Vaše (nenavadne) navade
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Maudisa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 8. 2006
da še dopišem..
- vedno ko zvečer vstopim v sobo,preverem če nimam kake vešče not
- ko jem,mora bit razsvetljen tisti prostor (recimo zadnjič sem v pojstli jedla jogurt in tv gledla,luč je pa bla izklopljena.Nisem mogla jest jogurta,dokler nisem luči prižgala.Isto pri mizi če jem,pa je samo dnevna svetloba me moti.Mora bit luč)
- ne morem brez pojštrčka,ki ga mam ko grem spat (pa je že tak star,še neki otroški motiv ampak jaz ga ne dam )
- pa ko začnem jesti in če imam na krožniku meso in krompir vedno prvo krompir začnem jest.Nikoli ne začnem pri mesu
- strašno mi gre na živce,če kdo stopi blizu mene.Sploh če se dotakne kar odskočim.Ne maram bližine ljudi,ki jih ne poznam dovolj ali pa jih sploh ne.Zato tud ne maram gužve(ko ljudje stojijo čist ob tebi )
- vedno ko zvečer vstopim v sobo,preverem če nimam kake vešče not
- ko jem,mora bit razsvetljen tisti prostor (recimo zadnjič sem v pojstli jedla jogurt in tv gledla,luč je pa bla izklopljena.Nisem mogla jest jogurta,dokler nisem luči prižgala.Isto pri mizi če jem,pa je samo dnevna svetloba me moti.Mora bit luč)
- ne morem brez pojštrčka,ki ga mam ko grem spat (pa je že tak star,še neki otroški motiv ampak jaz ga ne dam )
- pa ko začnem jesti in če imam na krožniku meso in krompir vedno prvo krompir začnem jest.Nikoli ne začnem pri mesu
- strašno mi gre na živce,če kdo stopi blizu mene.Sploh če se dotakne kar odskočim.Ne maram bližine ljudi,ki jih ne poznam dovolj ali pa jih sploh ne.Zato tud ne maram gužve(ko ljudje stojijo čist ob tebi )
-
mulatto_f - Debatorica
- Na forumu od: 8. 3. 2007
* ne morem stopit blizu postelje, ki ima spodaj luknjo da bi sprednji del mojih stopal bil že pod posteljo (ce me razumete)
* ko zaspim ne smem imeti stopal izpod odeje razen ce imam le te skrcene...
* ne prenesem ce me kdo poklice ljubkovalno (npr. meta- metkica)
* v restavraciji oz. gostilni prvo pogledam ce so pribor in kozarci čisti...
* svoje obleke ko jih slecem sele naslednji dan pospravim v omaro (razen tiste ki so umazane, dam v pralnico takoj)
* ko zaspim ne smem imeti stopal izpod odeje razen ce imam le te skrcene...
* ne prenesem ce me kdo poklice ljubkovalno (npr. meta- metkica)
* v restavraciji oz. gostilni prvo pogledam ce so pribor in kozarci čisti...
* svoje obleke ko jih slecem sele naslednji dan pospravim v omaro (razen tiste ki so umazane, dam v pralnico takoj)
Zadnjič spremenil mulatto_f, dne 17. Okt. 2008 9:46, skupaj popravljeno 1 krat.
- chica bella
- Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 3. 2007
*revije, časopise listam od zadaj
* ko jem morm zravn brat al pa gledat televizijo
*ko spim, morm bit pokrita, pa čeprav mi je vroče, morm bit vsaj malo pokrita z odejo
* ne morem zaspat, če nimam z lasmi pokritega vratu (spim na boku)
* ko jem morm zravn brat al pa gledat televizijo
*ko spim, morm bit pokrita, pa čeprav mi je vroče, morm bit vsaj malo pokrita z odejo
* ne morem zaspat, če nimam z lasmi pokritega vratu (spim na boku)
-
ženska - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 10. 2005
- Kraj: Prelepa Gorenjska
* če vidim v svojem avtu samo eno smet ali kamenček, ga takoj posesam
* ne maram jesti pri odprtem oknu, da piha vame
* vedno, preden se odklopim od interneta, pobrišem vso zgodovino
* doma kave ne maram piti, če nimam zraven nobenega piškota (v lokalih to ne velja)
* ne maram jesti pri odprtem oknu, da piha vame
* vedno, preden se odklopim od interneta, pobrišem vso zgodovino
* doma kave ne maram piti, če nimam zraven nobenega piškota (v lokalih to ne velja)
-
*nAughTykA* - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 6. 2007
- Kraj: Ljubljana
~NIA~ napisal/-a:-že od 1.razreda OŠ pišem tako, da imam zvezek obrjnen 90° v levo in vedno pišem pod tem kotom.. naravnost sploh ne znam pisat
enako
- vedno ko spim moram tut js bit (pa tut če je +50 stopinj) pokrita cela (tut glava)
- ne morem zaspat brez medvedka, ki je str tko k js
- ne morem zaspat brez modrca
- ne morem it pred ljudi če nisem vsaj mal naličena(se počutim kt da bi bla gola)
- ne morem v miru jest na prostem
***i LovE All mEn WhO ThiNk, eVeN thOsE wHo tHinK oTheRwIse tHaN mYseLf...***
-
Ledenaa - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2007
- Kraj: Sverige.
-Pozimi, poleti, jeseni in spomladi spim z 2 odejama
-Časopise berem od zadaj
-Tuširam se najmanj 15min, tudi če se komu zares mudi pod tuš
-Preden zaspim, vedno pogledam pod posteljo
-Pogovarjam se sama s sabo ahaha
-Vse stavri preverim najmanj 2× (npr. če je zaklenjena hiša...)
-Časopise berem od zadaj
-Tuširam se najmanj 15min, tudi če se komu zares mudi pod tuš
-Preden zaspim, vedno pogledam pod posteljo
-Pogovarjam se sama s sabo ahaha
-Vse stavri preverim najmanj 2× (npr. če je zaklenjena hiša...)
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
js sm pa te zadnje cajte opazla, d ne morm met popackanih rok...npr: spravljam umazano posodo u stroj, in za usako posodo, ki jo zložim notr, si umijem roke in obrišem, potem pa se spet lotim spravljanja...in si roke seveda spet umažem...in tko naprej...
-
***Phoenix*** - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 1. 2007
*vse stvari hočem delat tako, da pride sodo število in ne liho
*ko jem en grižlaj žvečim na levi strani, drug grižljaj pa potem na desni in tako naprej
*skoz se zaklepam
*za kakšne stvari mam že kar posebne "rituale" da vse naredim vedno enako
*tudi jaz dosledno brišem zgodovino internetnih strani
*prav tako je moj msn status (busy al pa clo kao offline) največkrat lažen
*uro mam premaknjeno za dobrih 10minut naprej (pa še vedno povsod zamujam! )
*ko jem en grižlaj žvečim na levi strani, drug grižljaj pa potem na desni in tako naprej
*skoz se zaklepam
*za kakšne stvari mam že kar posebne "rituale" da vse naredim vedno enako
*tudi jaz dosledno brišem zgodovino internetnih strani
*prav tako je moj msn status (busy al pa clo kao offline) največkrat lažen
*uro mam premaknjeno za dobrih 10minut naprej (pa še vedno povsod zamujam! )
~I've seen angels fall from blinding heights,
but you yourself are nothing so divine,
just next in line...~
but you yourself are nothing so divine,
just next in line...~
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
- v wc-ju morem bit nujno zaklenjena! če wc nima ključavnice pač ne grem
- na avtih zmiraj gledam kašne feltne majo
- pa zmiraj tudi gledam kaj ma folk obuto
- ko grem spat more bit v sobi popolna tema. če je prižgana luč, ne morem zaspat, če je svetloba s ceste spim ful nemirno
- zobe si umivam vsakič k kej pojem, tudi če je to sam eno jabolko al pa par piškotov
- če jem juho in pol krompir (al pa karkol) iz istega krožnika, morm krožnik ko juho pojem obvezno splahnit
- na avtih zmiraj gledam kašne feltne majo
- pa zmiraj tudi gledam kaj ma folk obuto
- ko grem spat more bit v sobi popolna tema. če je prižgana luč, ne morem zaspat, če je svetloba s ceste spim ful nemirno
- zobe si umivam vsakič k kej pojem, tudi če je to sam eno jabolko al pa par piškotov
- če jem juho in pol krompir (al pa karkol) iz istega krožnika, morm krožnik ko juho pojem obvezno splahnit
-
*ka!a* - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 5. 2007
~ ko se učim, morem obvezn muvat z nogami alpa s telesom, zgleda pa tko, k bi bla idiot Čudn, ampk to mi daje motivacijo
~ medtem ko berem knjige, morem obvezno neki jest zravn, najsibodi jabolko, banana,...
~ ko pišem snov v zvezek, mora biti zvezek vedno postrani, naravnost namreč ne znam pisati
~ učasih namesto da bi povedala zgolj in samo bistvo, povem še vse kaj je bilo pred in po tem ... jejhata
~ medtem ko berem knjige, morem obvezno neki jest zravn, najsibodi jabolko, banana,...
~ ko pišem snov v zvezek, mora biti zvezek vedno postrani, naravnost namreč ne znam pisati
~ učasih namesto da bi povedala zgolj in samo bistvo, povem še vse kaj je bilo pred in po tem ... jejhata
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov