Vaše (nenavadne) navade

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Jela
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 2. 8. 2005
Kraj: Bla Bla

Neprebrana objavaNapisal/-a Jela » 12. Feb. 2007 22:52

-tudi če sem sama v sobi in vem da sem, večkrat pogledam naokoli, ker mislim da je še nekdo in da me opazuje (kar mi gre res na živce še posebj, če tiho vstopi in čaka da opazim, da je tu :roll: :evil: ) :?
-ne prenesem, da nekdo iz moje družine sedi ali leži na moji postelji in takoj, ko odide zamenjam posteljino.
-moti me tudi, če nekdo pije iz mojih 2 skodelic, kozarca in je z mojo žličko. Če se to zgodi, potem takoj večkrat umijem preden spet uporabim.
-hrana se mi takoj zagnusi da jo kar neham jesti, če mi nekdo diha vanjo. :boese:
Uporabniški avatar
WannaMe
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 12. 2006
Kraj: Venera

Neprebrana objavaNapisal/-a WannaMe » 13. Feb. 2007 13:51

amm ne vem zakaj ampak
->vedno pustim omarico v kopalnici odprto (po čiščenju kože, umivanju zob, odstranjevanju ličil)
->mam 3 budilke: 1.preslišim, 2. udarim da ugasne, 3. ustanem
->zajtrk vedno jem tako, da sedim na pultu, noge pa mi bingljajo dol :D
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 13. Feb. 2007 16:59

* najbol grda razvada je, da si skoz neki z nohti praskam po obrazu...kr iščem neki :evil:
* da mam točno določene šalce za belo kavo, za kakav, za pravo kavo...to jih je sam ene par točno določenih :D
* da k si kej nalijem, ne sme bit ful blizu roba...in k mu lubi dela kavo, mi mor zmer pridet pokazat, do kje je nalil :D
* da morm met cunje in kozmetiko v kopalnici vse lepo zložen, vse na svojem mestu, lepo v vrsti
* da nikol ne oblečem iste cunje dvakrat, ne da bi jo oprala, npr. kšn pulovrček pa to, dam zmer takoj prat
* da si zmer kupujem zaloge, kupm eno stvar, predn mi jo zmanjka...tko da mi nikol ničesar ne zmanjka

Fuck, you can call me Monk :?
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Maudisa » 14. Feb. 2007 13:05

-zajtrk jem vedno v postelji,včasih na kavču drugje nikjer(čeprav se vstanem in si pripravim)
-da me mora mobi spremjat povsod
-da ko me vtrga mam lušte da moram nekaj pisat in pol si prepišem kake verze ali pa potegnem kak list iz torbe kjer je snov od ne vem kdaj in jo lepo prepišem not - sam da pišem :D
Uporabniški avatar
Stella*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Stella* » 14. Feb. 2007 14:41

-včasih ko kuham se zraven "igram" Jamiea Oliverja in na glas govorim katere začimbe dodajam
-ko dobim sms od lubija ga vsaj 3x preberem,analiziram in včasih dam posreduj (da vidim kolk črk je napisanih in kako je sms sestavljen)
-ko kaj pojem si ne morem takoj umiti zob,če ne vzamem prej koščka čokolade
-sladoled vedno poližem in ga izsesam,kornet pa vržem v koš
-če se zgodi kaj pomembnega,tisto stvar 100x premlevam
-rada gledam ljudi in si mislim kaj bi spremenila na njih
:roll: :mrgreen:
Uporabniški avatar
ursska
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ursska » 14. Feb. 2007 16:53

-Jst morm pa vedno jest preden grem spat pa če je to ponoči ali pa zvečer ob katerikoli uri.
-Zvečer imam tudi navado, da jem vsak dan jogurt s sveže narezanim sadjem,če ga ne mi nekaj manjka.
-Ko se kam odpravim moram imeti vedno s seboj kakšen prigrizek- največkrat je to čokolada.
-Ko si preoblečem spodnje perilo imam točno dolečeno v kateri barvi bo.
- Na vsake dva ali tri dni si lakiram nohte, ker imam drugače občutek, da se mi lak odkruši skratka se lak na nohtu ne sveti več kot prvi dan.
tashka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 1. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a tashka » 15. Feb. 2007 15:47

jst pa najprej pojem zunanji del (skorjo?) korenčka, pol pa koreninco
:D paaa...plešem po postli in ko jem, mam ponavad kolena pokrčena gor na klopi, naštimane mam tri budilke- na mobitelu, uno tastaro budilko pa še stolp, da mi muska začne igrat za wakey wakey:D pa nosm zmer dva različna štumfa :P
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 15. Feb. 2007 16:11

Ena izmed mojih nenavadnih navad je, da v mislih rišem zvezde. Recimo karkoli je približno kvadratne ali pravokotne oblike, narišem zvezdo. Hehe

aja pa tudi če 4 ure ne pogledam na uro, bom na 15min ugotovila, koliko je ura. Tudi zjutraj, preden pogledam na uro, ugibam koliko je in skoraj vedno uganem... seveda, če se ne zbudim z budilko. Zgleda, da imam uro v glavi.
tinca malinca
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 10. 2006
Kraj: čokoladnica

Neprebrana objavaNapisal/-a tinca malinca » 16. Feb. 2007 23:48

-čokolada vsak dan, če ne sem živčna :?
Sem to, kar sem.
Drugih je že tako ali tako preveč.
Uporabniški avatar
^Tajca^
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a ^Tajca^ » 17. Feb. 2007 9:42

-zmer pijem mrzel kakav
-zmer takoj ko vstanem postiljem postlo, poravnam povšter pa pospravm deko u omaro in grem šele pol u kopalnco :D
-nikol nimam več kokr 3 datoteke na namizju in wallpaper se mora ujemat s toolbarom, drugač me nervira :D
You have enemies?
Good, that means you accually stood up for something in your life.
Uporabniški avatar
lili01
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a lili01 » 17. Mar. 2007 15:49

- pod poštrom moram ponoči imet daljinca in mobitel, prvega na desni in telefon na levi strani
- v kopalnici morajo biti stekleničke na polici razvršene po velikosti
- iščem kozmetiko, ki paše k ploščicam v kopalnici
- nogavičke se morajo barvno ujemat s spodnjim perilom
- prvo ko sedem v avto, si pripnem varnostni pas, šele potem iščem ploščico od radia, ki jo dam vsakič drugam, pol se pa privezana stegujem po avtu in iščem kje je
- vedno grem nazaj pogledat, če sem zaklenila avto
- moj avto spominja na omaro, v kufru imam: pulovrček-če mi mrzlo rata, ali pa če si oblečenega napackam, hlače-ker nikoli ne veš, kdaj se zadrga pokvari,se poliješ..., čevlje- če se peta zlomi, nogavičke- če lih dežuje,pa slučajno voda pride v čevlje, komplet sp. perila-ker nikoli ne veš kako se bo dan končal, kozmetično torbico-ki vsebuje zobno ščetko, pasto, gel za tuširat, deodorant in osvežilne robčke
- ko grem zjutraj na kavo, sem čist živčna, če "moja" miza ni frej, to mi prav dan pokvari

pa še in še bi se našlo
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 17. Mar. 2007 16:01

~ j
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 05. Dec. 2010 23:41, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
~Mishka~
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~Mishka~ » 17. Mar. 2007 17:14

...vedno mam nastimani 2 budilki - na mobitelu pa cist na drugi strani sobe se eno k prou zoprno piska da morm pol ustt pa jo it ugasnt
...budilko na mobitelu vedno nastimam mal prej in jo pol podaljsujem ene 10 minut
...slikca na msnju se more ujemat z backgroundom drugac sm zivcna
...vedno ugasam luci po bajti k mi gre na zivce, da svetjo za brezveze
Even though you’re love is gone,
Even though it’s said and done,
You’re still the only one,
It’s all for you...
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 18. Mar. 2007 15:45

*pr pici vedno pojem najprej skorjo, šele potem pa sredino (ma to ni doro, k pole se sredina že shladi, ma ne morem nehat jest tko)
*obrok se ne konča, če ne pojem na koncu še kej sladkega, ma magar liziko
*pr učenju ponavad hodim po sobi, k ne morm bit pr mjri...
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 18. Mar. 2007 18:15

V hladnejših mesecih imam vedno en fen ob postelji, da si fenam pod kovter, k me skoz zebe hehe

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov