nos, čeprav nisem prehlajena,
-včasih grem na wc, čeprav me ne tišči,
-vedno ko mi gre mačka preko ceste-barva ni važna, kao spljuvam in jo prekolnem.Enako naredim tudi če se približa cesti in se potem obrne-za vsak slučaj, če je letela preko ceste takoj ko sem odpeljala naprej Včasih si celo mislim, da če ne bom tega naredila, se mi bo zagotovo nekaj zgodilo in se bom potem spomnila da sem pozabila izrečt slavne besede (isto delata in mami in babi);
The world is as you are.
-
Veron|ka - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 9. 2009
* obvezno zaspim s prižgano televizijo.. drugače ne morem
* pol tudi da grem v posteljo, vsakokrat pregledam naokol če je kje kakšna žuža.. če ne, mam un čudn filing, da nekaj leze po postelji
* kadar mi je en nov komad res zelo všeč, si ga dam tud po 50x na dan na repeat dokler se ga ne naveličam tako, da ga tud slišat več ne morm
* gabi se mi olupek od breskve.. fuj fej.. če ga dobim v roke, si jih grem takoj prat.. bognedaj da bi ga pojedla
* ne morem se dotakniti vat in blazinic, kr dolge zobe dobim zraven in celo me strese vedno
* kadar jem napolitanke jih vedno jem po slojih, enga po enga
* pol tudi da grem v posteljo, vsakokrat pregledam naokol če je kje kakšna žuža.. če ne, mam un čudn filing, da nekaj leze po postelji
* kadar mi je en nov komad res zelo všeč, si ga dam tud po 50x na dan na repeat dokler se ga ne naveličam tako, da ga tud slišat več ne morm
* gabi se mi olupek od breskve.. fuj fej.. če ga dobim v roke, si jih grem takoj prat.. bognedaj da bi ga pojedla
* ne morem se dotakniti vat in blazinic, kr dolge zobe dobim zraven in celo me strese vedno
* kadar jem napolitanke jih vedno jem po slojih, enga po enga
The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.
They must be felt with the heart.
-
la HauteCouture - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 10. 2009
mal sem brala, večina jih začne brat na sredini al pa na koncu in sem povzela, da to torej ni nenavadno in je pač nenavadna moja navada
-
malacveka - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 12. 2006
ne vem če je to navada ali le posledica navade...
Ko v službi malicam, vedno zravem prebiram cosmo forum. In s tem neham ko preberem kakšno ekstra trapasto izjavo (torej precej hitro). Torej vedno ko odprem cosmo forum, postanem lačna
Ko v službi malicam, vedno zravem prebiram cosmo forum. In s tem neham ko preberem kakšno ekstra trapasto izjavo (torej precej hitro). Torej vedno ko odprem cosmo forum, postanem lačna
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov