Vaše (nenavadne) navade
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
Jooj tega je pa tolko...
..ne morem se učit če nimam točno tistih flumastrov s katerimi si podčrtujem to določeno knjigo, pa nasploh moram met vedno zapiske ful urejene
..ne morem zaspat če je čista tema, vedno pustim rolete malo odprte ali luč na hodniku
..če mi hrana ni dobra ne morem pojest nič in pol iz nje delam razne skulpture na krožniku, tudi če sem zelo lačna (folk ful ne mara it z mano jest)
..ne morem si umivat zob pri umivalniku ampak moram hodit okoli ali nekaj delat (ogabno, vem)
..če imam mastne lase ali kak kos oblačila ki mi ni ravno všeč sem cel dan slabe volje, ne glede na to kaj se dogaja
..ne maram da se me folk ki ga ne poznam, dotika...recimo v vrsti ko nekdo hoče prit mimo pa te malo odrine...kar odskočim
..vedno ko zadnja odhajam od doma preverjam če je štedilnik izklopljen, tudi če nisem nič kuhala
..če pozabim mobitel doma sem čisto zgubljena in cel čas razmišljam da ga bom nujno rabla, jaz pa ne bom mogla poklicat
pa ziher je še kaj:)
..ne morem se učit če nimam točno tistih flumastrov s katerimi si podčrtujem to določeno knjigo, pa nasploh moram met vedno zapiske ful urejene
..ne morem zaspat če je čista tema, vedno pustim rolete malo odprte ali luč na hodniku
..če mi hrana ni dobra ne morem pojest nič in pol iz nje delam razne skulpture na krožniku, tudi če sem zelo lačna (folk ful ne mara it z mano jest)
..ne morem si umivat zob pri umivalniku ampak moram hodit okoli ali nekaj delat (ogabno, vem)
..če imam mastne lase ali kak kos oblačila ki mi ni ravno všeč sem cel dan slabe volje, ne glede na to kaj se dogaja
..ne maram da se me folk ki ga ne poznam, dotika...recimo v vrsti ko nekdo hoče prit mimo pa te malo odrine...kar odskočim
..vedno ko zadnja odhajam od doma preverjam če je štedilnik izklopljen, tudi če nisem nič kuhala
..če pozabim mobitel doma sem čisto zgubljena in cel čas razmišljam da ga bom nujno rabla, jaz pa ne bom mogla poklicat
pa ziher je še kaj:)
-
BeLLi - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2006
*lepila, edikse, alkoholce, lake za nohte zlo rada voham
*vrata moje sobe morajo biti zaprta
*če se spomnem na kj lepga se mi začne smejat medtem ko hodim po cesti, ko čakam kje v vrsti(mau čudn kdaj izpade)
*ko čakam pri zdravniku preberem use priročnike o zdravem življenju
*zmeri hodm okol k se iz kom puguvarjam po telefonu
*skoz morm neki pučet iz lasmi
*vrata moje sobe morajo biti zaprta
*če se spomnem na kj lepga se mi začne smejat medtem ko hodim po cesti, ko čakam kje v vrsti(mau čudn kdaj izpade)
*ko čakam pri zdravniku preberem use priročnike o zdravem življenju
*zmeri hodm okol k se iz kom puguvarjam po telefonu
*skoz morm neki pučet iz lasmi
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
če se mimo pelje kaka Hondica oz. slišim Hondico in cestaka k ga navija dobim kurjo kožo
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
- estrella19
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 5. 2006
- Kraj: Novo mesto
Nikakor ne morem pojest konca npr. hrenovke, kisle kumarica, klobase... Tist del čisto na koncu, kjer je hrenovka "zavezana" obrežem in ga nikoli ne pojem.
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Jaz tud obračam čevle če sm kje tko..k enkrat k sm bla na vikendu ze vtaknem nogo notr pa neki čudn pa hitr nogo ven pa vreščat pa je bla striglica notr..fuj ogabno.
Od takrat to čekiram.
Da me ful ne mot če je totalno razmetan pač stopim čez stvari k so na tleh.
Da skoz neki preštevam.
Da ne morm spat v popolni temi.
Od takrat to čekiram.
Da me ful ne mot če je totalno razmetan pač stopim čez stvari k so na tleh.
Da skoz neki preštevam.
Da ne morm spat v popolni temi.
-
jeanitte - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 1. 2006
- Kraj: koroška
Vedno prečekiram vse kote in stene vsakega prostora, v katerega vstopim, če se kje zadržuje kak nebodigatreba pajek (da ga pol nekdo seveda mora nujno odstranit, če ne se odstranim jaz)...
Nikoli ne jem sama, razen pred tv-jem - nekdo mora biti prisoten...
Če ne morem zaspati, grem ležat na vznožje postelje - in zaspim.
Nikoli ne jem sama, razen pred tv-jem - nekdo mora biti prisoten...
Če ne morem zaspati, grem ležat na vznožje postelje - in zaspim.
...if there are roses, they will blossom...
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
vedno ko si doma umivam zobe mam levo nogo na banji! vedno!
ko kuham kavo jo morm vedno 3x zavret! pa ko pijem kavo vedno skadim 2 čika!
ko kuham kavo jo morm vedno 3x zavret! pa ko pijem kavo vedno skadim 2 čika!
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
°tanchyka° - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 9. 2006
men pa če je zmeri kje dolgčas (da čakam koga al pa med poukom) zmeri vidm en debel napis in ga "z očmi obkrožujem.."-okrog vsake črke posebi pa če se dolg s kom na telefonu pogovarjam se zmeri na pisarniški stol usedm pa vrtim..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov