Vaše (nenavadne) navade
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Anelise
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
*urškica* napisal/-a:*zjutri si vedno prej pripravim budilko pol pa prestavlam po 10 minut
moja cimra tud v eni uri ji to 6x zvoni,jaoooooooo
drgac pa..moje cudne navade:
-pozimi spim z medvedkom (da mi je bolj toplo,ko ga stisnem)
-vse obleke mam zložene po barvah,majce skup,krila skup,hlače skup
-malenkosti (elastike za lase,lake za nohte,šminke....) mam vse po škatlicah zlozeno
-na moji pisalni mizi je zmer vse do potankosti urejeno (hja,i'm control freak)
-horoskop najprej preberem za svojo simpatijo,šele pol zame (sm fukjena,i know)
-revijo,prvi dan,ko jo mam,še odprem ne (jo pa obvezno kupim na dan izida)
-pred izpitom vsaj 3x preverim al sm res prijavljena oz.ce je ura pisanja res tista ko mislim
-5min pred izpitom,začnem zvečim čingum
-ko pišem mam zvezek postrani in obvezno čop
-ce sm ustno vprašana al da mam predstavitev kake seminarske,si tik preden grem v kabinet/h katedru dam dol uhane,uro
-preden grem spat se počesam (nikol se ne ve koga bom v sanjah srečala)
tle se je za zamislit
-
kamis - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 12. 2006
- Kraj: ljubljana
*mela bi miljon kremc,a k mam teh miljon kremc doma,usako uporabm 2krat pa čez dve leti stran mečm
*lahko spim kjerkoli,če sm zsapala na tekmi F1,pol veste da lahko zaspim res kjerkol
*ful mi je doma nerodn poslušat musko naglas če je še kdo u istm nastropju
*učim,berem,gledam tv,use iz moje pojstle
*tale cosmo forum k me je itak čist zmešu,k me še nobena spletna stran še ni tok
*mobitel je del moje duše,brez njega sm čist zgublena
*obsedena s harry poter-yem.usak mesec usaj eno knjigo preberem
*lahko spim kjerkoli,če sm zsapala na tekmi F1,pol veste da lahko zaspim res kjerkol
*ful mi je doma nerodn poslušat musko naglas če je še kdo u istm nastropju
*učim,berem,gledam tv,use iz moje pojstle
*tale cosmo forum k me je itak čist zmešu,k me še nobena spletna stran še ni tok
*mobitel je del moje duše,brez njega sm čist zgublena
*obsedena s harry poter-yem.usak mesec usaj eno knjigo preberem
-
°°°ČeŠnYa°°° - Debatorica
- Na forumu od: 23. 3. 2006
jz sm pa opazla da ko vozim stalno čekiram registrske tablice drugih avtov in potem sestavljam besede iz njih...
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Jst si pa skos neki govorim..recimo dans sm trebila solato,pa so odpadno solato dala pač u smeti..in sm si rekla,če mi ne pade na tla..bo to pa to..
In to mam skos neke primerjave..s kakim dogodkom..če bo to pa to se zgodilo..se bo tut to pa to
Bravo jst
In to mam skos neke primerjave..s kakim dogodkom..če bo to pa to se zgodilo..se bo tut to pa to
Bravo jst
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
J.Lo - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 12. 2004
Hmm, jaz pa:
*ni šanse da zaspim pri zaprtem oknu, tudi če je zunaj -40 °C
*ne morem zaspat, če je v sobi prižan radio/televizja, tudi če je TV samo slika brez zvoka
*ne zaspim, če je kdo doma, pa so še budni, pa da mam vrata od sobe gor odprta
*ko sem sama, pa morajo vrata nujno bit odprta, in v računalniški sobi luč prižgana
*pa ko sem v študentskem stanovanju sama, mam še v svoji sobi računalnik prižan (nevem kaj mislim, da bom mamo klicala prek skypa če mi bo kdo vlomil al kaj )
*ko sem sama doma, nisem nikoli zaprta v svoji sobi
*ko začnem brat revijo, nujno prvo pogledam kdo je na naslovnici če ne poznam
*vsako jutro prvo prižgem računalnik in preberem horoskop
*ko sem imam najbolj za učit, si moram vmes obvezno nohte urejat
*juho nemorem niti probat drugje, kot doma, preprosto gnusi se mi, pa nevem zakaj, ampak pač... In pol mami vedno prigovarja, da jo v sramoto spravljam Ampak kaj čem, če negre...
Verjetno, oz. zagotovo bi se še kaj našlo, pa se zdaj ne spomnim.
*ni šanse da zaspim pri zaprtem oknu, tudi če je zunaj -40 °C
*ne morem zaspat, če je v sobi prižan radio/televizja, tudi če je TV samo slika brez zvoka
*ne zaspim, če je kdo doma, pa so še budni, pa da mam vrata od sobe gor odprta
*ko sem sama, pa morajo vrata nujno bit odprta, in v računalniški sobi luč prižgana
*pa ko sem v študentskem stanovanju sama, mam še v svoji sobi računalnik prižan (nevem kaj mislim, da bom mamo klicala prek skypa če mi bo kdo vlomil al kaj )
*ko sem sama doma, nisem nikoli zaprta v svoji sobi
*ko začnem brat revijo, nujno prvo pogledam kdo je na naslovnici če ne poznam
*vsako jutro prvo prižgem računalnik in preberem horoskop
*ko sem imam najbolj za učit, si moram vmes obvezno nohte urejat
*juho nemorem niti probat drugje, kot doma, preprosto gnusi se mi, pa nevem zakaj, ampak pač... In pol mami vedno prigovarja, da jo v sramoto spravljam Ampak kaj čem, če negre...
Verjetno, oz. zagotovo bi se še kaj našlo, pa se zdaj ne spomnim.
Lahko imam vse.
-
yust me - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Jao jst se vsak dan še kaj novega spomnem...zgleda, da sem bla v lajfu že preveč časa za compom in tko k neki naredim, pa je bila stvar preden sem to naredila boljša, vedno potuhtam...pa zakaj ne more bit tko k v wordu...korak nazaj pa razveljavi kar si nazadnje naredu
-
*ka!a* - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 5. 2007
Dodajam tudi to:
* ko hodim v mestu ali pa se peljem v avtu, gledam mimoidoče avtomobile in gledam, če koga v avtu poznam
* ko se z mojim skregava, se ponoči vedno zbujam + vedno (!) gledam na mobi, če je slučajno kakšen njegov sms
* na msn-ju imam vedno stanje odsotna, četudi se zgodi, da sem gor
* vse datume, kadar se je zgodilo kaj pomemnega ( zame ), si zapomnim
* včasih med gledanjem reklam/filmov ugotavljam oz. razmišljam o tem, koliko časa so porabili za snemanje in ko berem revije/knjige si predstavljam, kako nekdo piše eno debelo bukvo, brez da se zmoti
* zaspati moram na trebuhu, drugače ne zaspim
* ko kaj naredim, najprej dvomim v svojo odločitev in v to, ali mi bo sploh uspelo
* preden kam grem, sem vedno živčna ( v pozitivnem smislu ) in vedno gledam na uro, le-ta pa se nikamor ne premakne
še kej dodam k se spomnem
* ko hodim v mestu ali pa se peljem v avtu, gledam mimoidoče avtomobile in gledam, če koga v avtu poznam
* ko se z mojim skregava, se ponoči vedno zbujam + vedno (!) gledam na mobi, če je slučajno kakšen njegov sms
* na msn-ju imam vedno stanje odsotna, četudi se zgodi, da sem gor
* vse datume, kadar se je zgodilo kaj pomemnega ( zame ), si zapomnim
* včasih med gledanjem reklam/filmov ugotavljam oz. razmišljam o tem, koliko časa so porabili za snemanje in ko berem revije/knjige si predstavljam, kako nekdo piše eno debelo bukvo, brez da se zmoti
* zaspati moram na trebuhu, drugače ne zaspim
* ko kaj naredim, najprej dvomim v svojo odločitev in v to, ali mi bo sploh uspelo
* preden kam grem, sem vedno živčna ( v pozitivnem smislu ) in vedno gledam na uro, le-ta pa se nikamor ne premakne
še kej dodam k se spomnem
- chica bella
- Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 3. 2007
- js ne morem spat če vrata niso zaprta
- vedno si nekaj "šarim" po laseh
več se pa ne spomnim trenutno
- vedno si nekaj "šarim" po laseh
več se pa ne spomnim trenutno
-
Plavuša - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 10. 2007
- Kraj: Tam kjer veter spi
Vsak dan obvezno posesam celo hišo....moram slišati zvok sesalca, če ne se mi utrga
vse mora biti sterilno čisto, poravnani pojštri na sedežni garnituri, poravnane brisače v kopalnici, obvezno, ko se skobacam iz postelje jo takoj posteljem....
vse mora biti sterilno čisto, poravnani pojštri na sedežni garnituri, poravnane brisače v kopalnici, obvezno, ko se skobacam iz postelje jo takoj posteljem....
-
Lara - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 6. 2004
- moje ustnice morajo biti vedno (ampak resnicno vedno) namazane ali s sminko ali vsaj z labelo (nekaj mora biti vedno gor)
- v posteljo hodim tako, da se prej cist nalahno pospricam s parfumom, ki je samo za v posteljo (ta vonj me pol vedno uspava)
- vse stvari imajo svoje mesto in ne daj boze, da se od tam prestavijo
- vse mora biti zlozeno po barvah, obleke, kozmetika in cevlji, vse mora imeti nek smisel
- obsedena s tocnostjo, edina stvar na katero sem v zivljenju zamudila je bila lastna podelitev diplome
- obsedena s planiranjem, vsak projekt izpeljem v nulo natancno in premisljeno
- se kaj bi se naslo, pa se mi ze ta seznam zdi predolg
- v posteljo hodim tako, da se prej cist nalahno pospricam s parfumom, ki je samo za v posteljo (ta vonj me pol vedno uspava)
- vse stvari imajo svoje mesto in ne daj boze, da se od tam prestavijo
- vse mora biti zlozeno po barvah, obleke, kozmetika in cevlji, vse mora imeti nek smisel
- obsedena s tocnostjo, edina stvar na katero sem v zivljenju zamudila je bila lastna podelitev diplome
- obsedena s planiranjem, vsak projekt izpeljem v nulo natancno in premisljeno
- se kaj bi se naslo, pa se mi ze ta seznam zdi predolg
- Lilah
- Debatorica
- Na forumu od: 14. 10. 2007
Štejem stopnice, ko nosim petke, pazim da ne stopim v kakšno razpoko, sploh pa se izogibam tlakovcem (kocke) in raje grem po daljši strani kot da bi se tam ubila (čeprav po asfaltu in drugje na ravnem znam normalno hodt u petkah), če kolesarim, se izogibam vdolbin in kamenja... ne vem pa, če vse to ravno spada pod nenavadne navade.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov