Vaše (nenavadne) navade
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
miss_kitty - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 7. 2005
- Kraj: hollywood
okey,..jaz mam eno res cudno,..no vsaj ljudem okoli mene se zdi tako
Vcasih se prav ˝MORAM˝dotakniti kaksnega predmeta (napr. parkiranega avtomobila, pac cesarkoli, kar se mi v tistem trenutku zazdi),..ce tega ne storim sem vsa napeta itd,..vem da je cudno,...but that´s me No drugace imam pa tudi jaz te probleme z stopnicami, pa s crtami na cesti, na katere ne smem stopiti,..
Vcasih se prav ˝MORAM˝dotakniti kaksnega predmeta (napr. parkiranega avtomobila, pac cesarkoli, kar se mi v tistem trenutku zazdi),..ce tega ne storim sem vsa napeta itd,..vem da je cudno,...but that´s me No drugace imam pa tudi jaz te probleme z stopnicami, pa s crtami na cesti, na katere ne smem stopiti,..
Just dance!
-
miss_kitty - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 7. 2005
- Kraj: hollywood
evo, ravnokar sem se se spomnila eno . Vedno, ko pridem domov, najprej pogledam po celi hisi (v vsako sobo), ce je kdo doma (tud, ce sem 100%, da ni nikogar, ker so v sluzbi napr,..), pred spanjem pa obvezno v vsak kot, ce ni slucajno kaksnega pajka.
Just dance!
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
hm...jaz mam pa čudno navado da ko mam vrh glave tega zaf.....lajfa.....živim lajf v moji glavi...no tam uredim vse probleme...zakomplicirano....še sama ne štekam....
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
-
čmokica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 1. 2005
ućas k poslušam kšn komad si use predstawlam da snemam wideospot
tut js jem doskrat čips+čokolada
pa ful dobr mi je prepećenc z margarino namazan p gor zlate kroglice une za juho
zdj trenutno se drugo še ne spomnim..
tut js jem doskrat čips+čokolada
pa ful dobr mi je prepećenc z margarino namazan p gor zlate kroglice une za juho
zdj trenutno se drugo še ne spomnim..
Nema na svetu ruznih zena..postoje samo zene, koje ne znaju da bi s malo truda mogle da budu lepe.
( Dior )
( Dior )
- BeA
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Mal sm prebirala te vaše nenavadne navade pa zraven ugotovila, da jih mam tud sama kr neki that was a surprise!
- časopis berem tk, da najprej preberem res vse na naslovnici pol pa obrnem na zadnjo stran in ga preberem v celoti od zadaj naprej...pa to vedno počnem ob isti uri (nikol ne berem časopisa zjutri, ampak - ko se ga lotim - vedno ob enajstih zvečer)
- med vožnjo nimam nikoooooooooooooooli razpuščenih las (ne glede na dolžino), ko se usedem v avto, si jih vedno spnem s kakšno špango (sm uporablajala celo že razne sponke )
- pri hrani sm ekstremno pikolovska, hrana na krožniku se med sabo NE SME dotikat, ne morem pit nečesa, če mam v ustih še slučajno kaj hrane (ne maram da se hrana v ustih kakorkol meša al pa celo "zmoči"...ja čudno je vem, sam tk je pač od nekdaj); nikol ne pijem 2-krat iz istega kozarca
- ko kamorkoli greva (pa naj bo to samo za eno popoldne al pa za 2 mesca) vedno 5-krat preverim če sva vklopla alarm (men se to niti ne zdi tok čudnjo, Luku se zdi pa smešno pa me zarad tega vedno mal zafrkava, mogoče zato ker drgač vsekakor nism najbolj redoljubna oseba pod soncem)
- ko se spravljava spat, nikol ne morem zaspat, če v postli še mal ne pogovarjava, preprosto se ne morem uležt pa zaspat kot na pritisk na gumb, pa tud če sm ful utrujena (če ga kdaj ni, ga vedno pokličem ko sm že vsa zadekana pa vse, da se pogovarja z mano)
- vedno in povsod mam s sabo zobno ščetko pa predn grem od doma tud vedno preverim, da so v torbici modri orbit (moč navade že od nekdaj)
- vse si pišem na samolepilne listke, ki jih pol nalepim tam, kjer sm si neko stvar pač zapisala...ampak listkov pol sploh ne pogledam več, zapomnem si, ampak vseen morm vedet da so tam (pol se pa teh listkov včasih nabere, so v kopalnici, na vhodnih vratih, na stenah, ob postli...in pol jih Luke za mano pobira)
- aja ko grem lulat vedno predn se usedem na wc-školjko odtrgam toaletni papir in ga vržem noter
hmmm...kaj druga se pa zdlje ne spomnem...sploh pa je več kot dovolj ne?
- časopis berem tk, da najprej preberem res vse na naslovnici pol pa obrnem na zadnjo stran in ga preberem v celoti od zadaj naprej...pa to vedno počnem ob isti uri (nikol ne berem časopisa zjutri, ampak - ko se ga lotim - vedno ob enajstih zvečer)
- med vožnjo nimam nikoooooooooooooooli razpuščenih las (ne glede na dolžino), ko se usedem v avto, si jih vedno spnem s kakšno špango (sm uporablajala celo že razne sponke )
- pri hrani sm ekstremno pikolovska, hrana na krožniku se med sabo NE SME dotikat, ne morem pit nečesa, če mam v ustih še slučajno kaj hrane (ne maram da se hrana v ustih kakorkol meša al pa celo "zmoči"...ja čudno je vem, sam tk je pač od nekdaj); nikol ne pijem 2-krat iz istega kozarca
- ko kamorkoli greva (pa naj bo to samo za eno popoldne al pa za 2 mesca) vedno 5-krat preverim če sva vklopla alarm (men se to niti ne zdi tok čudnjo, Luku se zdi pa smešno pa me zarad tega vedno mal zafrkava, mogoče zato ker drgač vsekakor nism najbolj redoljubna oseba pod soncem)
- ko se spravljava spat, nikol ne morem zaspat, če v postli še mal ne pogovarjava, preprosto se ne morem uležt pa zaspat kot na pritisk na gumb, pa tud če sm ful utrujena (če ga kdaj ni, ga vedno pokličem ko sm že vsa zadekana pa vse, da se pogovarja z mano)
- vedno in povsod mam s sabo zobno ščetko pa predn grem od doma tud vedno preverim, da so v torbici modri orbit (moč navade že od nekdaj)
- vse si pišem na samolepilne listke, ki jih pol nalepim tam, kjer sm si neko stvar pač zapisala...ampak listkov pol sploh ne pogledam več, zapomnem si, ampak vseen morm vedet da so tam (pol se pa teh listkov včasih nabere, so v kopalnici, na vhodnih vratih, na stenah, ob postli...in pol jih Luke za mano pobira)
- aja ko grem lulat vedno predn se usedem na wc-školjko odtrgam toaletni papir in ga vržem noter
hmmm...kaj druga se pa zdlje ne spomnem...sploh pa je več kot dovolj ne?
-
BuNNy_bLuE - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 11. 2004
jst se se tud spomnla ene, kr sem se glih učila pa sem to opazla => vedno, ko se kaj učim, mam na sebi flouroscenten termoflis, ker mi je nekoč, ko sem bla še mlajša moja sestrična rekla, da žive barve omogočajo boljšo koncentracijo in s tem si stvari hitreje zapomniš . Zdj pa brez tega termoflisa ne morm! Čeprav je res take ogabne žabje barve Pa poleti zna bit mal muka ... mi je precej vroče ... sam slečem ga pa ne
~*BoRn 2 Be WiLd*~
- nogica
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 9. 2004
Moja (čudna) navada je še ta, da se vsak dan po tuširanju namažem z moškim doedorantom v stiku- old spice. To počnem odkar sva bla s fantom prvič skup na morju ... Pol lepo po njem dišim, sam sej čez dan se ne voha tok, da je po moško ... Sam pač, ne morm se odvadit
-
Petra5 - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 4. 2005
- Kraj: štajerska
mOja čudna navada, da vem za vse registerske tablce kam spadajo , in pol če gremo skup z taščo pa tastom (bodočim) na morje mava midva prava tekmovanje, kdo bo prej ugotovo kam gre kera teblica
haha
haha
Qualis vita finish ita
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov