Vaše (nenavadne) navade

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 18. Mar. 2007 20:23

Ko se peljem v solo stejem avtomobile, vsak dan drugo znamko :oops:
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 18. Mar. 2007 21:21

*tut js mam čis isto foro k polovica kozmouk - mobi na potih pa mesiđi :)
*karkol berem (na ulci, faxu, teveju,... ) pretvarjam besede (dodajam, odvzemam) al pa cele stauke tko, da pride določeno parno število črk vn (mnja, kr neki, vem)
*pred izpiti al pa kšnimi pomembnimi dogodki "izvajam" posebne obrede za srečo :D
*po stanvajnu zmer tečem (npr iz sobe do kuhne, poberem hrano, pa tečem nazaj u sobo)
*umivalnik in pipe u koplnc se morjo skos svett (ne prenesem flekou od vode gor)
*gumica za lase se more zmer ujemat s cuncam, isto recmo spodne gatke :oops:
*na smrt se bojim pajkou, tko da polet skor usak dan vlečm sesauc u kopalco (odprt okn pa luč) in jh sesam dol s stropa
*na usaki majčki al pa pulovrčku si podzavestno "raztegujem" oz vlečm dol rokave (zmer se mi neki prekratko zdi)
*dost enih mojih čudašteu :P je na foro parnega števila (pa ne usacga, so prou določena)
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
girl007
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 7. 2004
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a girl007 » 18. Mar. 2007 21:47

- revije berem od zadaj
- na cesti med vožnjo stalno opazujem nasproti vozeče avtomobile in njihove tablice, pa če že katero poznam
- ko hodim po kakih ploščah na cesti vedno poskušam NE stopiti na črto
- jest tud kivi jem z žličko samo pomoje je to navadno
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 19. Mar. 2007 1:14

Če si umivam zobe, mora vedno teči voda. Pa eno tako čudno pozo mam, kako držim levo roko, ker sem desničarka pa si jih z desno umivam.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 30. Mar. 2007 7:38

at :)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 05. Dec. 2010 23:17, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 30. Mar. 2007 8:56

ja js tudi...revijo zčnem vedno brat od zadi naprej...k drgači se nekako ne znajdm...sploh nevem kej piše notr...
in k sm bla majhna sm tud js vedno pazla d ne stopim na rob ploščič al na kšne črte... :wink: prow smešno k se spomnm...
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 30. Mar. 2007 10:51

...
Zadnjič spremenil sončk, dne 04. Nov. 2010 18:41, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Nu$k@
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nu$k@ » 30. Mar. 2007 13:47

-ko pridem iz avtobusa na postajo, moram biti na domačih stopnicah dokler ne pripelje avto. (doma sem 20m od postaje), tako da če vidim avto, tečem domov. to počnem že od 4.razreda.

-ko kuham kosilo, mora biti vse naenkrat skuhano. (juha,krompir,meso). če je kaj prej kuhano, dam ogenj na minimum.

-kontrolne naloge pišem z točnodoločenim kulijem (če ga pozabim doma sem tako živčna da nemore razmišljat)

-pri rumkokosih najprej poližem vso čokolado, potem pregriznem rum.
Uporabniški avatar
katika87
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 3. 2007
Kraj: Nm

Neprebrana objavaNapisal/-a katika87 » 30. Mar. 2007 14:18

- zmeri mam en papirnat robček pod povštrom (ker sem dostkrat bolna)
-zmeri nam deko na postli narobe obrjeno
-nikol (skor) nobenga ne kličem po tel. (ker se mi zmeri zdi da jim težim)
-če vidm kakšno lepo slikico v kakšni reviji jih zrežem vn in si jih shranim-mam že celo škatlo za čevje, pol jih lepim v svoj dnevnik (razn iz cosma pa vogue-se mi zdi škoda uničt revijo ka mi je tulk pr srcu)
-zmeri ko grem zvečer vn morm oblečt novo majco-grem še v šopining predm grem vn :D (al mam pa vsaj zmeri drugo kombinacijo oblačil na seb)

tko ko drugi:
-revijo berem od zadi pa na rum kokosu najprej poližem čokolado
Uporabniški avatar
katika87
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 3. 2007
Kraj: Nm

Neprebrana objavaNapisal/-a katika87 » 30. Mar. 2007 16:25

sm še neki pozabila:
-omare pa mikrovalovko po uporabi nikol ne zaprem (ker se mi zdi da ful ropota in se starši ponavad jezijo name)
-pa ko si umijem roke zmeri voham kako diši milo (tud v javnih wc-jih in doma-čeprov vem kako doma diši) kera čudakinja sm:)
nevika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a nevika » 30. Mar. 2007 17:23

js mam pa bolj take Monkovske navade,čistilne.pač ful ful sovražim,če so na moji postli lasje,v hladilniku mora bit vse tipitopi zloženo in v vseh predalih tut,rada mam da je v prostoru čim manj stvari,pa še bi se našle kake čudne navade.sem pa vsaj vidla,da nism sam js čudna.aja moja najbol čudna navada je pa taka ,da se ful rada sama s sabo pogovarjam,to je še iz mojega otroštva,ker pač nisem mela nobenga brata al pa sestre.ne vem pač čudna sem kaj moreš.
Uporabniški avatar
n4stk4
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a n4stk4 » 31. Mar. 2007 20:18

- v trgovini na blagajno zlagam stvari ... eno poleg druge (nikoli drugo na drugo)

- štejem koliko črk imajo imena in priimki

- vedno se potrudim imena in priimke obrnit v glavi in jih povedat nazaj ... Nina => Anin =D

- voham mehčalec - ful diši :) :D
*cukrček*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 11. 2006
Kraj: celje

Neprebrana objavaNapisal/-a *cukrček* » 01. Apr. 2007 19:41

zmeri kadr pijem kavo počakam da se ohladi in mrzlo spijem...pa ne da bi to hotla ampak čist slučajn se zagovorim in je to ratala že kr navada, zdej se sploh ne sekiram več :)
Would you die for love?
...it is not hard to die for love as it is hard to live for love!
Uporabniški avatar
*Kitten*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *Kitten* » 14. Apr. 2007 23:38

Jzt se pa ful nekak bojim policije, p nwm zakwa :eek: zmer k se mem pelejo al pa kej, mi kr slb rata :o ja drgač tut na cajte ud zadej berem revije :D
Uporabniški avatar
Boa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Boa » 15. Apr. 2007 8:38

*Kitten* napisal/-a:Jzt se pa ful nekak bojim policije, p nwm zakwa :eek: zmer k se mem pelejo al pa kej, mi kr slb rata :o

hehe, jst sm ista. Kr zamrznem. Če bi me ustavl bi verjetno mislil da mam najmanj truplo v prtlažniku.

drgač pa banano nikol ne jem iz olupka, vedno je čist olupim, olupek odvržem in šele nato pojem banano. Preden grem spat, pa je bil recimo lubi pr men pa mam razmetano pojstlo jo morm pospravt, kr ne morm jt spat če ni lepo postlano :lol: , če zamujam me to ful psihira, skoraj vedno zaspim pred tv-jem.

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov