Vaše (nenavadne) navade

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 8. 2004
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objavaNapisal/-a micamaca » 10. Okt. 2005 13:46

uf še neki sm se spomnla... občasno mam kakšne monologe... k razmišljam naglas... pa upam da me takrat noben se sliš :? :D ...
Uporabniški avatar
Tanja__
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Tanja__ » 10. Okt. 2005 19:37

Banano pogrizem okol in okol, šele nato tisto sredino, ki ostane. Se mi zdi, da je bolj okusna tak. :D
monicque
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 5. 2005
Kraj: tam kjer je moj srčk

Neprebrana objavaNapisal/-a monicque » 11. Okt. 2005 14:46

...vidim da smo si dost podobne glede navad...
par mojih:- ob obroku ko jem v kuhinji moram vedno prelistavat tv spored
- vedno lase posebej perem
-znorim če posoda v stroju ni zložena tko k mora bit (šalce ozgori, lonci in krožniki pa spodi)
-zamenjujem črke dokler ne dobim nove besede
-perilo mora biti zloženo po sistemu majice skup, tanki puloverji, debeli,...
-vedno ko telefoniram znancu vprašam kje si
-predem zaspim mora tv biti prižgan
-ne morem se učiti če postelja ni postlana
-vedno moram imeti urejeno denarnico
-preden se z mojim kam odpeljeva mi mora vedno pred vožnjo dat lupčka
-že od malega imam to navado da z ustnicami narahlo drgnem kocine na roki edino to me pomiri in lažje zaspim...
Life is one big drama in which you play main character.
How you play it is up to YOU
Uporabniški avatar
pupica20
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 13. 5. 2005
Kraj: maribor,postojna,tržič

Neprebrana objavaNapisal/-a pupica20 » 11. Okt. 2005 16:37

grizenje nohtov,grizenje ustnice, monologi več se pa ne spomnem :P
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
tjaska
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tjaska » 11. Okt. 2005 18:51

sicer mam večino oblačil razmetanih po stanovanju po načelu: odvrži kamor pade :), ampak tista oblačila, ki jih (oz. ko jih) zložim v omaro, so zložena po barvah, in to ne samo tko, da so iste barve skupi, ampak se morjo tud prelivat. npr. beli sledi svetlo modra, potem malo temnejša modra, potem vijolična, svetlo vijolična, vijolično-roza, roza... pa majce na svojem kupu pa kikle na svojem seveda :)
First to Know

Tres tres chic.
Uporabniški avatar
SIEENA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 18. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a SIEENA » 23. Nov. 2005 20:37

Velikrat kr uzamem cedevito pa žlico in jo kr tko jem...njam, če je pa dobra :D
This too shall pass.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 23. Nov. 2005 21:25

jaz pa zelo rad jem müsli zmesan s cokoladnimi mrvicami....seveda brez vsega (jogurta, mleka...)...
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 23. Nov. 2005 22:26

Preden se odjavim s foruma, moram vse teme označit kot prebrane. In če se medtem pojavi še kakšna oranžna, jo moram prebrat, preden se skinem... :)
tjaska
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a tjaska » 23. Nov. 2005 23:38

no nevem če sem to že napisala... ampak pri meni more bit vedno simetrija. npr. če z eno nogo po nesreči brcnem v kamen, morm TAKOJ brcnit kamen še z drugo. če pomežiknem z enim očesom (kakršenkoli je pač razlog), morm potem še z drugim. če se z roko ponesreči dotaknem avta, drevesa, štange ali pač kakšne druge stvari medtem ko hodim po mestu, morm pol to ponovit še z drugo roko.
včasih prov nenormalno izpade, ker lovim, kerga avta se bom dotaknila z roko al pa ker kamen bom brcnla... ampak sm se že navadla :)
nikol tud na primer ne morm dat kapljic samo v eno oko (tudi če jih samo eno potrebuje), ne morm naredit karkol samo na eni strani telesa, zato tudi preparatov za izsuševanje mozoljev nisem mogla uporabljat - ker mozolji niso bili simetrično porazdeljeni in se ne bi mogla simetrično namazat po vsakem posebi.
grozno je tud, ker se obremenjujem s tem kero nogo bom prej namazala z mlekom za telo (vsak dan začnem z drugo - enkrat sem pozabla s kero morm začet in sem se šla iz same groze po tem ko sem se prvič namazala, še enkrat stuširat in namazat - tko da sem pol začela z drugo nogo) in po tem principu namažem tudi roke..
če so stopnice tok široke, da lahko na vsaki lih še en korak nardiš (se pravi, da dol na spodnjo stopnico vedno stopiš z levo oz. desno), js NE MOREM nikakor vsakič z isto nogo dol stopit. ampak se ustavim in pač postavim eno nogo zraven druge, da lahko potem vsakič z drugo dol stopim.
ko telovadim in delam vaje z vsako nogo posebi, začnem vsak dan z drugo. če pozabim kera je na vrsti... se mi podre cel sistem. isti problem je, ko delam vaje za leve in desno stran stranskih trebušnih mišic - kje začet.
ko grem laufat, vsak dan začnem z drugo nogo in tud morm vedno končat z nasprotno od tiste, s katero sem začela...
zna bit problem kdaj tole vse ;)
First to Know

Tres tres chic.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 24. Nov. 2005 0:19

hahaha kok sm se nasmejala!

jz pa:
- zmeri se z mlekom namazem v zaporedju: desna noga pod kolenom, leva, stegna, prsi, trebuh, roke, hrbet. tut telovadit zacnem vedno z desno stranjo.
- medtem ko se tusiram si umivam zobe
-pri pici ne jem testa okoli
- mandarine pa pomarance morm cele olupit, se vsak koscek zase, kar mi vzame ful casa
- vsakic k sm stran od mobitela tut ce sam 5 min morm pogledat ce je kdo klicu
- ne morm met izkloplenga mobitela
- revije in casopise skoz berem od zacetka (pomoje ena redkih na tem forumu)
- zjutri se morm nujno namazat s kremo (ce se ne se mi zdi da mi koza poka)
- ce nimma lepo nalakiranih nohtov sm vsa zivcna in jih skrivam
- vsakic ce se tusiram morm zravn lulat v tusu (samo ce sm sama, drugac ful z muko zadrzujem), pa nikol ne mom pit vode pod tusem k se mi zdi ful zaniv...ce jo slucajno dobim ksno kapljico v usta jo vn pljuvam
- k si zobe umivam si skoz zdrgnem se jezik pa ustnice
- ustnice morjo bit skoz namazane z labelo

ce se se kej spomnim, napisem
tjaska
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a tjaska » 24. Nov. 2005 15:26

doma vedno jem s palčkami (karkoli jem - grah, riž, narezano sadje z rozinami, anything), v kitajski restavraciji pa z vilico... se mi zdi pol bolj spešl :D
First to Know

Tres tres chic.
Uporabniški avatar
Bittersweet
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Bittersweet » 24. Nov. 2005 22:04

BuNNy_bLuE napisal/-a:
~tud če je grozno vroče, sem vedno pokrita z odejo kadar spim in sicer čisto pokrita. izpod odeje moli le moj nos, da lahko diham :lol: - tud to je vrjetno posledica grozljivk
~pri 17-ih sem začela spat s pliškom :P
~če je po hiši nered me to spravlja ob živce, če pa je nered v moji sobi, je pa to neki čist vsakdanjega (beri: ne znajdem se, če nimam zvezkov po tleh, oblačil po postelji ...itd. :) )
~imam weč prijateljev kot prijateljic (ampak to mi je čist ušeč :D )

evo js tut to use... s tem, da spim s pliškototm že 17 let... ne morem zaspat brez njega... kamorkoli grem more it en od pliškotov zraven...
em pa tut vedno morem bit pokrita... sam ne čist do nosa... tk, da mam roke poleti vn... pozimi pa čist zadekana
am, glede sobe, če mam pospraveno ne sme bit nikjer niti praheca... sam pa ni dolgo ko je taka da bi bomba padal noter... pa ful me ne moti ko se učim če je razmetana... sam drgač v giši me pa ful moti če je v dnevni časopis mal krivo, al pa kaka smetka na tepihu...
glede prajtlov, pa jih mam tut js dost, pa se mi ne zdi da bi blo to kej čudnega, pač se nekatere bolš štekamo tut v prjatlskem smislu s tipi.

pol pa še to, da ko pišem al pa rišem, molim jezik vn... čist nezavedno... pa se ne da odvadit (to mam že od malega)
ne vem kam naj dam roke ko se s kom pogovarjam, in pol tapkam po nogi, al pa kej takiga, in pol to zgleda ful nevljudno, tk ko da bi se dolgočasla... al pa tut če godim morem met roke v žepu, morem držat torbico al pa neki... ne morem sam mahat naprej pa nazaj...
em ko se učim morem met skos muziko... tut ko se učim ingliš, al pa nemščino (pa ati tega ne more razumet... pa me skos nadira)
ne morem zaspat v čisti tišini... vedno zaspim s pržganmu radiju
ne morem spat brez spodnih hlač pod pižamo...
ko se učim si morem zvezek prepisat na liste... tut če je zvezek čist uredu, pa mu nč ne manka
pri določenih predmetih morem pisat s svinčnikom, če bi z nalivnikom al pa kulijem bi po moje znorela... ko vem da če mi zmanka minice v tehničnem, pa vem, da mamo recimo bio nasledno uro, delam paniko pa iščem še eno minico, da bom lahka pisala... ne bi mogla s čim drugim...
aja pa ne morem kosilat sama... oz če že morem jest sama, jem pred računalnikom, pa se s kom pogovarjam umes... al pa pred tv...
am, pa zobe si vedno umivam z ledeno vodo... ko koker tk se s folkom menim si zobe umivajo z mlačno oz. toplo vodo
tk to je to... verjetno še kej čudnega sam se ne morme spomnat zdele
LOVE hurts
Uporabniški avatar
miss missy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a miss missy » 24. Nov. 2005 22:51

Včasih ko se vozim si sama pri sebi rečem, da če vidim določeno stvar, da se mi bo izpolnila neka želja. Npr. če si rečem, da če bom na poti domov kje vidla črnega bmw-ja, pol določena oseba ( :love: ) čuti do mene nekaj več kot le prijateljstvo. :D To je bil sam primer!

Sej vem zmešana sem... sam fora je, da se mi včasih pol kej uresniči, včasih pa ne... pol sm pa v dilemi al to deluje al ne :D
The key is, never stop doing what you love!
Uporabniški avatar
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tiasha » 25. Nov. 2005 9:07

Huuhh moje nenavadne navade ... :D
- tut jst vedno začnem brat časopis na zadnji strani, revije pa na prvi :wink:
- vedno ko grem na čaj vzamem uno vrečkico od čajčka domou oz. si jo spravim :cool:
- tut jst si vedno perem lase tko, da se najprej stušeram, zlezem iz banje in si šele nato perem lase prepognjena nad banjo ... ne prenesem filinga da se mi mokre lase limajo na hrbet ... jakk jakkk :? :D
- kivi prerežem in ga jem z žličko
- preden se začnem učit morem met res brezhibne zapiske, vse označeno z barvnimi kuliji ... če so sam une črne fotokopije se sploh ne znam učit :roll:
- moji otročki morjo bit vedno lepo zloženi v postlci, vsak ma svoje določeno mesto ... :D in pol k pride moj in mi vse razmeče, zanalašč seveda, sam čist aaaaaa ... kaj delaššš??? :eek:

No pa še marsikej bi se našlo, sam se trenutno ne spomnem, tko da dopišem ko se ... :D
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 11. Maj. 2006 22:01

tok huda tema da nism mogla it mim je :)

no jest pa zmeri predn grem spat nardim obred, ki more bit vedno isti.najprej izklopm računalnik, potem okno odprem, potem grem lulat, potem dam ribam jest, potem računalnik iz vtičnce potegnem, potem okno zaprem in dam rolete dol, potem se uležm in prižgem tv in spet ustanem na konec postelje in ugasnem luč.... :roll: ne morm si pomagat......

pa v krogu vrtim čeljust, pa pljuvam ko gre črna mačka pred mano al pa jo vidm kje (pa doma mam črnga muca) :? :D pa kaj še?

cajtng vedno začnem brat na sredini, ob jedi vedno berem, ...itd...

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov